AnnaJ007
Fanka BB :)
Angie80 przez internet zamawiałaś? Może potestuj jakieś inne sklepy, może będą mieli modele (kolory) z zeszłego sezonu albo z końca tego będą już się pozbywać...poszukaj jeszcze w innych sklepach-jak masz siłę i czas))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a chcesz go kupić w PL?? no i nie wiem czy o taki brąz ci chodzi ale ja znalazłam taki Maxi Cosi Mura 4A ja wlasnie sie dzis zalamalam, w koncu zabralam sie za zamawianie wozka Maxi cosi Mura 4 a tu sie okazuje ze juz nigdzie nie jest dostepny kolor ktory chce (brazowy) i zostaly tylko czerwone i filetowe, bo na 2012 wchodza nowe kolory, normalnie zalamka, nie wiem co teraz robic :-(
Ja znalazlam znowu taka stronke i jest tam tez braz ale ciemniejszy troche niz co AniaSm podala,moze akurat cos znajdzieszA ja wlasnie sie dzis zalamalam, w koncu zabralam sie za zamawianie wozka Maxi cosi Mura 4 a tu sie okazuje ze juz nigdzie nie jest dostepny kolor ktory chce (brazowy) i zostaly tylko czerwone i filetowe, bo na 2012 wchodza nowe kolory, normalnie zalamka, nie wiem co teraz robic :-(
A ja wlasnie sie dzis zalamalam, w koncu zabralam sie za zamawianie wozka Maxi cosi Mura 4 a tu sie okazuje ze juz nigdzie nie jest dostepny kolor ktory chce (brazowy) i zostaly tylko czerwone i filetowe, bo na 2012 wchodza nowe kolory, normalnie zalamka, nie wiem co teraz robic :-(