Wisienka zazdroszczę widoku śniegu, szczególnie w górach - fotkę koniecznie proszę
przejrzałaś mnie troszeczkę - Tymek dziś w żłobku, ja zaliczyłam jeden sklep, a teraz delektuję się kawką.. bb..
Tobie też życzę, jak najwięcej ODPOCZYNKU!!!!! :*
Gosiak oby zapachowy dał dobrą ofertę dla Was-w końcu święta idą, cudów czas
Kciuki za szczepienie &&&&&
Ja też wiele rzeczy zębami tłumaczę.. aż czasem do przesady i mam wrażenie, że ja gdzieś popełniam błąd
Palin u nas też przerwy w spaniu.. z powodu kaszlu :-( poza tym takie silne wiatry, że ja spać nie mogłam.. jakoś tak dziwnie
lepiej mieć dzieci jadki niż niejadki
Mikoto u nas też wieje i leje.. gdzie jest świąteczny nastrój??!! u nas płacz często.. za często - Tymek nawet jak coś chce, to płacze.. jak nie chce, to też płacze - a ja już na ten płacz siły nie mam
Wenusjanka zazdroszczę pomocy męża.. mój eh.. do odstrzału
w zeszły piątek dostałam te proszki i płyny z pracy. stały w przedpokoju i on je miał wynieść do piwnicy, wczoraj wyniosłam ja
wczoraj poszłam na drzemkę z Tymciem, w kuchni pobojowisko - on se grał, a ja posprzątałam jak wstałam z dzieckiem wiszącym u nogi
mam ochotę się spakować i wyjechać daleko daleko.. eh te święta - jeden płacze, drugi próbuje pyskować, a trzeci ma wszystko w dupie