reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

malpa30 najlepiej żebyś pojechała do sklepu ,pooglądała ,potestowała i wybrała kilka modeli które ci będą pasować i wtedy się zdecydować na konkretny model bo to co będzie pasowało jednej to drugiej już może nie odpowiadać ;)

reklama
malpa zajrzyj tutaj.

http://www.free-trade.cracow.pl/

Tylko nie sugeruj sie strona w necie bo jest stara.
Maja najnowszy asortyment i zazwyczaj produkty "na topie". ;)

Jesli zrobisz u nich pierwsze zakupy za min 200zl to pzoenij kupujesz wszystko w cenach hurtowych, takze wozki dzieciece.

Maja Tako Jumper X i Tako Warrior ktore szczerze polecam. Cena za komplet 3w1 to ok 1200-1600zl.
Maja tez tansze odpowiedniki innych firm - Baby Merc, Baby Design, Espiro itp.

Adresy sklepow tutaj
http://www.free-trade.cracow.pl/firma.html

Ja robie zakupy na ul. Centralnej bo mam blisko, ale na sw. Kingi maja wiekszy wybor.

Ostatnia edycja:
Witam,

ja waham się pomiędzy X-landerem XQ a Bolderem Eco Line. Miałam juz wcześniej wózek z Implastu i szczerze powiem, że maszyna nie do zajechania. Niestety mojego modelu już nie produkują, bokupiłabym go jeszcze raz tylko w innym kolorze. Może ktoras z Was może mi coś więcej powiedziec na team Boldera, ponieważ widziałam do tylko w internecie - X-landera już oglądałam :-)

Ja mam po Emilce wózek Graco Quattro Tour Deluxe jak na razie sprawny i nie zużyty więc nie będę kupować nowego. Słyszałam że opinie na jego temat są różne ale mi się podoba i dobrze mi się go używało. Bratowa kupiła sobie taki sam bo jej się spodobał i też nie narzekała na niego. Różne są gusta po prostu...

My dziś byliśmy w salonie dzidziusiowym i porównałam sobie jedo i maxi cosi....bo w końcu, nad tymi dwoma modelami się zastanawiałam. Wygrał jedo, bo: ma podnoszony podgłówek w gondoli, jest lżejszy o 2 kg, ma osłonkę przeciwwiatrowi, wentylowaną budkę, 1cm większą gondolę i bardziej zabudowaną spacerówkę, co przy naszych zimach jest dość istotne (mała parasolkę na lato - maklarena - mam po starszym synu). Maxi cosi tych rzeczy nie ma. Tak więc wybieram kolor i zamawiam wózek.

mirelka ja poluje na warriora i myślę ze podana cena jest ok w szczególności że 3w1. Ja jak dotad nie znalazłam ceny poniżej 1250zł a na allegro chodzą jeszcze wyżej więc myślę że okazja fajna

Widzę, że tylko ja myślę o standardowym wózku czterokołowym, z pompowanymi, dużymi kołami na paskach, ale to dlatego, że uwielbiamy z moim M. wycieczki do lasów, w pola i na łąki (oczywiście też w góry, ale z maleństwem odpada). Mam kilka typów, szczególnie że musimy patrzeć na nasz mały bagażnik a takie wózki mają spore rozmiary. Jest jeden problem w Krakowie ani okolicach, nie mogę żadnego z tych wózków zobaczyć w sklepie, kontaktowałam się z producentami i nic. Moje typy to:
Uniwersalny wózek głęboko spacerowy Milano Mikado - sklep dla dzieci – 2o2.pl
Wózki dziecięce wielofunkcyjne Carmen firmy EL-JOT - Wózek dziecięcy wielofunkcyjny CARMEN - EL-JOT
ale jesteśmy w kropce, bo nie możemy ich zobaczyć i "pomacać". W całym Krakowie jest tylko kilka modeli, które spełniają nasze warunki (jeśli chodzi o to, że chcemy klasyczny wózek), ale żaden nie mieście się do bagażnika. Może, któraś z Was coś mi poradzi.

reklama
cocca koniecznie na paskach?
Ja mialam taki wozek dla Macka wiesz, wlasnie z zawieszeniem na paskach i tyle ile sie na niego nazloscilam to moje. Wcale to dobrze nie amortyzuje, trudne w rozkladaniu jest, a juz nie wspomne o zjezdzie po schodach czy kraweznikach. Jedyna jego zaleta jak dla mnie to taka ze mozna dziecko bujac. A tym razem stwierdzilam ze nie chce miec tylko kolyski ale stabilny wozek ;)

http://tomas-wozki.pl/category.php?id_category=5

Od tego producenta mialam wozek ale nie Bajtek tylko Xtreem wlasnie na paskach. widze ze juz go wycofali ze sprzedazy.

Propo bagaznika to na kazda podroz musielismy odpinac kola - nie bylo innej opcji zeby sie zmiescil.

Do góry