reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
Mi też podoba się ten chociaż sporo waży
NOWŚC ZESTAW BABY MERC S7-classic + GRATISY (1682248241) - Aukcje internetowe Allegro

Szwagierka zachwalała wózek na paskach ponoć jest super przy kołysaniu nie trzeba się namachać.

Za to przy normalnym użytkowaniu - SKRĘCANIU - trzeba się ten wózek napodnosić i nadźwiga, nie ma skrętnych kół, więc ciężko się go prowadzi. Moja szwagierka miała podobny. Wózek jest raczej do wożenia a do kołysania są kołyski ;) A tak serio to naprawdę ciężki jest w prowadzeniu, taki spacer to żadna przyjemność, nie mówiąc już o manewrowaniu wózkiem w sklepach.

Sara nie do końca się z tobą zgodzę bo też miałam tego typu wózek i pomimo że był mega ciężki jak się go podnosiło to po ulicy sunął ,wogóle się nie czuło obciążenia ;) więc może dużo zależy od modelu wózka ;)
Andrzelika wózek jest ładny ale zastanów się czy będzie ci pasował bo te wkłady gondolowe są z reguły małe , mój miał ok 70cm , tutaj niby piszą że gondola ma 80cm ale to jest pewnie rozmiar po wyjęciu wkładu , moim zdaniem lepszy będzie wózek ze zdejmowaną gondolą ale to tylko moje zdanie ;)

Sara_R- u mnie akurat znów nie sprawdzą się koła skrętne i małe, bo mieszkam na wiosce jak wjadę w piach to utkne :)

A jeszcze czas do zakupu wózka ja planuje początek października chyb, że w wrześniu coś upatrze.

reklama
fajnie dziewczyny że macie już wybrane wózki dla maluszków ja nie mogę się zdecydować tyle tego jest ciężki wybór mam nadzieję że zdecyduję się na któryś.:szok:

Do góry