reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

Sęk w tym, że mieszkamy w domku jednorodzinnym bez schodów, mieszkamy też poza miastem, krawężniki należą tu do rzadkości;-) Oczywiście zamiast pasków mogą być wahacze, ale niestety skrętne koła nie zdają tu egzaminu, wiem jak siostra wiecznie z nimi walczyła, nawet jak były zablokowane, to dziecko było "wytrzepane". W końcu kupiła stary używany, klasyczny. Sama już nie wiem co zrobić.

reklama
Cocca z takich tradycyjnych wózków to są jeszcze Jedo Bartatina (jakoś tak ;-)) i Roan Marita,ale nie wiem jak rozmiarowo.Są to dośc popularne wozki,więc powinniście w sklepach znaleźć.

Madzia oba te wózki oglądałam, ale te z Roan, są ogromne po złożeniu, w Jedo się zakochałam, ale niestety wchodzi na styk i sama sobie raczej nie dam rady żeby go upchnąć do auta.
Chyba wcześniej muszę zmienić samochód ;-)

Cocca co do Mikado to my właśnie kupiliśmy ale model Aston. Jeśli chodzi o sam model Milano to nie wypowiem się, bo sie nim nie interesowałam, mi zależało na skretnych kołach. Natomiast reszta poza stelarzem jest chyba taka sama i my jesteśmy póki co zadowoleni (chociaz wszystko wyjdzie dopiero przy urzytkowaniu), słyszałam tez od znajomych dobre opinie.
W każdym razie my kupowaliśmy bezpośredniuo od producenta i jesli byście sie zdecydowali to tą właśnie drogę polecam. Bardzo dobry kontakt i zainteresowanie klientem, a cena o 200zł nizsza niz w sklepie.

Margana z nieba mi spadłaś!!! Też się kontaktowałam z producentem i jestem z tego powodu zadowolona, ale nie znałam właśnie nikogo, kto miałby od nich wózek, ani kto taki wózek widział a sama wiesz jak to jest z opiniami na forach... są różne bez względu na producenta i model wózka. Wielkie dzięki za opinię, powiedz mi tylko jeszcze jedno, masz może wózek 3 w 1? Interesuje mnie spacerówka, na którą sporo osób narzeka, twierdząc, że jest koszmarna i nie pasuje do niej budka! Będę wdzięczna za odpowiedź :-)

Cocca ja przed zakupem zasięgnełam kilku opinii od znajomych i były to dobre opinie, ale na temat modeli Aston i Boston. Ale myślę, ze poza stelarzem niczym te wózki sie nie różnią. Zreszta oglądaliśmy ten wózek najpierw w sklepie i gondola i spacerówka były te same do wszystkich modeli.
My kupiliśmy 2w1, czyli głeboko-spacerowy. Wiesz co pierwszy raz słyszę opinię, ze budka nie pasuje do spacerówki. Szczerze mówiac nie zwróciłam na to uwagi (a przymierzaliśmy i gondole i spacerówkę), ale nie rzuciło mi się w oczy nic szczególnie nie pasującego. A sama spacerówka jest obszerna i wydaje sie wygodna. Jeśli cofniesz sie kilka stron wcześniej na tym wątku to wstawiałam tam zdjecia naszego wózeczka:-)

Margana dzięki za odpowiedź! Wiem, że góra dla wszystkich wózków jest taka sama, teraz nie mam wątpliwości, zamówimy wózek Mikado Milano :-)

cocca ano widzisz ja bralam pod uwage nasze krakowskie warunki na chodnikach a to jednak jest inaczej niz mieszkajac w domku :) Ciesze sie ze dokonalas wyboru. Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona.

reklama
a o to nasz wózeczek, zdjęcia robił mąż jak ja odpoczywałam w szpitalu:
S5005898.jpgS5005899.jpga.jpg
pencil.png

Do góry