sam w sobie jest bardzo masywny, stelaż zajmuje sporo miejsca i jak dla mnie jest mega ciężki, wersja z gondolą prawie 15 kg, a spacerówka 13 kg, do tego jeszcze dziecko więc jest co dźwigać, jeżeli nie będziesz musiała go wnosić po schodach, albo do komunikacji miejskiej, to może być Opcja z gondolą jest o tyle fajna, że gondolka jest obszerna i przy zimowym dziecku się na pewno sprawdzi. Każdy ma swoje preferencje i wiadomo, że kupi to co uważaA co Cię odstrasza w spacerówce? Z tego co iem on jest jednym z lżejszych wózków wielofunkcyjnych.
reklama
Jak porównasz jego wagę z innymi wielofunkcyjnymi to okaże się, że jest jednym z lżejszych. Mówię tu o takich na pompowanych kołach. Niestety wózki wielofunkcyjne są masywne i ciężkie i tego się nie da niestety przeskoczyć.
oj z tymi wózkami niezły młyn
X-LANDER XA 2011 VOLCANO 3w1 +PARASOL+KOCYK GRATIS (1662355768) - Aukcje internetowe Allegro
co powiecie na ten? strasznie mi się podoba :-)
X-LANDER XA 2011 VOLCANO 3w1 +PARASOL+KOCYK GRATIS (1662355768) - Aukcje internetowe Allegro
co powiecie na ten? strasznie mi się podoba :-)
ankusch
Fanka BB :)
Ja na razie nastawiłam się na baby merc Q7 bo ma w głębokim fajna wysoką ochronę brzed śniegiem wiatrem a w zime to wiadomo różnie jeszcze do sklepu musimy pójść i na żywca zobaczyć a zakup planujemy we wrześniu razem z łóżeczkiem już po urlopie i wakacjach grubsze zakupy..:-)
Pepsi jestem tego samego zdania. Jedo to jeden z lepszych wózków wielofunkcyjnych gdzie pompowane są wszystkie 4 koła ma dobrą amortyzację (wypytywałam rodziców ).
Jak mówi Julieet to dobry wózek, jeśli nie trzeba go ciągle dźwigać. Ja właśnie tak będę miała, bo mieszkam co prawda na 4 piętrze i mam windę (no.. chyba że się zepsuje ale mam nadzieje że nie bo to nowy blok ;-)
Inne wózki z wyższej półki, np.BoogaBoo, są lżejsze, ale np.tak gondola jest malutka, "podszyta wiatrem", nie na nasze polskie zimy, a zestaw kosztuje chyba ok.4 tyś złotych jak się nie mylę.
Jak narazie jestem za Jedo.
Jak mówi Julieet to dobry wózek, jeśli nie trzeba go ciągle dźwigać. Ja właśnie tak będę miała, bo mieszkam co prawda na 4 piętrze i mam windę (no.. chyba że się zepsuje ale mam nadzieje że nie bo to nowy blok ;-)
Inne wózki z wyższej półki, np.BoogaBoo, są lżejsze, ale np.tak gondola jest malutka, "podszyta wiatrem", nie na nasze polskie zimy, a zestaw kosztuje chyba ok.4 tyś złotych jak się nie mylę.
Jak narazie jestem za Jedo.
I
inna_a
Gość
Jeśli chodzi o dobrze prowadzący się wózek nawet po dziurach czy piasku zarąbisty jest tako jumper, właśnie miałam okazję zobaczyć wózek nie jest ani za bardzo bujany ani sztywny super odbija się z letkością na dziurze tylko kosztuje 1400zł a ja planowałam wydać 1000zł
B
Bryszka
Gość
UUU to dużo u nas (Olsztyn) Tako Jumper kosztuje 1199 zł przed zniżkami a myślę że 10 % spokojnie można utargować Tako Warrior kosztuje 1300 zł przez upustem ... targuj sie ile wlezieJeśli chodzi o dobrze prowadzący się wózek nawet po dziurach czy piasku zarąbisty jest tako jumper, właśnie miałam okazję zobaczyć wózek nie jest ani za bardzo bujany ani sztywny super odbija się z letkością na dziurze tylko kosztuje 1400zł a ja planowałam wydać 1000zł
Też myslałam o Baby Merc ale sprzedawca odradził podobno jeden z najczęściej reklamowanych, co do ciężaru to tez podobno nie nalezy się wyłącznie tym kierować pokazano mi baaardzo lekki wózeczek który miał fatalne podbicie i zapewne wjechać na krawężnik było by okropnie ciężko, niestety jak się dowiedziałam nie ma wózka idealnego... lekkiego z dobrym podbiciem dobrej jakości w dobrej cenie itd itp... zawsze coś za coś... mi raczej zalezy by wózek był trwały i dobrze lekko sie prowadził... a jeśli będzie cięzszy niż zakładała o 3-4 kg trudno
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lillydelux
Fanka BB :)
Hej dziewczyny my się zdecydowaliśmy na ten wózek : Tako Cruze+fotelik tylko w innym kolorze
Na początku myśleliśmy o Tako Jumper X , ale czytałam, że ludzie narzekają że w wersji spacerowej ciężko jest coś włożyć do koszyka pod wózkiem, bo jest tak mało miejsca, a ten model ma trochę lepsze rozwiązanie jeśli chodzi o to
Na początku myśleliśmy o Tako Jumper X , ale czytałam, że ludzie narzekają że w wersji spacerowej ciężko jest coś włożyć do koszyka pod wózkiem, bo jest tak mało miejsca, a ten model ma trochę lepsze rozwiązanie jeśli chodzi o to
bialaa xlander xa widze ze spadl z ceny a to mnie cieszy. to jest najbardziej popularny wozek w mojej okolicy tak jak Tako Jumper, wiec mysle ze mamom on odpowiada. Z tym ze ja bym polowala raczej na uzywany
andrzelika Tako Jumper tez spada z ceny. jak porownuje cene sprzed 4 msc a teraz to juz jest z 200zl mniej ;-) Kto wie co bedzie do pazdziernika. No a jak popatrzysz na uzywane to ida z a polowe ceny Mnie sie Tako podoba nawet bardziej niz xlander wiec bede czychac na jakies okazje
Bryszka jak bylam w sklepie ogladac ten Baby Merc Q7 to wlasnie jakas pani dzwonila z reklamacja ze cos jej sie z kolem stalo a sprzedawczyni nie umiala jej nic poradzic na to - to tez mnie zniechcecilo do tego wozka. No i jest ciezki, masywny.
A jak chodzi o wage wozka to zastanaow sie czy bedziesz musiala nim zjezdzac po schodac, bo jak tak to wierz mi ze wozek wazacy 15kg jest strasznie ciezki - ja taki mialam i po schodach zawsze musial ktos go ze mna znosic. Dlatego ja stawiam na mniejsza wage jesli sie uda
andrzelika Tako Jumper tez spada z ceny. jak porownuje cene sprzed 4 msc a teraz to juz jest z 200zl mniej ;-) Kto wie co bedzie do pazdziernika. No a jak popatrzysz na uzywane to ida z a polowe ceny Mnie sie Tako podoba nawet bardziej niz xlander wiec bede czychac na jakies okazje
Bryszka jak bylam w sklepie ogladac ten Baby Merc Q7 to wlasnie jakas pani dzwonila z reklamacja ze cos jej sie z kolem stalo a sprzedawczyni nie umiala jej nic poradzic na to - to tez mnie zniechcecilo do tego wozka. No i jest ciezki, masywny.
A jak chodzi o wage wozka to zastanaow sie czy bedziesz musiala nim zjezdzac po schodac, bo jak tak to wierz mi ze wozek wazacy 15kg jest strasznie ciezki - ja taki mialam i po schodach zawsze musial ktos go ze mna znosic. Dlatego ja stawiam na mniejsza wage jesli sie uda
reklama