reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

hej

to uzależnienie ;-)
wpadłam na bb nadrobić
zaraz zwijamy się na pocztę [hehe takie prezenty lubię - sprzedałam coś na allegro i muszę wysłać, a kasa już mi się na konto przelewa :-) ]

dzięki za życzonka :-D
miłego dnia życzę, a wyjeżdżającym szerokiej drogi

reklama
To i ja życzę już WIOSENNYCH, spokojnych, ciepłych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych!
wielkanoc.jpg

wszystkim zaśnieżonym życzę dużo słonka i przesyłam trochę mojego :-) u nas świeci, zimno bo zaledwie ok 2 stopnie, max ma byc 4 ale i tak cieszę się że słońce wyszło i nie ma grama śniegu.

Za chwilę jadę na zakupy do centrum, świąteczne oczywiście. Trochę się pokiełbasio bo przyjaciele w sobotę będą dopiero późnym popołudniem więc większość roboty i tak spada na mnie. Ale ja ubię gotować dla ludzi :-D więc mi to nie przeszkadza. ok, biegam się zbierać. I też życzę wspaniałych świąt wszystkim! Ja pewnie będę zaglądać ale faktycznie są takie z was co wyjeżdżają.

Dziewczyny zdrowych pogodnych świąt, spokojnych i z plusową temperaturą :D

Rano byłam oddać krew i siuśki po 16 wyniki, muszę odebrać dzisiaj bo w pon nieczynne a we wtorek rano wizyta.
Mój małż wczoraj pozytywnie mnie zaskoczył. Mała zasypia u nas w łóżku, więc jak zasnęła to ją przeniosłam do łóżeczka jej, a małż jak wrócił mówi do mnie że jak nie muszę to mam jej nie dźwigać bo teraz w każdej chwili mogę urodzić i mam się nie przemęczać, bo Maja musi jeszcze w brzuszku podrosnąć :))
Ja nie za często słyszę takie miłe słowa bo ja z tych co to ''zawsze góry mogą przenosić'' i ''nigdy nic mi nie jest'' a tu małż mnie miło zaskoczył :)

ciągle sypie !!!!!!!!!:szok::wściekła/y: a muszę jechać do sklepu po ostanie zakupy i do kościoła chociaż na trochę na adorację a tu śnieżyca :no:

ja jeszcze się nie zebrałam dziś i nic jeszcze nie zrobiłam ach przydałaby się taka czarodziejska różdżka co by to za dotknięciem cały dom błyszczał zakupy ze sklepu były w szafce poukładane ciasta popieczone no i wyprawka w szafie gotowa haha :-D

Witam :)

Kari bardzo mi przykro i współczuję koleżance. To musi być straszne (*)

Fioletowa jak synek ? Wszystkiego najlepszego :)

Teri to super, że kasa przyszła. A po świętach czekam na zdjęcia wyprawki :)

A my dzisiaj pospałyśmy do 10. Tak to jest jak się o 1 spać chodzi :) Wczoraj teściowa przywiozła nam sporo mięska bo świniaka zabijali więc zapasy na dobre dwa tygodnie mam. Dodatkowo szyneczki, boczki wędzone. Ale to nie na dzisiaj:-D My na święta nigdzie nie jedziemy. Mieliśmy do teściów i szwagierki zajechać ale jej synek zapalenie oskrzeli ma więc nie ryzykuje. Szwagierka na święta chce do wujostwa jechać więc tylko w takiej sytuacji my pojedziemy do teściów. Się jeszcze zobaczy :) A teraz zmykam coś zjeść :)
I ja kobietki, życzę wam wesołych, spokojnych świąt :)

Ostatnia edycja:
dziękuję

z synkiem lepiej, a teraz właśnie wróciliśmy z zakupów i heh prawie usnął w samochodzie, tuż przy domu, przyszedł do domu, najpierw marudził że nie chce spać na sofie na dole, ale jak powiedziałam że ja musze obiad ugotować i nie idę na górę, to marudził ze chce na sofie no i w końcu położył się i śpi
jak na niego to bardzo dziwne
no ale nie położył się dopóki nie obiecałam, że będę czekać z robieniem babeczek na niego
zupka się gotuje

Cześć Kochane!!!

Czytam Was regularnie, ale jakoś weny ostatnio u mnie brak, no i czasu zdecydowanie mniej odkąd wstałam z łóżka. ROBACZKU - łączę się z Tobą i pozostałymi dziewczynami w kiepskim nastroju.
Do tego bóle pachwin i krocza mnie wykańczają. Do 15 latam, a od 16 nie jestem w stanie kroku zrobić. Kuśtykam jak nie wiem kto. Darek musi mnie zaprowadzać do łazienki, pod prysznić, schody to niezłe wyzwanie. Mam nadzieję, że to minie, bo nie wiem jak wytrzymam jeszcze te 6-7 tygodni.
Dzisiaj od 4 rana moja Lenka chyba zumbę tańczyła. Coś mi się wydaje, że będę ciekawe nocki jak się urodzi ;-).

Mieliśmy ambitne plany nic nierobienia w święta - tylko minimum. Ale... okazało się, że w niedzielę zjadą nasi przyjaciele i znajomi, więc szykuje się obiad na 10 -12 osób. Ciasta piecze szwagierka, zrobię tylko Tiramisu, bo od miesiecy za mną chodzi, więc luzik. A na kolację każdy pewnie coś przyniesie i oblecimy :).
W poniedziałek pojedziemy na obiad do teściów i mam nadzieję, że uda się w miarę szybko stamtąd ewakuować do domku.

A z porządków to mniej więcej ogarnięte. Kuchnię właśnie skończyłam, zaraz kolej na łazienkę i pranie ściągnąć z suszarki. Darek ogarnie podłogi i jakoś będzie.

FIOLETOWA - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!!! I mnóstwa zdrówka dla synusia!!!!

MAMA_WIKI - fajny prezencik dostałaś od męża. Wiem po sobie, że takie gesty najbardziej się docenia :-)

DZIKA - przystopuj Kochana, nie przemęczaj się aż tak. Najważniejszy Skarb w brzuszku.:tak:

SARA - jak tam mebelki??? Zadowolona z efektu? Jak się mieszka??? Ale się cieszę, że się Wam udało przed świętami!:-D

ROBACZEK i pozostałe smutaski - dużo uśmiechu i radości Wam życzę!!!!

TERI - super, że dostałaś prezent na święta - wyprawka tuż tuż :-)

KARI - przykro mi z powodu dzieciątka koleżanki... w styczniu przeżyłam podobą tragedię. Zmarła 3-miesięczna córeczka brata mojej przyjaciółki. Też nie dożyła do operacji serduszka. Znamy się 25 lat, jesteśmy jak rodzina, bardzo dotknęła mnie ta tragedia.:-:)-:)-(

Zmykam kochane, łazienka mnie wzywa, póki jestem jeszcze na chodzie ;-).

Nie wiem kiedy znajdę czas, żeby do Was jeszcze dziś czy jutro zajrzeć, więc korzystając z okazji życzę Wam wszystkiego co najlepsze! Zdrowych, spokojnych i ciepłych Świąt. Mnóstwa radości, uśmiechu i bliskości!!!

reklama
Dziewczyny wpadłam tylko na chwilę, nie jestem w stanie teraz was nadrobić ale myślami jestem przy Was :-)

Odebraliśmy wczoraj wózek i jest fantastyczny :-) nie mogę sie nim nacieszyć :-D

Zrobiłam już sałatkę, idę zaraz robić ciasto i jakieś ostatnie sprzątania mnie czekają...

Życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych świąt, bez przykrych objawów ciąży ;-)
Mam nadzieję że wyjdzie w końcu słoneczko i zrobi się ciepło wszędzie, czego Wam życzę :-)

Kochane dbajcie o siebie i dzieciaczki :-)

Zobacz załącznik 548554

Do góry