reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
Mam nadzieję, bo wózeczek kupiony z drugiej ręki prawie, że za bezcen ;) Ale zdaje się być solidny, nie widać po nim śladów użytkowania, no i lekki jest- 11kg ;)

mi się hamulec ręczny bardzo przydaje w wózku bo akurat mieszkam w górzystym terenie ;) , jedyny minus tego wózka jak dla mnie to to że gondolkę będziesz mieć przodem do kierunku jazdy czyli maleństwo widzieć będziesz tylko przez okienko w budce (chyba że się rączka przekłada?)

no właśnie się nie przekłada, i to też mnie boli, ale uwierzcie mi, że biorąc pod uwagę cenę, jaką zapłaciłam to to jest szczegół :)

dokładnie, wydaje mi się, że ma wszystko to, co jest najważniejsze przy naszych warunkach- ręczny hamulec, duże, pompowane koła, sporą gondolkę ;) no i 3kołowce generalnie są dość zwrotne ;)
Tak więc, mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie ;)
Teraz pora polować na śpiworek do wózka :)

reklama
Witam,
potrzebuje pomocy przy wyborze wózka, przeczytałam jakieś 20 str forum i nadal nic nie wiem:-(. No więc głównie poruszam się samochodem dlatego fotelik obowiązkowy - i nie wiem czy wózek 3w1, czy fotelik i dodatkowo wózek, na pewno ma być lekki i w miarę możliwości mały tzn. żebym nie miała problemu z zapakowaniem go do bagażnika, w sumie mieszkam poza miastem więc raczej duże koła.
podsuńcie jakieś propozycje PROSZĘ
i jeszcze mój budżet to jakieś 2000

Do góry