reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

u nas leje od poniedziałku, jest wilgotno, nie mam sie w co ubrac bo nie schnie nic, pranie znów mnie atakuje z kosza a dziec dostaje *******ca bo chce na spacer a jak leje to go nie wezme....

reklama
ello

kasiek no i Niuśka zaliczyła swój pierwszy mocny upadek z narożnika, mało co zawału nie dostałam, człowiek nie jest w stanie zapanować nad tym, tylko się odwróciłam postawić kubek, a już był huk !!!!

Iwon moja wczoraj miała taką podwyższoną temperaturę a dziś jak na razie jest ok

Aga nioo i się przełamałaś, fajnie że poszliście do aquaparku !!!!!!!!!!! :-D:-D

no to dziś pogoda typowo barowa tylko szkoda że trzeba w domu siedzieć !!!!!!!!!!!!!!

jeżeli chodzi o przytulanie to u nas różnie czasami mała się zaciesza, a czasami krzyczy

Nie jadę na wakacje!!!!!
Nie mogę znależć niczego konkretnego za rozsądną cenę buuuuuu:wściekła/y:

Papitka - zdasz &&&&&&&

Iwon - zdrowka dla Julka

U nas tez co chwilę pada i chłodno sie zrobiło:-(
Mam seksualny stosunek do pracy i nie tylko do pracy (Aylin :-D)

Sunshine
- gratuluje ząbka
Mati nadal ma tylko dwa - reszta w natarciu - efekt -pół nocy na cycku wisiał

Polka od paru dni przebija pionę:) W ogóle stała się strasznym przytulakiem, tylko chodzi i przytula się (obejmując tak mocno) i całuje..mój słodziak!:)

zaza
ja mimo wszystko wybrałabym wakacje. Wesele to jeden dzień, owszem najważniejszy dla danej osoby, ale możecie po weselu spotykać się i bawić na wspólnych imprezach, a wakacje są raz w roku, raz w roku można odpocząć. Ja opuściłam wesele koleżanki i ona nie miała z tego tytułu problemów. Oczywiście narzekała trochę, ale szybko jej przeszło i spotkaliśmy się na wspólnym zakrapianym grillu po naszych wakacjach i oglądaliśmy ich zdjęcia z wesela.

aga no, aquapark zaliczony! Kurde, narobiłaś ochoty:D

muńka Rusinowo daleko od plaży, a mój M zawsze musi mieć rzut beretem. Ale jest na maxa spokojne i bardzo zielone! Dużo sosnowych lasów dookoła i pięknie nimi pachnie! Domki wiem gdzie stoją - mają tam plac zabaw dla dzieci:) Plaża nie jest tak szeroka jak w Świnoujściu czy na Półwyspie Helskim, nawet trochę mniejsza niż w Dziwnówku, ale za to bardzo piaszczysta i faktycznie płaska! Udanego urlopu:))))

josie u mnie kubek lovi 360 nie oddaje żadnych odgłosów, nie ma żadnego zasysania itd.:D

aylin nasze przytulanie nie działa na małą, nie reaguje jakoś specjalnie:)

alijenka masakra! Rozumiem cię, potem kilka godzin obserwowałam czy wszystko z nią ok, a serce to myślałam, że mi wyskoczy! Normalnie trzeba mieć oczy z tyłu głowy i najlepiej 4 pary rąk:D

Ostatnia edycja:
Hej,

sorry ale nie mam jakoś czasu ostatnio na forum, chciałam złożyć spóźnione serdeczne życzenia Wszystkim Jubilatom...

do tego wszystkiego znowu mam problemy z zoladkiem :-(

Andzia sama juz nie wiem co, miałam iść na badania ale nie poszłam :zawstydzona/y: Było trochę spokoju i myślałam, ze juz ok a jednak sie pomylilam. Na pewno jest to tez na tle nerwowym, zwłaszcza bolało jak miałam nerwowy okres, teraz juz jest spokojnie, widocznie daje znać jeszcze o sobie. Mam nadzieje, ze przejdzie ale zdaje sobie z tego sprawę, ze bede musiała odwiedzić lekarza a tego nie nawidze

reklama
Ale pogoda :( wszystkie plany nam psuje :/ wczoraj jak dojechałam do aquaparku to nawet majtki miałam mokre.
Wczoraj na szczescie przyjechal siostrzeniec do mnie to sie bawia z Maxem, bo ze mna by sie pewnie troche nudził. Dzis chyba zabiorę ich na pizze i zakazaną cole :D bo co tu robic.

Kasiekz ja w koncu musze schudnac, by z dzieckiem chodzic czesciej do aquaparku, bo swietnie sie tam bawil, wiec zdecydowanie polecam.

Do góry