reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sunshine pierwszy terminowy :). No prawie bo przecież miał się w czerwcu urodzić ale cesarke wyznaczono wcześniej.

No właśnie Sicil, Pamka gdzie Wy??????

Jadę na zakupy. Wbrew pogodzie robię w czwartek grilla.

:-)Helo girls :-)
Aż się boję odezwać, zeby moja się nie zaraziła, bo widze że na bb jakieś choróbska krążą :-D A my jeszcze żadnego paskudztwa nie mieliśmy ( odpukać w niemalowane):-D

Josie powodzenia u lekarza i współczuje
Andzia1980 jak wyżej i nienawidze dentysty, mogę chodzić do każdego tylko nie tam :-((uraz z dziecinstwa)
Iwon to ma być opitolenie ?:-D:-DOpitolona to ja jestem bo mam krótkie włosy, a za takimi jak ty masz już troszkę tęsknię. Fajnie i wyglądasz na dużo młodszą niż jesteś :)

Hatszept jestem w szoku z tym suwakiem:szok: nie wiedziałam wcześniej:-):-) GRatuluje !!!
Muńka ja chyba też się skuszę na ten pchacz, kasiekz narobiła mi smaku:-D

I nie wiem co komu jescze, więc wszystkim chorowitkom duuuzo zdrówka
Ups moja już wyspana:-(A tak fajnie cicho było:-D
Acha i dzisiaj pierwszy raz przyjęła pozycję do raczkowania i zrobiła dwa kroczki do przodu i buch na brzuch:-D
Wiem, wiem wy już zapomniałyście kiedy wasze maluchy zaczęły raczkować, no ale moja taka "późna" i zębów dalej brak:-D
Dobra uciekam do niej i w ramach rozrywki jedziemy do Ikei

Ostatnia edycja:
atinka gratuluje:))

sunshine to byl jednorazowy cudowny wyskok z tymi owocami, w domu nie chciała:/ No podzióbała w rączce kawałek miękkiego jabłka i na tym koniec...gryyy

josie trzymam kciuki. ja właśnie wychodzę na 12.10 do lekarza:D

A ja dziś urlopuję jeden dzień. A od poniedziałku dwa tygodnie - hurra!!!! :rofl2:

Zamiast obiadu pałaszuję lody o smaku białej czekolady z grycana... ale luz, dieta dopiero od jutra (tylko którego? :ninja2:)

Czytam Was na bieżąco i w myślach z reguły odpowiadam, wiecie nie? ;-) Zdrówka dla wszystkich chorych - faktycznie połowę dzieciaczków rozłożyło! U nas (odpukać) ze zdrówkiem wporzo :happy:

Aylin nakręciłaś mnie na ten wózek trochę - ten z myszką mi się bardzo podoba, bo HK też nie lubię, mhm... a miałam nie kupować :-p

Iwon cudnie w nowej fryzurce, no i synusia nic tylko pogratulować zdolniachy :-)... Lence się chyba spodobał :-D

kasiekz wyluzuj z tymi owocami, ostatnio jak byłyśmy w szpitalu to lekarka mówiła, że dzieciaczki takie jak nasze mają jeść jak najwięcej warzyw - na owoce mają jeszcze czas i jak nie chcą to nie wpychać ;-)

Idę prasować...

Zdrówka dla chorowitków. Poczytuje was ale jakoś sie mogę się wbić i zacząć pisać. od rana do wieczora biegam z małym bo chodzi tylko za rączke a nie chce z nikim więcej. Sam na razie sie boi. To się zaczynają sypać roczniaki będzie urodzinowo na forum. :-D
Z góry Sto Latek.

reklama
Do góry