reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Fioletowa - dupa rozkłada na łopatki :-) Prezent nie do zapomnienia - mimo, że do dupy :-D A skoro Cię ma jutro nie być, to już dziś WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!Zobacz załącznik 548341
Zobacz załącznik 548341
Zobacz załącznik 548341

Z wyprawką to u nas tak, że nic nie kupuję sama, bo Aro chce być przy tym (nie dlatego, ze mi nie ufa, tylko chce być obecny). Lista ciągle czeka na odkreślanie (i co i rusz do niej coś dopisuję). Po świętach trzeba się w końcu za to wziąć.

Zmykam na "Evana Wszechmogącego" (w sumie nigdy nie oglądałam). Miłego wieczoru :happy:

Zobacz załącznik 548341

Ostatnia edycja:
reklama
ja na szybciutko

Śniło mi się, że Brat nie może zmontować baterii kuchennej i dzisiaj tadam.....nie mógł złożyć. Po kilku próbach się udało :-p Dzięki, że pytacie.
Meble kuchenne dzisiaj nie dojechały. Podobno mają być rano ale jakoś się nie wczuwam :confused2:

Co do nastroju nie jesteście same.

Natis jeśli chodzi o ból to często mam identycznie. Zwłaszcza jak przegnę (za dużo chodzę, robię itp.)
kari przykre BARDZO (*)
Dzika miałaś uważać na siebie Kobieto. Zwolnij troszkę. Niestety nie wiem co to za wysypka.
Palindromea jeśli chodzi o służby to wiem dokładnie o czym mówisz :confused2: Gdybym nie zrobiła awantury nie wiem kiedy by się te remonty skończyły a tak to jutro ma wolne :cool2:
fioletowa Du..a rozbawiła mnie do łez :-D

Spokojnej i przespanej nocki życzę

I ja się dołączam z humorem do bani. Nie wiem, może to jakaś epidemia ale już mam wszystkie totalnie dosyć :/ Nawet brak mi sił by się porządnie wyryczeć. Czuję się taka bezsilna :( Ani się napić drinka, ani zapalić fajki, żadnego odstresowywacza :/
Nawet nie mam siły żeby wasze humorki poprawić i cokolwiek optymistycznego napisać. Nawet nie chce mi się świąt robić :( I nic dziś nie zrobiłam, nawet obiadu...

Może jutro będzie lepszy dzień :(

Ja też mam dziś dzień do dupy... Przeżywam wynik badania glukozy. Jak czytam o tej diecie, to czuję się jak w czarnej dupie. Skoro tyle o dupach w moim poście, dodam jeszcze, że post fioletowej na temat dupy w kalendarzu mnie tak rozbawił, że aż mały w brzuchu zaczął kopać.:-D:-D:-D Nie mogę przestać się śmiać!!! :-D Dzięki fioletowa: poprawiłaś mi humor. heh... :-)

Robaczku oj tak zaliczam to do epidemii. A co do obiadku to ja dzisiaj miałam wczorajszą pomidorówkę, mąż zażyczył sobie szzpagettii na drugie a dostał pizze guseppe haha ale miał minę :D

Anilek widziałam na majówkach że mają założony wątek odnośnie ''słodkich'' mam może tam coś ci wpadnie ciekawego?

Spokojnej nocy miłych snów i do poklikania pewnie rano :)
PS: Jutro rano muszę siuśki i krew oddać

Fioletowa - prezent dla męża pierwszorzędny :-) a tekst o dupie jeszcze lepszy :-D:-D:-D
No i dziś już przesyłam życzenia - wszystkiego najlepszego !!! Co by jutro nie zapomnieć ;-)
Właśnie z mężem policzyliśmy , że w sumie jestem będę w ciąży 36 miesięcy mojego życia :szok:. 3 lata w ciąży !!!! prawdziwa poczciwa słonica :eek:. Dobranoc kobietki .

I ja się dołączam z humorem do bani. Nie wiem, może to jakaś epidemia ale już mam wszystkie totalnie dosyć :/ Nawet brak mi sił by się porządnie wyryczeć. Czuję się taka bezsilna :( Ani się napić drinka, ani zapalić fajki, żadnego odstresowywacza :/
Nawet nie mam siły żeby wasze humorki poprawić i cokolwiek optymistycznego napisać. Nawet nie chce mi się świąt robić :( I nic dziś nie zrobiłam, nawet obiadu...

Może jutro będzie lepszy dzień :(

Robaczek, solidaryzuje sie z Toba.. Tez mam jakieś depresyjne nastroje.. I z tego co piszecie dużo z nas ma.. I nawet wiem chyba dlaczego, przez brak wiosny.. Męczy nas i doluje ta przeciagaca sie zima, wszystkich męczy a nas ciężarówki pewno szczególnie..

Palin, burdel maja w urzędach to co. My staramy sie o kredyt na dom, przy okazji wyszło, ze urząd skarbowy zgubił rozliczenie mojego męża za 2010 :szok:.. On kurde bela.. Jakbym nie miała pobitej deklaracji i dowodów wpłaty zaliczek to byśmy sie z tego nie wybronili. A teraz jeszcze próbują tuszowac sprawę, wymuszać na nas składanie bzdurnych wymyslonych przez nich korekt. A to nie nasza wina tylko ich, tyle ze maja nas w szachu bo my szybko zaświadczenia potrzebujemy do banku. Niedobrze mi sie robi jak o tym myśle. Oni to człowiekowi konta ze środkami do życia zablokują za spóźnienia z płatnościami, a jak oni zawala, to wszystko pod dywan. Hipokryzja do granic !! :crazy:

Kari.. Tak mi przykro z powodu tragedii Twojej koleżanki.. Światełko dla aniolka...

Ostatnia edycja:
Chyba pierwsza jestem:-)
Witam się teraz bo później jak wpadnę w wir pieczenia itd. to same wiecie jak to jest.
Nie mogę spać, M śpi z Bartusiem, a ja od 6 oczy jak 5 zł.
Natis, Sara -więc mamy ten sam problem z łożyskami, blizną itd, ja też mam na przedniej ścianie, nisko schodzące łożysko, na bliźnie pocc umiejscowione w dodatku.
W boku to taka kolka mnie często łapie, nawet nie muszę szybko iść, czasem po kilku krokach.
Kari- światełko dla Aniołka, straszne donosić dziecko 9 m-cy i je stracić.
Fioletowa- wszystkiego naj,naj,naj z okazji urodzin, a przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania.
Gdybym już nie zajrzała do Was przed Świętami to życzę Wam
Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka i oczywiście mokrego dyngusa!

reklama
Dzień dobry kochane :-)
W pierwszej kolejności - fioletowa najlepsze życzenia urodzinowe !! ;-)
Ja w sumie na chwilę, bo dziś Tosia zostaje w domu, a i mężuś odbiera nadgodziny i wcześnie w domu będzie. Muszę upiec tylko jakiś placuszek. A po południu jeszcze przychodzi serwisant z upc :/ ehhh
A tak w ogóle to humor ponury - po tym co zobaczyłam rano za oknem : DSC00116.jpg To ma być to ciepło na święta ?? Wolałabym się spodziewać wiosennej mżawki a nie śnieżycy :crazy:

Nie wiem czy będę jeszcze miała okazję do Was zajrzeć, więc od razu

ZDROWYCH, POGODNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH. W MIŁEJ ATMOSFERZE, BEZ NIEPOTRZEBNYCH NERWÓW. A I NAJEDZCIE SIĘ DO SYTA :) NALEŻY NAM SIĘ !! DUŻO SŁOŃCA KOCHANE :-)
DSC00113.jpg

Załączniki

• DSC00116.jpg
    DSC00116.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC00113.jpg
    DSC00113.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 73
Do góry