reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Załączniki

• 1419244623499.jpg
    1419244623499.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Dziewczyny nie pocieszacie mnie, ze to tyle trwa :sorry: 1 i 2 wyszly praktyczni bezobjawowow ( przy 2 jednej Tymus mial rozwolnieni i byl markotny). Kupi raczej na zebowe nie wygladaja , sa luzniejsze ale nie takich bym sie spodziewala.
Tymek bedzie npisl pieluche dlugoooo cos czuje .

Wisienka-a achhh az u mnie zapachnialo piernikiem

Mikotku - nie widze zdjecia

Mikoto najlepsze jest to, że na jutro planuję pierniczenie z Mattem więc kuchnia będzie wyglądać, jak przed dzisiejszym sprzątaniem :-p Piękneeee zdjęcie!!! Ja czekam na przesyłkę od naszej Haneczki <3
Właśnie mam przerwę na herbatkę z cynamonem a potem planuje poprzesuwać kanapy, fotele i mniejsze meble w poszukiwaniu zabawek Tymka, bo jakoś dziwnie mu giną :-p

Gosiak, to na pewno zębowe. Nasze maluchy coraz starsze, dziąsła muszą sobie radzić z jedzeniem, wiec są twardsze, a czwórki są szerokie. Musi to bolec, nie ma zmiłuj. Nie będę po ciesząc, ale z Mikim łączymy się z Wami w bólu.
A właśnie karmilam Mikiego przed drzemke rosolem i dostrzegłam - lewa górną trojka się przebiła. Na święta będą może juz dwie...

Gosiak, Madzia
To Tosiu do kompletu z tym jedzeniem i brudzeniem
Mikotku
U nas sernik też jutro. Ja zrobiłam ostatnie zakupy. Tylko pieczywo i warzywa zostaną. Zaraz tata umocuje choinke i bedziemy ubiersc. A trwa to bo 3 metry
Palin
Gratki 3. My nadal czekamy

zdjęcia ośnieżonych gór nie będzie bo mgła

witam
pogoda paskudna wieje i leje od rana w dom u ciemnica :(

mimio wszystko byłam na mieście po ostanie sprawunki zostało tylko kupić chleb w wigilię i po mięso jutro do naszego osiedlowego jutro od rana też ciasto sernik i keks kilka rodzajów ciasta po kawałku zamówiłam jutro idę obebrac nie z cukierni tylko od Pani co piecze swojskie ciasto na zamówienie :-pu nas też był ten jarmark świąteczny na rynku w sobotę a ja sobie o nim na śmierć zapomniałam i przypomniałam sobie jak zobaczyłam zdjęcia na stronie miasta :crazy:
Wisienka my wigilę co raku spędzamy u nas sami z dziećmi nie chcę sobie rozbijać wigili rozjazdami a tak jest sprawiedliwie odwiedzamy rodziców przez 2 kolejne dni świat
muszę lecieć goście się rano zapowiedzieli i już jadą za 5 minut będą buziaki :*

Teri
I ja tak bym chciała. U nas z racji odległości niestety nie możliwe. Jak P pracuje zostajemy u siebie jak ma wolne mamy wigilię u mojego taty, która przygotowujemy i teściów w formie gosciny. U nas też ciemno i buro

reklama
Madzia, Miki to leniwiec, tylko widelcem sam, ale nie ma nic przeciwko żeby tylko buzie otwierać. A sprzątanie i tak często jest.

Wisienka, dziękujemy :-*
U nas tez zawsze były 2 wigilię, ale od teściów do rodziców jest 2 bloki, wiec blisko, a i godziny się nigdy nie pokrywały. Tym razem Aro pracuje 2 dzień świat, wiec zostajemy u siebie.

Do góry