reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dmuchawcu Ty wróciłaś z zakupów, a ja właśnie piję poranną kawę do śniadania :-) Po wyjściu młodego do szkoły zasnęłam takim snem, że nawet pan z kosiarką mnie nie obudził, dopiero niedawno głód kazał mi z łóżka wstawać :-)

Ciekawe, kto następny się rozpakuje... :rofl2::laugh2::rofl:

reklama
Hej
Natis moje gratulacje:-) Brzuszek brzuszek a potem takie cudo na zdjeciu az ciezko jakos uwierzyc:-) takie faj e uczucie ogarnia czlowieka:-) Niech Lenka zdrowo rosnie, dobrze spi i noe dokucza starszej siostrze:-)
Korba jak bez leku???
Teri a co u ciebie, mialysmy razem rodzic a ty co??? :-) zartuje:-) ja mam jutro usg i jak bedzie dobrze to licze na szybki porod. Nie wiem co z tego wyjdzie bo sn to nie bardzo mamy wplyw ale moze wieksza aktywnosc, sex czy cos podziala:-)

Mialam dylemat czy wysylac blanke do szkoly ale w koncu dzis poszla, nie zamkniemy sie w domu tylko dlatego ze moze przyniesc ospe.

Do góry