teri114
Fanka BB :)
dziękuję dziewczynki widzę że te wzdęcia to normalne i nie tylko ja się tak męczę wzięłam ciepłą kąpiel to mi zawsze na chwile pomaga odgruzowałam sie przy okazji nałożyłam maseczkę na włosy i twarz zrobiłam henne na brwi bo już znikły i troszkę nastrój jakby lepszy do tego słonko sie pojawiło więc już inaczej choć i tak widze że drzewa az sie uginają od wiatru to raczej szału nie ma wziełam ten espumisan i relaksuję się po kapieli i czekam na poprawę brzuszka bo dalej wzdęty i twardy a pasowałoby coś dziś zrobić prasowanie czeka 3 pralka chodzi dom nie ruszony podłogi białe od kurzu
też mam dziewczyny już dość chyba przyszło to znudzenie i zmęczenie ciążą ale zdaje sobie sprawę że najgorszy jest ostatni miesiąc więc jeszcze wszystko przed nami
natis super że zakupy udane czekam z niecierpliowością na fotki mnie łapie ból pachwin pod wieczór rano jak cie moge ale wieczorem już bywa ciężko
kari aż mi gęsia skórka wyszła jak przeczytałam Twojego posta nawet trudno sobie wyobrazić co sie czuję w takiej sytuacji dziś w rozmowach w toku ma być o rodzicach którzy stracili dzieci wczoraj ogladając zapowiedz upłakałam się jak bóbr
też mam dziewczyny już dość chyba przyszło to znudzenie i zmęczenie ciążą ale zdaje sobie sprawę że najgorszy jest ostatni miesiąc więc jeszcze wszystko przed nami
natis super że zakupy udane czekam z niecierpliowością na fotki mnie łapie ból pachwin pod wieczór rano jak cie moge ale wieczorem już bywa ciężko
kari aż mi gęsia skórka wyszła jak przeczytałam Twojego posta nawet trudno sobie wyobrazić co sie czuję w takiej sytuacji dziś w rozmowach w toku ma być o rodzicach którzy stracili dzieci wczoraj ogladając zapowiedz upłakałam się jak bóbr