reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

Angie80 przez internet zamawiałaś? Może potestuj jakieś inne sklepy, może będą mieli modele (kolory) z zeszłego sezonu albo z końca tego będą już się pozbywać...poszukaj jeszcze w innych sklepach-jak masz siłę i czas;)))

reklama
AnnaJ007 obdzwonilam juz dzis pol sklepow ktore znalazlam na necie, kontaktowalam sie z dystrybutorem i guzik :-( myslimy nad czerwonym w takim razie, wieczorem bedziemy intensywnie dyskutowac w domu.

A ja wlasnie sie dzis zalamalam, w koncu zabralam sie za zamawianie wozka Maxi cosi Mura 4 a tu sie okazuje ze juz nigdzie nie jest dostepny kolor ktory chce (brazowy) i zostaly tylko czerwone i filetowe, bo na 2012 wchodza nowe kolory, normalnie zalamka, nie wiem co teraz robic :-(
a chcesz go kupić w PL?? no i nie wiem czy o taki brąz ci chodzi ale ja znalazłam taki Maxi Cosi Mura 4

A ja wlasnie sie dzis zalamalam, w koncu zabralam sie za zamawianie wozka Maxi cosi Mura 4 a tu sie okazuje ze juz nigdzie nie jest dostepny kolor ktory chce (brazowy) i zostaly tylko czerwone i filetowe, bo na 2012 wchodza nowe kolory, normalnie zalamka, nie wiem co teraz robic :-(
Ja znalazlam znowu taka stronke i jest tam tez braz ale ciemniejszy troche niz co AniaSm podala,moze akurat cos znajdziesz :tak:
Dziecięcy wózek głęboko spacerowy Mura 4 z fotelikiem samochodowym Pebble Maxi Cosi - sklep dla dzieci – 2o2.pl

Dzieki dziewczyny
AniaSm bylam na tej stronie, dzwonila do nich ale brown earth jest juz niedostepny a walnut brown jeszcze nie :-(
Ssabrinaa dzieki, ich tez sprawdzalam

Sa strony na ktorych model wciaz istnieje a po sprawdzeniu z nimi okazuje sie ze juz nie ma

Trudno, mamy koncepcje kupna narazie gondoli czerwonej a spacerowke moge dokupic w przyszlym roku

Wleciałam na chwilę i widzę, że znów Maxi Cosi Mura na tapecie. Ja już mam na szczęście mój wózeczek w kolorze czerwonym u siebie. :tak::tak:

Angie - a nie myślałaś, zeby spróbować na Allegro? Np. tu masz aukcję z interesującym Cię kolorem:

http://allegro.pl/maxi-cosi-mura-4-6-w-1-tlumacz-placzu-why-cry-i1853670725.html

reklama
Dziewczyny, a co możecie powiedzieć o wózku Tako jumper? Planuję kupić właśnie taki 3-funkcyjny, a wiem, że jest to dość popularny wśród mam wózek i pewnie któraś z Was nawet taki posiada lub posiadała. Jak możecie to będę wdzięczna za parę słów:-)

Do góry