reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hejka
żyjemy, zdrowo się mamy ( tfu, tfu ) i też zaczynamy się urządzać ( Muńka ;-)) więc niestety czasu brak na bb.
Młoda zaczęła odczuwać moją nieobecność ( lub w taki wiek weszła) że jak mnie widzi to tylko by na mnie siedziała, gadała, bawiła się , dosłownie wszystko ze mną. Raczkuje już po całęj podłodze oczywiście jak nie usiądzie bo ostatnio nauczyła się siadać z pozycji leżącej na brzuszku - robi szpagat i siada i jest koniec raczkowania.
W dalszy ciągu A. nie ma ani jednego zęba, czy jest jeszcze jakiś bezzębny dzieciak czy A. jest ostatnia?

Julciu życzymy dużo dużo zdrówka i coraz to większych sukcesów ;-)

reklama
Dziewczyny potrzebuję szybko kupić łóżeczko turystyczne. Przeglądam alle i jak nie pstrokate to opancerzone całe... a ja potrzebuję na wyjazdy więc lekkie, bez przewijaków i innych pierdół. No i ładne;) Plus dobre jakościowo.
Plis help:)

znalazłam np takie:
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-dla-dziecka-super-deluxe-kees-i3184366282.html co myślicie o tym?

to mi się spodobało:
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-britton-compact-angielskie-i3194829460.html
fajnie, że do 30 kg bo można dwa dzieciaki wstawić i się nie zarwie...

no tu jest szaleństwo:
http://allegro.pl/lozeczko-turyst-kojec-mirage-milly-mally-5kol-hit-i3180984718.html
ale może w ramach zabawy właśnie;)

Ostatnia edycja:
witam
przepraszam że ostatnio w ogóle nie zaglądam ale u nas ciągle coś :baffled: najpierw to uczulenie Misi (prawie zeszło), potem u mnie w pracy wizytacja itp. (wciąż trwają), a dziś Misia cały dzień miała stan podgorączkowy a wieczorem już koło 38 :-( nic jej ogólnie nie było poza tym, nawet humor miała fajny więc obstawiam zęby ale dałam jej wieczorem nurofen (nie wiem czy kierować się wiekiem czy wagą :baffled:)
mam nadzieję że jutro będzie ok

najlepszego dla wszystkich jubilatów których pominęłam
zdrówka dla chorowitków
gratulacje dla wszystkich nowych osiągnięć

myślę o was :tak:

witam przed ciężkim dniem po ciężkiej nocy :-( Misia obudziła się koło 5 ze strasznym płaczem z gorączką ponad 39... teraz jest ok a ja muszę się zbierać do pracy :eek:
miłego dnia

Kasia.natka a co z nia? Zdrowka!!!!
Moj na sniadanie wciagnal 2 plasterki szynki o_O chyba wraca mu apetyt:-)
Zaraz jedziemy do znajomych dwa tyg przed terminem:-)

Iwon dzieki za odp. My po weekendzie do lekarza i jestem ciekawa co powie o tej alergii

Pozdrawiam z trasy. Za godzinę będziemy na
Miejscu.

Iwon - michalki na mazurach

MsMickey- ja mam kojec babydesign - zobacz ich lozeczka. Wykonanie ok młoda szaleje razem z kotem i nic się nie dzieje.
Na wyjazdy pożyczamy pd znajomych lozeczko graco. Ma 8 lat. Używane obecnie przez 5 dziecko - nie tylko na wyjazdach - i kompletnie nic się z nim nie dzieje. Jest całe, nigdy nie reklamowane. Może rozejrzyj się za używanymi? Mój kojec jest z 2 ręki ;)

reklama
Do góry