reklama
Piękna córcia Natis gratulacje!!!usteczka nosek przesłodkie <3
Jesu piękna jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUDO )))))
teraz to się już nie mogę doczekać dzieciątka)))
Sa_raa Kochana Ty pracujesz nad tym wątkiem ze zdjęciami czy robimy normalny? Bo chce więcej i więcej takich fotek widzieć)))))
teraz to się już nie mogę doczekać dzieciątka)))
Sa_raa Kochana Ty pracujesz nad tym wątkiem ze zdjęciami czy robimy normalny? Bo chce więcej i więcej takich fotek widzieć)))))
Paulunia8713
Fanka BB :)
Natis jeszcze raz gratuluje a Lenka wygląda jak laleczka. Jest prześliczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korba kochana teraz pora na Ciebie i Zosieńkę
Anilek i jak tam??
U mnie noc znów nieprzespana ale to chyba ze stresu przed dzisiejszą wizytą Nie wiem jak ja do tej 16 wytrzymam
I zaczęłam 36tydz
Korba kochana teraz pora na Ciebie i Zosieńkę
Anilek i jak tam??
U mnie noc znów nieprzespana ale to chyba ze stresu przed dzisiejszą wizytą Nie wiem jak ja do tej 16 wytrzymam
I zaczęłam 36tydz
_Marys_
Fanka BB :)
natis prześliczną córunie masz :-)
reklama
Paulunia więc ja jutro zaczynam 36 tydz GRATY!!
Te dziewczyny które mają dostęp do WZ zapraszam na wątek potrzeba opini i decyzji ;-)
Nowe dziewczyny i te które jeszcze nie podały numeru telefonu a chciałby - proszę o PRIV
Tak samo kobietki uprasza się o podanie danych na PRIV fioletowej żeby mogła ładnie naszą listę uzupełnić i póki jeszcze Mama Wiki nie rodzi zgłaszajcie wizyty do niej
Te dziewczyny które mają dostęp do WZ zapraszam na wątek potrzeba opini i decyzji ;-)
Nowe dziewczyny i te które jeszcze nie podały numeru telefonu a chciałby - proszę o PRIV
Tak samo kobietki uprasza się o podanie danych na PRIV fioletowej żeby mogła ładnie naszą listę uzupełnić i póki jeszcze Mama Wiki nie rodzi zgłaszajcie wizyty do niej