reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam się niedzielnie

Ciut spóźnione 100 lat dla Julianna!!!! wszystkiego dobrego z okazji ukończenia roczku!!!!!

Przeżyłam wczorajsze Birthday party, dziś już nawet doprowadziłam Alinki pokój do stanu sprzed urodzin... kawka wypita, obiad gotowy, to SE Was czytam.

Miłego dnia!!!

Witam, ja od rana prasuję i szykuję rzeczy do spakowania i w ogóle się nie mogę zorganizować i nie wiem co młodemu zabrać :/ no i zorientowałam się, ze przecież mam tylko malutką lub wielką walizkę czyli nie mam się w co spakować :angry::angry: więc leciałam teraz do pepco (najbliżej) i kupiłam średnią walizkę.

A i kupiłam wczoraj młodemu sandały z których jestem bardzo zadoolona.

Alijenka <tuli> za ponad tydzień się widzimy :)

Kasia.natka i jak malutka?

kurde chyba część wyjeżdża na majówkę ile tu zostaje ?? będę miała z kim się piwka napić ??

Aga pokaż sandałki :-), a mam nadzieję ze ten ponad tydzień szybko zleci :-D

Josie dobrze, ze małemu apetyt wraca. Ja zauważyłam, ze moj buntuje się już na obiadki które gotuję dla nas prawie niedoprawiane, a jak babcia jadła pierogi to stał i sępił :D chyba dzieci nam dorastają :D
Aga pokaż sandałki :-), a mam nadzieję ze ten ponad tydzień szybko zleci :-D

DSC_9138.JPGDSC_9137.jpgDSC_9135.jpg
Miałam kupić bez palców, ale te trafiłam i są świetne miękkie i idealnie leżą mu na nóżce.

Załączniki

• DSC_9138.JPG
    DSC_9138.JPG
    32,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_9137.jpg
    DSC_9137.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_9135.jpg
    DSC_9135.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 45
Hej babki, ja na moment bo winkuję dziś z M. ;-)

Kasia.natka zdrówka dla kropki :)
Msmickey ja mam takie zwykłe turystyczne, nie żadne markowe więc nie doradzę :sorry::

Krolu Julianie sto lat !!!!!!!!!!!!! duzo zabawek usmiechow i przytulasow :D

Nikodem sie pochorowal :| za bardzo chwalilam ze zdrowy ... ma zapalenie krtani ... cos mi sie wydaje ze odziedziczyl po mnie bo ja co wiosne i jesien na to zapadam :|:| no i cos lekarka wspominala ze jakis wirus w zlobku panuje ...

ale damy rade tylko apteczke z trzech do 7 rzeczy musielismy zwiekszyc :|

):

Alijenka na mnie zawsze może sz liczyc:))) moi rodzice przy kompach siedza to i ja usiadlam. I pije wino :-) w ogole moi rodzice uzalzenili sie od internetu.... Masakra jakas:eek:
Kasienka zdrowka!!!!

reklama
josie jak fajnie :-D:-D:-D:-D:-D

nioooo to mi ulżyło że nie muszę pić do lusterka :-D, a mam ochotę dziś się nabzdryngolić ale nie mogę :-:)-:)-:)-:)eek::eek::eek:

Kasieńka zdrówka życzę

Ostatnia edycja:
Do góry