reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

angun, winki świetne wózeczki - też mi się bardziej podobają "klasyki":-) winki orientujesz się jaka jest cena np Quinny albo Mutsy w Anglii?? (3 funkcyjny), bo mój D. ma tam rodzinę i może by się opłacało tam kupić?

reklama
Winki mnie takie praktyki też przerażają, nie lepiej kupić parasolkę? Ten wózek, o którym pisałam, ma fajne ażurowe okienko z tyłu budki, także daje przewiew. Twój wózeczek ładny, ma pompowane kółka, wydają się troszkę drobne na nasze polskie zaspy :-)
Ale linię ma elegancką, duży kosz na zakupy. A jest regulacja pochylenia rączki? (dla niższych mam bardzo dobra sprawa ;-)

Ponko - świetny wózek - też będę kupować coś w tym stylu, ostatnio upatrzyłam cudo dosłownie! Limitowaną, ekskluzywną linię wózków Tako - model Ballila ze skóry, nosz zakochałam się :))

Mi bardzo przypomina Bartatinę z Jedo, tylko jest jeszcze bardziej oldschool'owy.
Leika urokliwe te wózeczki Balilla, przerażają mnie tylko rozmiary kół (jak to wsadzić do samochodu, chyba wszystkie 4 trzeba zdejmować :-)) Bardzo ładne, ale te z białymi kołami i białą wstawką jako podnóżek w spacerówce niepraktyczne.

Mnie ciemny brąz interesuje, koła czarne. O takim myślę:

25.jpg

A koła są do wyboru, standardowe lub duże - każde oczywiście pompowane i z metalowymi szprychami, na czym mi bardzo zależy. Strasznie mi się nie podobają te plastikowe kołpaki które teraz są w połowie wózków...

ponko, fajnie że już macie wózek, z Emmaljungi na pewno będziesz zadowolona, to są dobrej klasy wózki :-)
winki, a kolor też ten będziesz miała ? zarąbisty!

nasz wózek stoi dalej u kumpeli w Kaliszu, jej mąż jedzie dzisiaj do Wro, ale stwierdziłam że bez sensu żeby go teraz zabierał, jak się już przeprowadzimy, to wtedy niech go przywożą, chociaż już się nie mogę doczekać :-)

reklama
Leika ja też wezmę koła ze szprychami. Ładny wózeczek materiał wygląda solidnie, chociaż nie miałam okazji obejrzeć na żywo.
Gola jesli chodzi o Quinny, to widziałam (nie wiem czy to dotyczy wszystkich modeli), że spacerówki są "kubełkowe" i większe dzieci albo grubo ubrane maja trochę niewygodnie, bo się nie mieszczą.

Do góry