Mloda od 2 dni nie dopija mleka 1/2 butelki zostawia i to rano i wieczorem nawet na spiocha nie chce wypic!!! nie wiem o co chodzi :-( zawsze cale wypijala a nawet czasem wolala o jeszcze a teraz nie :-(
przeczekaj trochę, dzieciakom non stop coś się zmienia. Moja przez kilka dni wsio jadła poza obiadkiem, bajki tylko pomagały. Potem nagle zaczęła jeść i bajek już do tego nie potrzebuje :-)
Janek ma goraczke 38,5 :-( ale strasznie sie slini od poludnia, moze to zeby???
czyżby znów zaczynały się jakieś wiruchy??
Jak ja się cieszę, ze mam tu spacerowke - parasolke... co chwilę wkladalam wyjmowalam wnosilam do domu wynosilam itd. I luzik :-) jaka ulga po czołgu:-):-):-)
musiałaś to napisać ???? naprawdę musiałaś ???? ja przed roczkiem będę miała sporo do załatwiania i baaaardzo przydałaby mi się już spacerówka, a muszę czekać...
Dziewczyny mam net tylko w komie teraz i trudno mi znaleźć. Któraś dawała namiar na kwatery w Bialogorze ... proszę bardzo o powtórkę jutro chciałabym zaklepać może... a nie mogę znaleźć...
Mi chyba Josie (???) coś polecała,ale nie mam tego zapisanego...
Jakbyś coś fajnego znalazła to daj znać :-)
Pchacz smoby już przetestowany przez Gabi :-) jest faktycznie fajny!!! Młoda od razu wstała i wiedziała o co kaman. Zaczęła chodzić, ale póki co, nogi nie nadążają i się rozjeżdża myślę, że kilka dni i załapie, że trzeba chodzić prosto a nie z wypiętą pupą:-)