mikoto mój internet to opcja do 10 mega , więc 1 mega tez się mieści w opcji do 10, tak mi powiedzieli po pierwszym miesiącu działania a raczej niedziałania nowej prędkosci, najpierw przy przedłuzaniu mówili, że będzie szybciej co prawda nie 1,0 bo takich mocy technicznych nie ma, ale conajmniej 2 mega na bank, ucieszyłam się i z tego bo poprzednio to nawt 1 nie było, no ale po pierwszym miesiącu walki z nimi okazało się że i na 2 nie ma szans, bo ciągle zrywa internet, a ja na piśmie nie miałam, że obiecywali conajmniej 2, więc mogę teraz się wypchać, a ta scenka rodzajowa podkradziona od ciebie :
idealnie obrazuje mój stosunek do tego ich mega szybkiego internetu
teri mam nadzieję żę już ani ból głowy ani nieproszeni goście cię nie nękają
Robaczku fajnie tak blisko morza ..., ale z takim Maleństwem to chyba bym się nie odważyła jeszcze w tym roku na urlop.
Palin co do ZUS, to nie wiem czy on sam siebie rozumie, więc nam nie sposób pojąć tego, co oni robią ze swoimi tak naprawdę chlebodawcami, no bo w końcu żyją ze składek pracujących i prowadzących działalność, szkoda gadać ...
Natis to z jednej strony dobrze, że wyniki były OK, z drugiej dalej nie wiadomo co bidulkę tak męczy ... Niech w takim razie Darkowi marzec szybko zleci i potem wyslij ich do neurologa.
Mama wikusi ja też nastawiłam drugie pranie, tylko z tym wieszaniem problem, nosiłam z pralki tak po 2- 3 rzeczy, żeby nie dźwigać . Z drugim poczekam na męża, tzn. on wyciągnie z pralki, ja powieszę, bo wieszanie prania w jego wydaniu wygląda bardzo oryginalnie
.
Ej, co jest z ta pogodą, znów śnieg zaczyna padać