reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka sto lat dla Nikosia!!!

Papitkaa jeśli Kubuś ma zmiany na skórze to atakuj dermatologa w Centrum Zdrowia Dziecka. Czeka się ok. 7-10 dni na wizytę więc znośnie. Pediatrzy od razu szukają alergii, Szymek miał być skazowcem, uczulonym na sierść kota. Też kazali dawać mu Sinlac, odstawic koty. Olalam te rady i pojechalam do CZD. I ma ŁZS które obecnie bjuz się nie pojawia. Zreszta właśnie w Czd powiedziano nam że zmianami skornymi zajmuje się dermatolog a nie alergolog. No i to lekarz bez skierowania.
Ale on nie ma właśnie zmian skórnych. Tylko ciągle choruje. Ja jestem alergikiem i dlatego od razu nas wysłała bo mógł przejąć po mnie.

Niunio pewnie zaraz wstanie coś jeść trzeba zrobićnie mam już pomysłów na jedzenie dla niego ;/

reklama
Ale on nie ma właśnie zmian skórnych. Tylko ciągle choruje. Ja jestem alergikiem i dlatego od razu nas wysłała bo mógł przejąć po mnie.

Niunio pewnie zaraz wstanie coś jeść trzeba zrobićnie mam już pomysłów na jedzenie dla niego ;/

No to zupełnie inna.bajka. Ale i tak polecam Czd. Tyle że do alergologa to kilka miesięcy się czeka. No ale tam specjaliści są.

Koleżanka się rozkleiła :( myśli mam takie, żeby machnąć ręką na zaliczkę za hotele nasz i psów i iść na wesele:-(

Sergio buziaki!!!

Nad morzem tez leje jakbyscie pytaly:/

Maly mial dzis biegunke.. Chyba sie napil wody morskiej,albo od skorki pomidora, albo od jqblka bo wczoraj wciagnal cale o_O moze jutro bedzie lepiej. I oby pogoda byla lepsza bo dzis to nawet sie wyjsc nie dalo.

Jest tu z nami malzenstwo z 9-mies dziewczynka i codziennie usypiaja ja ponad 2h!!! Ja juz nie bede narzekac :-D :-D :-D

Aylin ja jestem na początku trzeciego sezonu dopiero...
Ależ G jest dziś... Pe mówi, że G jest piratem. Ma być, jak ona chce, bo jest ryk. W sklepie niczego nie przymierzylam. grrrrrr....

Mlodak Ty stary koniu!!! No najlepszego, oczywiście :-):-):-):-) cmok.cmok.cmok:-*:-*:-*:-*:-*

Witam,
Sergiuszku kochany duzo buziakow od Antka i jego mamy:-)

Mlodak Najlepsze Zyczenia!!!

Ja dzis zaliczylam 2h z chlopakami w aquaparku :-D nawet na chwile Antek z wody nie wychodzil, a najbardziej podobala mu sie leniwa rzeka z ktorej wyplywal na podworko:-):-)

aga wielkie dzięki za info, postaram się w środę podjechać. Mam nadzieję, że nr 22 będzie w sam raz na zimę:) Ps. młodzi bawią się razem? Jeden o drugiego nie jest zazdrosny?
Max jest bardzo opiekunczy i nawet dzis jak Antek chcial mu sie wepchac na fotel to mowie nie ustepuj mu, a on dlaczego przeciez on maly jest i zmiescimy sie razem :-)

Ahjo!!

Udało mi się dziś zarezerwować miejscówę nad morzem, kompleks drewnianych domków, jeden już jest nasz na tydzień ;-) :-) Rusinowo niedaleko Jarosławca, podobno szeroka plaża z łagodnym wejściem.

Muńka tu są fajne domki tylko że piętrowy jest i nie wiem jak z terminami Dźwirzyno Domek 6-os - Ośrodek Wczasowy Słoneczko

natrafiłam na tą ofertę, ale brak miejsc.

Muńka a już myślałam, że może w sierpniu tak jak ja pojedziecie :(
sprawdzę w robocie czy nie mam jeszcze w zakładkach noclegów w Sarbinowie i Darłówku, bo brałam te miejscowości pod uwagę, te w domu niestety wykasowałam :/

dziękuję, ale już nie potrzebuję ;-)

Muńka zdrówka dla Was:) Z tych trzech polecam Sarbinowo. Spokojna wiocha dla dzieci (w pobliżu piękny, duży ogród botaniczny), ładna plaża i wjazd na wózek lub 4 schodki:) Darłówek w ostatnich latach stał się strasznie zatłoczony. Jeśli wolicie taką 'metropolię' to ok. Plaże mniej ciekawe, bo węższe. Cześć Zachodnia na maxa zatłoczona, wejście na plażę po schodach. Cześć Wschodnia spokojniejsza i wejście bez schodów, ale na plaży leżą betony (trzeba odejść kawałek i jest pięknie). Plus w Darłówku to extra wypasiony aquapark (drogi!). Poza tym pięknie jest w Dziwnówku (zatoka i morze, śliczna plaża i najlepsza wędzona ryba):p Ja osobiście jestem zakochana w Świnoujściu:)

My zdecydowanie chcemy uniknąć nadmorskiej metropolii i myślę, że tam, gdzie jedziemy będzie spokojnie. Do morza mamy 1200metrów, więc na ośrodku też powinno być spokojnie.

Munka polecam bialogore, same wozki na plazy:) w ogole pieknie!
Tylko daleko do morza ale nie jest najgorzej.

chciałam Białogórę, ale jakoś tak wyszedł Jarosławiec ;-)

Już dawno miałam pytać: Czy Wasze dzieci udają, że płaczą?

moja raczej nie, choć próbuje różne rzeczy płaczem wymuszać. Ostatnio zaczyna płakać jak widzi, że ja mam kwaśną minę, bo mnie np. czymś niechcący uderzy:-D

Muńka znam wiele sposobów na zwichniecie nadgarstka ... o żadnym nie wypada mówić:p więc zostawmy, że "nie wiesz";-)

a ja jestem taaaaaaaka ciekawa!!! :-D

Koleżanka się rozkleiła :( myśli mam takie, żeby machnąć ręką na zaliczkę za hotele nasz i psów i iść na wesele:-(

łoj... to Cię wzięła na łzy:sorry2:

Aylin ja jestem na początku trzeciego sezonu dopiero...
Ależ G jest dziś... Pe mówi, że G jest piratem. Ma być, jak ona chce, bo jest ryk. W sklepie niczego nie przymierzylam. grrrrrr....

ja też już nie mogę na lajcie połazić z G po sklepach, bo maruda jej się włącza...

ooooo rety!!!! ale piorun walnął !!!!! masakra, bo właściwie to cisza spokój, a tu nagle mega błysk i trzask!!!!!

SERDŻIOSZKU STO LAAAAAAAT !!!!!!!!

Młodak, dla Ciebie buuuuziole urodzinowe!!

Ostatnia edycja:
reklama
To mlodak tez masz urodzinki? Wszystkiego najlepszego!!!

Pisalam wam ze mlody zalapal ten kubek lovi?:) najbardziej mu sie podoba ten dzwiek po piciu jak zasysa sie powietrze:)

I stoi sam. Swiadomie kilkanascie sekund sobie stoi i sie cieszy. Niestety od dwoch dni zamiast stac woli zeby go prowadzac za raczki. Grrr
zakupy u nas tez juz ciezko z nim robic, nie te czasy!

Do góry