reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
a my dziś z moim pojechaliśmy na giełdę i też było stoisko z wózkami. o dziwo mojemu spodobał się wózek ze skrętnymi kołami (a jest przeciwny), ale jak babeczka powiedziała że się blokują, to uśmieszek mu się pojawił na twarzy. nie pamiętam jaka firma tego wózka, napewno był on wielofunkcyjny. ale jestem szczęśliwa bo teraz to będzie nam się lepiej szukało pojazdu dla bąbla, bo przeważnie było tak że jak nam się coś podobało to znowu dla niego było minusem że skrętne koła ma. a teraz jak ma świadomość że koła można blokować to pójdzie troszku sprawniej, zawszę jeden problem mniej z głowy, zostanie jeszcze model i kolor:)

andrzelika wozki baby Merc sa ciezki ale jesli nie bierzesz pod uwage noszenia po schodach to nie powinno ci przeszkadzac w uzytkowaniu. natomiastr wozek na paskach odradzam.... Ciezko sie nim kieruje, a już krawężniki czy schody to jest masakra. Ladnie sie kolysze w tym dziecko, ale jak dla mnie wozek powinien miec wiele funkcji a nie tylko kołyski ;-) Pozatym sprzedawczynie pokazywaly mi wozki na amortyzatorach ktore tez ladnie sie kolysze dziecko :tak: No i w koncu lepiej jest nie przezwyczajac dziecvka do kolysania bo pozniej tylko tak chce zasypiac. przerabualam to przy Macku i wiecej tego bledu nie popeln ie ;-)

a ja od dłuższego czasu zastanawiam się nad wyborem pomiędzy spacerówką albo 2w1 . mętlik w głowie . myślałam właśnie o graco cleo ,lub takim 2w1 ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CASUALPLAY S4 (2w1) spacerowy + gondola MAKO .
też już o nim kiedyś myślałam właśnie ze względu możliwości wpięcia gondoli w samochodzie :tak: i ma hamulec ręczny co dla mieszkających w terenie górzystym jest rewelacyjne :-)
zawsze można kupić jakiś tańszy odpowiednik innej firmy ;-)

reklama
Do góry