reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

tak to były adaptery też miała taki fotelik rozkładany na płasko w sumie te 2 modele różnią się kołami i stelażem, przed oglądnięciem tego wózeczka pojechaliśmy do hurtowni z wózkami sprzedawca zachwalał wózki Mutsy mówimy mu że mamy możliwość kupienia za 1100zł to powiedział że się opłaca kupić no nic ja nie kupię tego to wędzi inny ale ogólne podobają mi się te wózki dzięki Gola :-)
mirelka pokukaj jeszcze sobie na allegro, bo może też będzie coś w podobnej lub tej samej cenie już z fotelikiem :) A jak nie to bierz ten, bo za 1100 zł chyba nawet samego nowego stelaża się nie kupi;)

reklama
zachwalał wózki Mutsy mówimy mu że mamy możliwość kupienia za 1100zł to powiedział że się opłaca kupić

Też jestem zdania że się opłaca...Wózki Mutsy to jedne z lepszech wózków tego typu.Ja kupiłam Mutsy 4 rider. Wadą jest mały kosz na zakupy, ale można dokupić sobie taki doczepiany, oczywiście cena tego wózka w skepie. Musisz sobie też doczytać czy w tym wózku spacerówkę można ustawiać przodem i tyłem do kierunku jazdy-jeśli dla Ciebie to jest oczywiście ważne. Dobrze by było abyś przetestowała sobie też jazdę z tą tylną skrętną osią. Jeśli to będzie ok to ja też bym kupiła bo jakość wózków jest dobra. Tapicerkę można prać ale podobno trudno później ją założyć(to opinia sprzedawcy).

no i my już też mamy swoją bryczkę.. Wybór padł na tako jumperx kolor zielony minerals. Byliśmy nastawieni na warriora ale że trafiła się świetna okazja kupna jumpera w super stanie za 390 zł:szok: to sie nawet długo nie zastanawialiśmy ;) i tak o to stoi fura i cieszy oko ;)

U nas też jest już fura dla Martynki od wczoraj kupiliśmy w końcu w ciemno baby merc Q7 w sumie w ciemno i kolorek fiolet+fioletowe koła,z pompowanymi kołami srebrnymi wczoraj kurier przywiózł i jestem jak na razie bardzo zadowolona kolor mi się podoba i w ogóle nie jest taki niski jak inne wózki widziałam a do tego funkcjonalny...akurat na zimę bo ma super pokrowiec do gondoli głęboki podwijany także deszcz czy śnieg nie naprószy mi do małej...narazie u tesciowej się wietrzy bo czuć go:-D
Słabo widać bo wystrój teściowej w chacie ciemny :-D

P190911_17.230001.JPGU

Ankusch super bryka!
Ja też już muszę zamówić, chciałam się wstrzymać do października, jeszcze zobaczę co zrobię.

My juz tez mamy wybrana brykę zecydowalismy się na bebetto solaris, bedziemy zamwiac na poczatku października.

ankusch - śliczny wózeczek :)

Ankusch super bryka!
Ja też już muszę zamówić, chciałam się wstrzymać do października, jeszcze zobaczę co zrobię.

Dowiedz się jak jest z terminami, bo ja na swój wózek czekałam 5 tygodni - jak na samochód :)

Kupiliśmy dziś wózek Jedo Fyn 4ds kolor 133 na srebrnym stelażu. Cieszę się, że mamy to z głowy. W poniedziałek jedziemy po łóżeczko.

My też mamy jedo fyn 4sd freeline kolorek 169 :)

My wczoraj kupiliśmy (tzn teściowa zasponsorowała) Implast Bolder SD:-):-) Mężuś właśnie składa, chcemy zobaczyć jeszcze raz i potem chowamy do piwnicy żeby sobie czekał na swój czas.

reklama
Do góry