reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

Niestety nie można mieć wszystkiego, albo lekki albo porządne koła i amortyzacja. Ja chyba postawię na wygodę malucha, a nie moją. Wózek nie dam rady wtaszczyć na 3 piętro więc będzie stał w piwnicy. Wszystkie te, które biorę pod uwagę czyli xlandery, taco i jade są ciężkie i to bardzo.

reklama
Niestety nie można mieć wszystkiego, albo lekki albo porządne koła i amortyzacja. Ja chyba postawię na wygodę malucha, a nie moją. Wózek nie dam rady wtaszczyć na 3 piętro więc będzie stał w piwnicy. Wszystkie te, które biorę pod uwagę czyli xlandery, taco i jade są ciężkie i to bardzo.
właśnie
A i mi Pan w sklepie z wózkami przez pół godziny kładł do głowy że nic mi po lekkim wózku jak siłą na krawężnik będe musiała nim wjeżdżać, czy po pisaku wystawił mi lekki wózek włożył obciążenie jak dziecdko i kazał pchać po sklepie i podbijać jakbym chciała wjechać na krawężnik, masakra!!! dał cięższy o 3 kg Tako Warrior i prowadził się super ... przekonał mnie wózek można zostawić w piwnicy czy na klatce schodowej jeśli mamy warunki

U mnie co prawda jest do pokonania tylko 10 schodkow do wyjscia z klatki schodowej, ale ja nie dalam rady ciezkim wozkiem zjechac :( Co prawda ladnie sie prowadzil po kraweznikach ale to z tego jak zawsze musialam chodzic na spacer z obstawa? Hmmm to jest ciezki dylemat, ale ja biore pod uwage takie rozwiazanie ze poki sie da odpinac gondole to bede ja odpinac i dziecko znosic w gondoli a stelaz osobno. Innej rady nie widze dla siebie :p

ogólem mi się wydaje, że te tako to dobra firma tamci nie narzekają na tako jumper mi też super się pchało to najważniejsze, że nie musiałam się męczyć ;)
zobaczymy może do tego czasu zejdą z ceny i tak chcę kupić między wrzesień a październik.
lillydelux- ten tako cruze też fajny :) ale są podobne i tak :)

a ja właśnie wróciłam z miasta , dałam zadatek na ten wózek od którego wstawiałam link . ma swoje plusy więc się zdecydowałam . czerwony ...:-) . no i zahaczyłam sklep z ciuchami kupiłam super sweterek i sukienkę dla małej .

mirelka widziałam na żywo u koleżanki Espiro GTX fajny wózeczek, ma duże pompowane koła, przednie są skrętne z możliwością blokady - rok temu za 3 częściowy dawali ok 1600 zł.

Gola ja na razie obstawiam Espirio GTX lub Enzo Evo ten Enzo ma dość dużą gondole 76cm i waga wózka to 14kg chociaż dla mnie waga nie ma dużego znaczenia mieszkam w domu nie będę musiała go podnosić myślę że wybiorę z tych dwóch tylko muszę zobaczyć na żywo w sklepie zostaję przy tych 2 na razie uf już bliżej niż dalej z wyborem;-)

Mnie przez chwile podobal sie Espiro Vector, bo prezentuje się naprawde zgrabnie na zywo, ale odpadl ze wzgledu na spacerowke kubelkowa. No ale ten GTX zdaje sie byc ciekawy :tak:

reklama
Do góry