reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

natis: mnie łapie kolka jak idę. I wcale szybko nie muszę iść... Masakra!:szok:
kari: nie mogę sobie wyobrazić co twoja przyjaciółka przeżywa... To straszne...:-(

Kupiłam sobie dziś w lumpku fioletową tunikę za 17zł. I przynajmniej mam się w co ubrać na święta. :tak:Muszę tylko porządnie wyprać. Dziś cały dzionek latałam-zakupy, załatwianie innych spraw urzędowych i nie tylko. Jestem padnięta i głodna, a obiad się sam jakoś nie chciał ugotować...:eek: I teraz czekam na mięsko... Dziecię też głodne- to młodsze, bo starsze pojechało do babci i dziadka. Więc sobie tak głodujemy razem... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny, czyli pomysł na jaja faszerowane już jest :tak:

Kari, Nawet nie wiem co napisać, mam dreszcze na całym ciele, okropne przeżycie :zawstydzona/y:

Sara, Jak nocka w na nowym miejscu ??? Jakiś fajny se miałaś ???

Teri, Jak ja bym zjadła dobry serniczek, nie wiem co robię źle ale mi nie wychodzi :crazy: Wyszedł mega cieniutki jak podeszwa :zawstydzona/y:

MamaWikusi, Ja Cię nie dobiję ale czuję się podobnie, taka wymięta , że masakra....( tulę kochana)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja tylko na chwilkę mam takie szybkie pytanie czy wasze dzieci po szczepieniu na odre/różyczkę miały wysypkę?
Bo u Ewy już jest ponad 10 dni, zarejestrowałam ja do lekarza na dzis, ale baba ktora sie u nas szczepieniami zajmuje mowila ze sie nigdy z tym nie spotkala, dziwne to dla mnie bo mi mówili ze może być (Ewa jest szczepiona w centrum szczepień) ale nie wiem czy tak dlugo się może utrzymywać.

Drugie pytanie co zrobić na klawiaturze jak zamiast ż robi się æ

Nie mam dziś czasu wszystkiego przeczytać, bo choć moje pociecha u mojej mamy pomagam teściowi przy rozbiorce świni:-), bo jego syn który mieszka w belgi sobie na święta zażyczył a teściu sam pewnych rzeczy nie wykona, po południo spadam po mala i do lekarza a później musimy radzić sobie same bo teściu do kościoła idzie

Dziewczyny na pewno samopoczucie sie Wam poprawi jak tylko (wreszcie) wiosna przyjdzie:-D:-D:-D

Na dużym pokoju mycie podłóg zakończone - zmęczyłam się.:cool: Ale już i obiad zrobiony (kopytka - już ugotowane, bo Aro woli podsmażone) i moja część zjedzona, prysznic na odświeżenie wzięty. Teraz to już tylko leżeć i czekać na ślubnego. Znowu mnie podminował: wizyta z usg - on ma służbę; nasza 1 rocznica ślubu - on ma służbę. Normalnie WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR... Dobrze, ze nie mam w domu broni, bo bym chyba strzelała z balkonu w co popadnie. :wściekła/y:

Wyprawka też najlepiej niechby się sama zrobiła, bo prócz kartonika ciuszków i paru gadżetów nie mamy nic. O, sorry - mamy komodę, żeby w niej poukładać (ale nie specjalnie jest co), no i wózek do odebrania ze sklepu. I na tym koniec :cool2:

A jeszcze Urząd Pracy przysłał pismo, że przez cały rok 2012 opłacali za niego składkę zdrowotną (a przecież on od półtora roku pracuje i wojsko za niego wszystko opłaca) :eek: Trzeba się jeszcze tam wybrać i wyjaśnić sprawę po co to robili i po co pismo wysłali. Mam tylko nadzieję, że nie będą od niego rządać zwrotu tych pieniędzy (w końcu on ich na oczy nie widział).

DzikaBez - niestety na temat wysypki po szczepieniu nie wypowiem się - moje dzieci nie miały . Ale może Ewa uczulona na jakiś składnik . W tych szczepionkach to podobno niezły syf jest:-(. A Ty świniobicie robisz ????!!!!!!! :no:. Miałaś leżeć i uwazac na siebie ...
Palin - służba nie drużba podobno . Ale też byłabym wkurzona gdyby mojego wzywali w ważne dla nas dni. A może on urlop na żądanie wziąć ???? Z tym Urzędem nie pocieszę , bo nie mam pojęcia co w takiej sytuacji zrobić .

Palin - służba nie drużba podobno . Ale też byłabym wkurzona gdyby mojego wzywali w ważne dla nas dni. A może on urlop na żądanie wziąć ???? Z tym Urzędem nie pocieszę , bo nie mam pojęcia co w takiej sytuacji zrobić .

Ma dni wolne do wykorzystania kiedy chce - ale nie, kiedy ma wyznaczoną służbę. Ja rozumiem, że służba to służba, tylko kurde, czemu zawsze wypada w takie dni. Na walentynki też miał służbę (dobrze, że znalazł się dobry kolega, który się zamienił terminami), w Nowy Rok też. Cud, że w okolicy ślubu nie miał...

Urząd niech się buja, nic nie dostanie. Kurcze, jak zaczynał pracę zgłosił się do nich, żeby go wykreślili, potem cały rok jakoś nie przysyłali żadnych powiadomień (przecież gdyby nie był wykreślony to powinni go wykreślić za niestawianie się w UP), a po roku przysyłają takie g***o. Sami mają bajzel w papierach to niech się teraz z ZUSem sami użerają o zwrot pieniędzy.

MatkaEwa- mój teściu kupuje sobie zabitego prosiaka i go obrabia a ja chciałam mu pomóc w niektórych pracach bo on tez pomaga mi przy Ewce a w sumie niektóre rzeczy trzeba robić w 2 osoby, ale leżałam dziś już trochę, nawet nie siedzę przy kompie bo wiem ze leżenie lepsze, a wieczorem wpadnie do nas chrzestna Ewy to tez będzie łatwiej, spadam jeszcze do tego teścia ostatnia robota i jadę po Ewa a później do lekarza

witam wieczornie

u nas "sobota" od dwóch dni - młody i mąż w domku, wiec na nic czasu nie ma, młody trochę marudny, ale nei mam siły z nim walczyć
wózek ściągnięty, wszystko z niego poprane, jest ok

młody szpital ma przełożony na 22.05 - a babka mnie przeraziła na początku tekstem "czerwiec" - a u nas najpier termin, a potem mąż wyjeżdża na 2 tyg

Znowu mnie podminował: wizyta z usg - on ma służbę; nasza 1 rocznica ślubu - on ma służbę. Normalnie WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR... Dobrze, ze nie mam w domu broni, bo bym chyba strzelała z balkonu w co popadnie. :wściekła/y:

hihi to ja mojego zapisałam dziś na kolonoskopię, babka mówi czerwiec [co oni się wszyscy uwzięli na czerwiec - najpierw chcieli młodego na czerwiec na usunięcie migdałka, potem kolonoskopia małego tez miała być na czerwiec, na szczęście maj, a teraz tego też na kolonoskopię na czerwiec], ja jej mówię że druga połowa lipca, bo 9 mały ma usunięcie migdała, a ona mówi 12? ja, że ok
no i mój mąż na 5-tą rocznicę ślubu ma kolonoskopię ode mnie w prezencie :-):-):-) ;-) :rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
mówię mu - w kalendarzu mamy zaznaczone serduszkiem, a on "to przerób na dupę" ;-)

ech nie wiem czy się jutro pojawię [a co pochwalę się, jutro kończę 34 lata] ale postaram się
miłego wieczoru i spokojnej nocy...

Fioletowa z tą dupą to mnie powaliłaś :D Uśmiałam się nieźle :) Sto lat sto lat już dzisiaj :) Spełnienia marzeń, szybkiego dojścia po cc do siebie i takie tam :)))

Palin z facetami tak jest, jakimś cudem u nich zawsze wszystko samo się robi :/ Mój to nawet nie wie co trzeba do wyprawki jeszcze kupić :eek: Ja tam sama systematycznie coś kupuję a on zostaje postawiony przed faktem dokonanym jak listonosz czy kurier paczkę przynosi :)

Miłego wieczorku dziewczyny

reklama
Fioletowa, dupa genialna ;) najlepszego urodzinowo!

mama wikusi,u nas to samo ;) maz tylko odbiera paczki i jeszcze marudzi, ze tyle zamawiam (a nie mam jeszcze polowy;))

Do góry