reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Heeej

U nas dalej paskuda za oknem. Dzisiaj rano 10 st. Wcazoraj zastanawialam sie czy ogrzewania nie wlaczyc.

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.
Ja podobnie jak Iwon Latam do lekarza z byle katarkiem u malego ( i tylko raz poszlam na darmo:-()Ze starszakiem troche wyluzowalam.
Sunshine pytanie " A moze za duzo je uu?" zadalam sama sobie, bo moj jeszcze na cycu;-):-D No i mala zdolniacha ci rosnie. Gratuluje.

Aylin - mialas fuksa z tym pchaczem. A wozek wybralabym z myszka.
Aga powodzenia w pisaniu CV - nie przezylam gorszej mordegi jezeli chodzi o pisanie czegokolwiek.

My dzis wizytujemy u dentysty cala rodzina. Muslalam, ze u mnie bedzie tylko wymiana plomby w dwojce, ale wczoraj w czasie samokontroli odkrylam czarna plame w szostce. Buuuuuuuu:no:

reklama
My new look :cool2: Tradycyjnie zdjątko z pracy z wyciągniętą łapką ;-)

IMG-20130528-00639.jpg

A tu dzieć mój na kolejnym swym popisie w OSM :)

IMG-20130524-00587.jpg

Załączniki

• IMG-20130528-00639.jpg
    IMG-20130528-00639.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG-20130524-00587.jpg
    IMG-20130524-00587.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
hej

ja jak zwykle sporty ekstremalne wyczyniam w pracy tzn. szef gania jak kot z chorym pęcherzem a ja BB nadrabiam:-D

więc tak na szybko :

zdrówka dla chorowitków!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba rzeczywiście jakiś wirus internetowy na forum panuje...

Aga pisz wszystko :yes: kurcze wy już na wakacje:szok: przypomnij kiedy dokładnie wyjeżdżacie?

Muńka ten pchacz jest na prawdę super, więc nic dziwnego, że się Gabi spodobał :)

Iwon ale Kornel dostojnie wygląda! taki młody dżentlemen :) fryzurka fajowa!

Aylin ale ci się pofarciło z tym pchaczem:)

kurcze więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

dodam tylko, że od kilku dni młody źle śpi, a dzisiaj to już w ogóle porażka:-( czyżby zęby? jeśl8i tak, to mam 2 miesiące z głowy... oby tylko się wyrobił do urlopu;-)

Iwon wow!!!!!! Super fryzurka i podziw dla starszaka.

Sunshine u nas takie przygladanie sie butelce oznaczało pożegnanie jej. Tego co nie wywypił przelewalam do miseczki, dodawalam kleik oub kaszke i wcinal do końca.

U nas 11 stopni. W domu 18. K poszedl napalic w piecu. Masakra. Jutro urodziny młodego. Dobrze że w czwartek je robimy to może jednak zdąży się zmienić pogoda.

Chorowitkom zdrówka życzę.

Aga- natchnienia zycze, a o jaka prace sie starasz?

agaundpestka
czemu piszesz CV?:D Ale czas zleciał, już wakacje macie!
Jutro mam termin w UP i mam się zjawić z cv :/

Aga - a jaka róznica za przeproszeniem??? Ja całe studia pracowałam na czarno i w CV wpisałam. Olej i wpisuj. Pracowałaś a nie kradłaś wiec nie masz się czego wstydzić.
Różnica taka, ze przez lata mojej pracy na "czarno" byłam zarejestrowana w urzędzie pracy :szok::szok:

Witam tak w ogóle :) u nas nocka standardowo z przerwą na cyca między 5-6tą i spanie do 7-8ej :) pogoda za oknem do d..., a cv wczoraj samo się nie napisało :crazy:
W sobote siedzę sobie u mamuśki w pokoju i naglę widzę jak u mnie się same drzwi otwierają :szok::szok: patrzę, a tam synek, ze smoczkiem w ręce taki zaspany :D fajnie tak obudził się zszedł z łóżka i przyszedł :)

Josie jak Jasiu? Reszcie przesyłamy zdrówka!!!

Iwon fryzurka fajna, ale ten młodzieniec robi wrażenie!!

Aylin, a może Martynka chciała mieć dwa pchacze :confused::-D

Andzia 1980 mnie po urlopie czeka sesja u dentysty :szok::szok:

MsMickey
pogoda na mój urlop zamówiona więc się nie obawiaj :) ale w razie czego kalosze młody ma :p

Iwon napisalas "opitolila", a w mojej glowie pojawila sie fryzurka o wiele krotsza niz prezentowana na zdjeciu:-D Ladnie, nawet bardzo :-)Kornel super sie prezentuje, tylko fonii brakuje;-)
Swoja droga kiedy moje wlosy doczekaja sie podciecia??????? Juz nie moge na siebie patrzec, ale jakos czasu brak, albo ochoty. Kosmetyczka tez pilnie mnie wzywa. Postanowienie - wezme sie za siebie.:-D:tak:

Zaza - moze tym razem szybciej pojdzie i urlop bedzie spokojny.

Aga no to rzeczywiscie nie masz wyboru. Zazdroszcze postepow Antosia.
Mlodak w czwartek ma byc goraca, zwlaszcza w waszych stronach, takze spoko luzik. :) :tak:

Ostatnia edycja:
u nas cala noc z goraczka w granicach 38-40... oklady mu robilam, nurofen z paracetamolem na zmiane ale srednio to pomagalo. teraz sie obudzil jest troszke lepiej, nawet go ubralam i sie bawi. poza goraczka nic. na 12.20 do lekarza, ciekawe co wymysli

Aylin a ty piszesz o Janka wyczynach jedzeniowych? :-D:-D ile to sie czlowiek musi nakombinowac zeby dziecko zjadlo...

Iwon pieknie :tak:

Mlodak my tez planowalismy urodziny w czwartek ale w tej sytuacji chyba jednak posiedzimy w Krakowie dluzej...

h

Aylin ale ci się pofarciło z tym pchaczem:)

inaczej pewnie bym odesłała. Lub starała sie przekonać gostka do zamiany za cos innego. Zresztą teraz i tak musze cos innego wymyslić :) bo to miał być prezent urodzinowy.

Różnica taka, ze przez lata mojej pracy na "czarno" byłam zarejestrowana w urzędzie pracy :szok::szok:

Aylin, a może Martynka chciała mieć dwa pchacze :confused::-D

A to wszystko jasne. A nie mogłaś pracy na czarno wykonywać w ramach wolontariatu? :)

A dwa pchacze to było by rozwiązanie - jeden byłby wzdłuż w drugi wszerz pokoju :) bo ma problem ze skręcaniem

Aylin a ty piszesz o Janka wyczynach jedzeniowych? :-D:-D ile to sie czlowiek musi nakombinowac zeby dziecko zjadlo...

Tak, jedzeniowych :)

Iwon - cierpie na niedosyt zdjęciowy :) ale też spodziewałam się ze krócej będzie :) A do zdjęcia synka poproszę fonie :)

Hejka!!

Dziś już młoda dużo lepiej śmiga przy pchaczu :-) no i oczywiście wielka frajda z otwierania koszyka i wrzucania tam figurek :-D naprawdę udany zakup!!

Zygmunto oczywiście, ze musiałam;-) "especially for you" - taka piosenka była kiedyś - ale to za moich czasów, możesz nie pamiętać:p

no tak, bo Ty już stara dooopa jesteś, nawet jabłka musisz kroić sobie w cząstki, żeby zjeść :-p

muńka a zablokowałaś kółka w pchaczu? Super, że małej spodobał się!

Tak, zablokowałam, ale podłoga śliska i mimo wszystko odjeżdża jej trochę do przodu :-) no, ale tak, jak pisałam, powoli uczy się jak przy nim chodzić bez lądowanie na kolana. Dzięki, że go poleciłaś.

Iwon - fajna fryzurka, piękny czerwony golfik, no i synuś po prostu pierwsza klasa!!! Dumni jesteście co??
Ciekawa jestem czy moja odziedziczy po mnie talent muzyczny. Fajnie by było, tylko niech zapał odziedziczy po tacie, bo ja grałam na wielu instrumentach, ale na żadnym nie nauczyłam się grać perfekto i teraz tego żałuję.

Wczoraj wróciłam do domu a mała na powitanie chwyciła pchacza (mam V-Tech) i z nim do mnie przywędrowała. Potem juz tylko z nim zwiedzała domek - więc stwierdziłam ze jest mała złośliwą gadziną bo rano zamóiłam tego ze snoby. I na ciula mi 2 pchacze?? Ale los nade mną czuwa - tj nad moimi finansami. I okazało sie ze tam gdzie zamówiłam nie mają już niebieskich. Więc wykorzystaąłm syt. o odmówiłam. Zamiast pchacza będzie wózek dla lali ze snoby :) Tylko nie wiem czy szatańskie hello Kitty czy lepsza myszka minie :) skłaniam się ku myszy (MsMickey:))

MYSZKA!!!! Ja osobiście Hello Kitty nie lubię. Młoda dostaje troszkę rzeczy po swoich kuzynkach z tymi buźkami, a one miały hopla na punkcie HK i części rzeczy w ogóle jej nie zakładam :baffled: Chyba, że jest rzecz, która mi się podoba i przymykam oko na HK :-)

My dzis wizytujemy u dentysty cala rodzina. Muslalam, ze u mnie bedzie tylko wymiana plomby w dwojce, ale wczoraj w czasie samokontroli odkrylam czarna plame w szostce. Buuuuuuuu:no:

bbrrrr... &&&

Jeszcze raz zdrówka dla choraczków!! Ja dziś wieczorkiem nas pakuje, bo jutro śmigamy na działkę :-D:-D

reklama
PADA PADA PADA tak dla sprostowania :-D ale nie przejmuje sie tym bo mam swoje Wellington'ki i za kilka dni lecimy do PL a tam maja byc upaly wiec luzik :-D:tak:

No więc u mnie to raczej nie trzydniówka. Dziś trzeci dzień 38,3 i wstała o 5.00 rano na maxa zawalona katarem i pokasłująca. Od razu zrobiłam inhalacje i jest spokój, ale lecę dziś do lekarza po coś mocniejszego;/ A pogoda, że się z domu nie chce wychodzić - leje i wieje!

Zdroweczka i nie martw sie pogoda.... patrz wyzej :-D A co sie stalo znowu z owocami bo ostanio pisalas, ze u babci zjadla?

Sunshine pytanie " A moze za duzo je uu?" zadalam sama sobie, bo moj jeszcze na cycu;-):-D No i mala zdolniacha ci rosnie. Gratuluje.

hehe :-D a ja myslalam, ze to do mnie :-p Powodzenia u dentysty- sadysty :-):tak: i wspolczuje dziury w zebie :baffled:

Iwon wow!!!!!! Super fryzurka i podziw dla starszaka.

Sunshine u nas takie przygladanie sie butelce oznaczało pożegnanie jej. Tego co nie wywypił przelewalam do miseczki, dodawalam kleik oub kaszke i wcinal do końca.

U nas 11 stopni. W domu 18. K poszedl napalic w piecu. Masakra. Jutro urodziny młodego. Dobrze że w czwartek je robimy to może jednak zdąży się zmienić pogoda.

to juz jutro!!!!! :szok::szok::szok:Szymus pierwszy roczniak na forum :-):-):-)

a co do butli to tez o tym pomyslalam i o kaszce ale mam tylko ta z mm dzis skocze i kupie ryzowa i bede tak robic :tak:;-) A wczoraj sie smialam do Pe bo ostatnio mowilam, ze pora pozegnac butelke a Pe na to ze cooooooooo?????? Aura nie sluchaj mamusi :-D i prosze chyba posluchala :-D:-D:-D

Aylin- dobrze z tym pchaczem wyszlo :-D

Munka- super, ze Gabi juz tak smiga :tak: widac udany zakup :-)

Iwon- to Twoj synus na fortepianie gra???? umknelo mi cos czy moja pamiec zawodzi :zawstydzona/y: Slicznie Cie opitolila :-D

Agaundpestka- powodzenia UP :tak: &&&&&&&&

I oficjalnie my rowniez dolaczamy do smarkatych, leci z noska jak z kranu...... :baffled: moze przez zeby?

Do góry