reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Natis ja też już o 6 byłam na bb, ale nie chciałam z tel pisać. Czułam, że coś się będzie działo! Gratulacje dla Ciebie, Lenka wynagrodzi Ci wszystkie trudy ciąży!! :-):-):tak:

Korba następna będziesz Ty! :laugh2:

Gosiak bardzo Ci współcuję :-(

martam super, że wszystko się już uspokoiło :-)

anilek co u Ciebie?

JA też coś dzisiaj noc ciężką miałam... też jakiś ból podbrzusza mnie męczył, a sam brzuch twardy się robił. Na szczęście przeszło.... przecież ja jestem jeszcze niegotowa!!! :angry::zawstydzona/y:

Dziś spakuję chyba torbę :-D

reklama
Cześć dziewczyny!Ostatnio się nie odzywałam i nie wiem czy ktoś jeszcze mnie pamięta.Strasznie zalatana jestem z moimi chłopakami a to wizyty kontrolne z chłopakami a to remont-tak jak u większości i szykowanie się na przyjście maleństwa,ale podczytuje codziennie.Ogromne gratulacje dla rozpakowanych mam a w szczególności dla NATIS I LENKI-:-):-D

Palin trzymam kciuki, żeby u Ciebie wszystko było dobrze! Ja z infekcjami borykam się od 3 miesiąca ciąży.

A u mnie w sumie noc przespana. Wstawiłam pranie, bo nazbierało się tego przez weekend. Zaraz zrobię sobie kawusię, kto jeszcze nie pił? Po takiej nocy, to dziewczyny pewnie odsypiacie!

Bona, odezwij się - dawno nic nie pisałaś!

No to niespodzianka od Natis:

Mam zaszczyt przedstawić Ciociom Lenkę

LENKA.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 55
  • LENKA.jpg
    LENKA.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 88
Ostatnia edycja:
Lenka - jakaś Ty cudaśna! emo-kom-zaj.jpg15808721-smiley-face-vector-emotikony--falling-in-love.jpg

Załączniki

• emo-kom-zaj.jpg
    emo-kom-zaj.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 14
  • 15808721-smiley-face-vector-emotikony--falling-in-love.jpg
    15808721-smiley-face-vector-emotikony--falling-in-love.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry