reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mam nadzieję, że to nie ja będę następna:sorry: Bo znowu przeholowałam ze spacerkiem:sorry:

Jakoś wstałam dziś z niespozyta energią- zwykle chodze w piżamie do 11ej, a dziś już o 8.45 byłyśmy na zewnątrz. Ale juz po energii nie ma śladu:confused2:
Posiedze chwilę z Wami, kawę wypiję, a potem musze ruszyć tyłek bo przyjdzie znajoma, która przygarnie nasze rybki i będę mogła wreszcie sprzatnąć komódkę na rzeczy Helenki. A potem jeszcze teść przyjedzie:confused2:
Miałam robić na obiad kopytaka z sosem pieczarkowo-mięsnym, ale chyba będą placki z jabłkami:laugh2:

reklama
Kupiłam pompowany materac, żeby teśc miał na czym spać i elektryczną pompkę do niego.
Mógł te zakupy zrobic mężuś, ale miałam plana obejrzeć ciuszki w TESCO- liczyłam, ze znajde sweterek dla Helenki lub coś w tym stylu, bo nie mam. Ale niestety nic nie było:-(

mikoto niestety ja przesypiam pół dnia.. najlepiej śpi mi się po wyjściu moich domowników. potem przez kolejne pół dnia mam wyrzuty sumienia, że zmarnowałam tyle czasu na sen-ale z drugiej strony, jak nie teraz to kiedy :-p

Dmuchawcu najważniejsze, że kupiłaś to, co było potrzebne. Teść na długo przyjeżdża? Ja też zawsze zaglądam na ciuszki dziecięce w Tesco i czekam aż je przecenią, bo cena 37 zł na 2 szt półśpiochów to jednak dużo.

madzia korzystaj, ja tam nie mogę nawet uciąć sobie krótkiej drzemki - nie umiemhttp://***************/senatn/images/Zeta%201/m27.gif

Ja popijam kawkę, musze jeszcze jedno pranie wywiesić, ręczniki już schną. Nie wiem co na obiad zrobić
mysli_2.gif

Madzia - śniadanko? Ja powoli zapominam, co jadłam na drugie :-)

Matka Ewa - też już bym chciała mieć Mikołaja w ramionach, a nie w brzuszku. Siedziałabym i patrzyła na te rączki, nóżki, buzię...

Dom ogarnięty, pozbyłam się wielkich donic, obiad w garnku gotowy, teraz można zdrzemnąć się. Myślałam, ze będzie gorąco, ale pogoda jest cudna - słonko, parę obłoczków, wiaterek i 18'C :happy:

ja dopiero śniadanko robię :)

Dmuchawcu chetnię bym się napiła kawki ale niestety nie mam mleka a bez tego ani rusz :-(

madzia też bym tak chciała :laugh2: ale jak zdrzemnę się w dzień to wieczorem nie mogę zasnąć więc wole tego unikać :confused2:

Gratuluję dziewczynom kolejnyego donoszonego tygodnia :)

reklama
Palin - musimy jeszcze troszeczkę cierpliwie poczekać . Właśnie piję ziółka z liści maliny z nadzieją , ze dzięki nim nie urodzę w 42 tygodniu .
Sara - też się zastanawiam gdzie Fioletowa i Ona. A są od Teri jakieś wieści ??? Kobiety odezwijcie się !!!!
Do mnie zaraz siostra zawita z rodzinką . Pranko się suszy , dom ogarnięty .

Do góry