reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
śliczna Lenka !!!! oj łobuziaku trzymałaś nas wszystkie w takiej niepewności przez to przeszło 9 miesięcy :*** rośnij zdrowo !!!!!!!!!!

Jesu piękna jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUDO :))))))

teraz to się już nie mogę doczekać dzieciątka:))))

Sa_raa Kochana Ty pracujesz nad tym wątkiem ze zdjęciami czy robimy normalny? Bo chce więcej i więcej takich fotek widzieć:))))))

Natis jeszcze raz gratuluje a Lenka wygląda jak laleczka. Jest prześliczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korba kochana teraz pora na Ciebie i Zosieńkę:tak:
Anilek i jak tam??

U mnie noc znów nieprzespana ale to chyba ze stresu przed dzisiejszą wizytą :( Nie wiem jak ja do tej 16 wytrzymam

I zaczęłam 36tydz :szok:

reklama
Paulunia więc ja jutro zaczynam 36 tydz :sorry: GRATY!!

Te dziewczyny które mają dostęp do WZ zapraszam na wątek potrzeba opini i decyzji ;-)

Nowe dziewczyny i te które jeszcze nie podały numeru telefonu a chciałby - proszę o PRIV

Tak samo kobietki uprasza się o podanie danych na PRIV fioletowej żeby mogła ładnie naszą listę uzupełnić i póki jeszcze Mama Wiki nie rodzi zgłaszajcie wizyty do niej :tak:

Do góry