reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hej:-)

od soboty testuję lozeczko turystyczne bomiko. to jest taka ekonomiczna półka baby design. ja mam basic bo chciałam lekkie do wozenia więc żadnych bajerów. wygląda super, składa się i rozkłada w sekundę.

termometr mam microlife 100. pika. G się nie budzi. gorzej, gdy nie śpi bo chce go przejąć i macha głową ...

Dziś w biedrze kupiłam super niekapek za... 7zł! Taki z silikonowa rurką. Tzn formalnie płaciła teściowa:-) chyba wezmę jutro jeszcze jeden. Rzucili mnóstwo butelek, smoczkow, niekapkow itd za 7 zł sztuka. z logo disneya. przypominają nuki z wyglądu.

Dzięki za cynk o lidlu - wpadnę w środę rano:-)

Dziś u nas załatwianie różnych pierdół (np becikowe;-)). G trochę ze mną trochę z babciami ... miodzio:-) śmieje się do nich cudownie:-):-):-)

Jak ja się cieszę, ze mam tu spacerowke - parasolke... co chwilę wkladalam wyjmowalam wnosilam do domu wynosilam itd. I luzik :-) jaka ulga po czołgu:-):-):-)

Gratki i uściski dla chodziarzy :-):-):-):-)

Aga no Antkowi na roczek musisz patelnie do wyboru postawić;-)

Qrka u nas znów leje... buuu

Dziewczyny mam net tylko w komie teraz i trudno mi znaleźć. Któraś dawała namiar na kwatery w Bialogorze ... proszę bardzo o powtórkę jutro chciałabym zaklepać może... a nie mogę znaleźć...

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej co to za chorowania zdrówka dla Poli, Nataszki, Jasia, Nikosia i każdego kto tego potrzebuje!!!
Mam nadzieje, ze żadne mojego nie zarazi, bo w niedziele ruszamy na wakacje.

Kurcze muszę na jutro napisać cv i nie mam weny do pisania :( i po drugie załamka co mam w nim pisać jak się robiło tyle lat na czarno :(

kurcze dziewczyny goraczka konkretna co chwile sie budzi ze strasznym krzykiem na najmniejszy halas, a pozniej lezy z otwartymi oczami taki zapatrzony i nic sie nie rusza :no: az w koncu zasypia...

chyba nie pojde dzis spac

boje sie zeby nie przedawkowac tych przeciwgoraczkowych bo tam mam niby napisane 3-4 dawki na dobe... a on juz 2 dostal o 16 i 20 i goraczka nadal jest...

reklama
Do góry