też brałam go pod uwagę, ale spacerówka mnie odstrasza, no i waga ale generalnie nie można mieć wszystkiego, każdy wózek ma plusy i minusy :-)A ja zaczęłam brać pod uwagę Jedo FYN 4 kołowy. Ma wszystko co mi potrzeba, a cena też ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też brałam go pod uwagę, ale spacerówka mnie odstrasza, no i waga ale generalnie nie można mieć wszystkiego, każdy wózek ma plusy i minusy :-)A ja zaczęłam brać pod uwagę Jedo FYN 4 kołowy. Ma wszystko co mi potrzeba, a cena też ok.
*Leo*WÓZEK GRACO SYMBIO(SPAC+GO+PLECAK+ŚPIW) RATY (1664592549) - Aukcje internetowe Allegro
ten jest piękny ale ta cena
też już o nim kiedyś myślałam właśnie ze względu możliwości wpięcia gondoli w samochodzie i ma hamulec ręczny co dla mieszkających w terenie górzystym jest rewelacyjne :-)a ja od dłuższego czasu zastanawiam się nad wyborem pomiędzy spacerówką albo 2w1 . mętlik w głowie . myślałam właśnie o graco cleo ,lub takim 2w1 ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CASUALPLAY S4 (2w1) spacerowy + gondola MAKO .
zawsze można kupić jakiś tańszy odpowiednik innej firmy ;-)*Leo*WÓZEK GRACO SYMBIO(SPAC+GO+PLECAK+ŚPIW) RATY (1664592549) - Aukcje internetowe Allegro
ten jest piękny ale ta cena