reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej,
MsMickey - dlatego nie napisalam nic wiecej - miłego oglądania :)

czy wasze dzieci też się awanturują jak się przytulacie do waszej drugiej połówki?????
u nas sie nie da - od razu jest jęk, krzyk i awantura która mija jak sie od siebie odsuniemy

reklama
Ja dzis zaliczylam 2h z chlopakami w aquaparku :-D nawet na chwile Antek z wody nie wychodzil, a najbardziej podobala mu sie leniwa rzeka z ktorej wyplywal na podworko:-):-)

Max jest bardzo opiekunczy i nawet dzis jak Antek chcial mu sie wepchac na fotel to mowie nie ustepuj mu, a on dlaczego przeciez on maly jest i zmiescimy sie razem :-)

:-) dobrze Maxa wychowalaś :tak::-)

hej,
MsMickey - dlatego nie napisalam nic wiecej - miłego oglądania :)

czy wasze dzieci też się awanturują jak się przytulacie do waszej drugiej połówki?????
u nas sie nie da - od razu jest jęk, krzyk i awantura która mija jak sie od siebie odsuniemy

oj tak tak :tak::-D mały zazdrośnik z Matiego jest. Pamiętam, że ja bardzo dlugo nie dałam się rodzicom przytulać - wpychałąm się miedzy nich:-D

JOsie Mati też coraz dłużej stoi. Jak chodzi z pchaczem to co chwile staje i puszcza sie na kilka sekund, bije brawo i dalej w drogę.

Ostatnia edycja:
Dobrywieczor :cool2: zyjemy i przepraszamy za spoznione zyczenia urodzinkowe i skladamy tym dzisiejszym solenizanta/jubilata Serdzi/Mlodak :-):tak: STO LAT!!!

Jutro juz ostatni dzien kursu pierwszej pomocy, czacha mi dymi, ale pocieszam sie, ze od czwartku weekend!!!! :-):tak: wiec welcome back :-p

Dzis znalazlam 5 zabka Aurelki :szok: na gorze:szok::dry: szukalam na dole bo pierwsze byly na dole potem wyszla gora (kazdy po jedynczo w odleglosci m-ca) wiec pomyslalam, ze znou dol a potem gora a tu surprise :-D:-D:-D

Andzia- moja tez udaje, ze placze, ale jest taka aktorka, ze nawet lzy potrafi zrobic, jak sie upre i nie dam jej tego czego chce np noza :dry: ale wystarczy ze ja rozsmiesze i jest luzik :dry::confused2:

uciekam spac, jutro najciezszy dzien i egzaminy :confused2::confused2::confused2:

Póki co jak daję buziaka i przytulam się do Sz to Gabi od razu daje mi i jemu po buziaku i śmiesznie się uśmiecha :-):-)

U nas G uśmiecha się, gdy się sciskamy czy pocalujemy. Stoi z boku, patrzy i cieszy się. Jakby chciała powiedzieć: "No! Tak powinno być!" Radochę ma taką, że aż brawa nam bije:-)

U nas K zaczyna płakać bo mamy nie wolno dotykać kto inny tate moze a mamy nikt.

Niunio jeszcze śpi i nie mam co robić. W piątek wyniki z matury mam nadzieje że niczego nie oblałam bo padne.:-D

reklama
Hej hej :)

Zaza no nieciekawa ta Twoja sytuacja z koleżanką :sorry: Zależy jak bardzo bliskie sobie jesteście, w sumie trudno się dziwić, że ktoś się gniewa za to, że ważna dla niej osoba wybiera wakacje zamiast bycia z nią w jednym z najwazniejszych dni w życiu :sorry:

Aga zazdroszczę aquaparku!

Muńka
a powiedz jak tam Gabi, byłaś z nią u lekarza, co z gorączką?
Mój dzisiaj rano miał 37,8, ale wesoły jest. Teściowa ma go obserwować i mierzyć temp. a jak powyżej 38,5 to podać syrop. Mam nadzieję, że go nie bierze nic poważnego :sad:
Fajnie, że masz już klepnięte wakacje :happy:

najbardziej mu sie podoba ten dzwiek po piciu jak zasysa sie powietrze:)

nie wiem dlaczego przeczytałam "dzi.wek" :sorry:

Aylin a czemuż deprecha? To pewnie przez tą pogodę?

U nas leje od rana, a wczoraj padało CAŁY dzień, masssakra :baffled:

Sunshine gratuluję zęba :happy:

Do góry