reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
Mi też podoba się ten chociaż sporo waży
NOWŚC ZESTAW BABY MERC S7-classic + GRATISY (1682248241) - Aukcje internetowe Allegro

Szwagierka zachwalała wózek na paskach ponoć jest super przy kołysaniu nie trzeba się namachać.

Za to przy normalnym użytkowaniu - SKRĘCANIU - trzeba się ten wózek napodnosić i nadźwiga, nie ma skrętnych kół, więc ciężko się go prowadzi. Moja szwagierka miała podobny. Wózek jest raczej do wożenia a do kołysania są kołyski ;) A tak serio to naprawdę ciężki jest w prowadzeniu, taki spacer to żadna przyjemność, nie mówiąc już o manewrowaniu wózkiem w sklepach.

Sara nie do końca się z tobą zgodzę bo też miałam tego typu wózek i pomimo że był mega ciężki jak się go podnosiło to po ulicy sunął ,wogóle się nie czuło obciążenia ;) więc może dużo zależy od modelu wózka ;)
Andrzelika wózek jest ładny ale zastanów się czy będzie ci pasował bo te wkłady gondolowe są z reguły małe , mój miał ok 70cm , tutaj niby piszą że gondola ma 80cm ale to jest pewnie rozmiar po wyjęciu wkładu , moim zdaniem lepszy będzie wózek ze zdejmowaną gondolą ale to tylko moje zdanie ;)

Sara_R- u mnie akurat znów nie sprawdzą się koła skrętne i małe, bo mieszkam na wiosce jak wjadę w piach to utkne :)

A jeszcze czas do zakupu wózka ja planuje początek października chyb, że w wrześniu coś upatrze.

reklama
fajnie dziewczyny że macie już wybrane wózki dla maluszków ja nie mogę się zdecydować tyle tego jest ciężki wybór mam nadzieję że zdecyduję się na któryś.:szok:

Do góry