reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

myśmy w indonezji na małej wysepce gili (brak drug, prądu i wody pitnej) spotkali dziewczyne z naszeo rzeszowa. Lepiej, od słowa do słowa zgadalismy sie na temat szkół. I okazała się ze zna mojego brata. Ba - nawet siedziała z nim w ławce w liceum :)

Ja moja dziś ubralam w bodziaka z krótkim, leginsy 3/4 i tyle. Z bosymi stópkami oglądała ry nek rzeszowski z mintaja :)

ide sie pakowac i spac.

Sto lat Królu nasz Julianie (jakbym nie zaglądneła jutro)

Paaaaaaaaaaa

reklama
Muńka - spokojnie, nic się nie stało. Jutro mam gości w realu (znaczy się w domu), to nie będę sama piła. Bużka.

Kasieńka - dzięki.

Oj to dobrze, bo bałam sie, ze jestem sama z tym ubieraniem :)
No nic kończę pić kawkę i jadę z A do mojej babci czyli jego prababci, bo coraz gorzej się czuje i przynajmniej A poprawia jej humor na trochę :)

JULEK BUZIAKI URODZINOWE OD CIOTKI I ANTKA!!!

3890045.jpg

Załączniki

• 3890045.jpg
    3890045.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 43
Królu Julianie wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!

U mnie brak czasu na pisanie. Młody śpi w dzień 2 razy po 20 minut i najczęściej na spacerze wiec tylko podczytuje Was trochę.

JULEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Dziewczyny pytanie:
Czy wasze dzieci mialy kolki i jak sobie z tym radzilyscie???????????
Wiem ze ten etap dawno za nami, ale bede wdzieczna za odpowiedz.

Witam!
U mnie również brak czasu na cokolwiek, bo mała ma dwie drzemki w dzień, ale obie będąc u niani (a co ja jej właściwie płacę ;-)). Jak przychodzi wieczór i w końcu zasypia to nie wiem co najpierw zacząć robić... A jak siadam tutaj to po przeczytaniu kilku stron moje oczy mają dość :confused2:

Też mam problem z ubieraniem małej... Wczoraj (po południu) założyłam jej tunikę z krótkim, ale pod spód dałam body, bo bałam się, że jak się zacznie wiercić to ją przewieje :sorry: Do tego rybaczki, skarpetki i butki. Bez czapki ;-)

Kupiłam jej takie butki:
TRAMPKI - Sklep internetowy Coccodrillo

Sto lat dla Króla Juliana!!! :-)

andzia
my dawaliśmy małej bobotik, ale dwa razy więcej niż piszą na opakowaniu. I Zośka uspakajała się przy bujaniu góra-dół :tak:

Dzien dobry sobotnio :-)

Wpadam na chwilkę, póki młody jeszcze śpi. My już ogarnęliśmy dzisiaj chałupę, na obiad pomidorówka z wkładką z indyka, więc będzie dla całej rodziny ;)

Dzięki za odpowiedzi w sprawie ubierania i bułek. Wygląda na to, że u nas to też będzie tylko dodatkowa przekąska, bo jak mu dzisiaj dałam bułkę z masłem, sałatą i szynką w porze kaszki, to zjadł prawie połowę, a za niecałą godzinkę płakał już za mlekiem. Wypił całą butlę :sorry:

Królu Julianie, nasz kochany roczniaku! Buziaki od cioci i Twojego imiennika :-) Jeju, kiedy ten rok zleciał? :rolleyes:

Aga
no niby już cieplejsze dni, chociaż u nas w Sz-nie pogoda trochę w kratkę. Do 25 stopni nam daleko! Dzisiaj na przykład jest szaro i chłodno.

Muńka czyli dzisiaj wielki dzień? :-) Oby Wam się tam fajnie wiodło i żyło :tak::-) Może pokażesz jakieś fotki nowo urządzonego mieszkanka?

Kasieńka ja też bym chyba kupiła takie na styk, bo faktycznie zaraz dzieciaki będą śmigać w sandałach :tak:

Josie starszak jest uczulony na wczesne i późne drzewa, kurz, roztocza, grzyby... cały pakiet :sorry: Najgorszy jest dla nas sezon grzewczy i pomieszczenia z klimatyzacją. Na razie leczymy się prywatnie u alergologa z nadzieją, że z tego wyjdzie. O odczulaniu też myślałam, ale musiałabym spokojnie przebadać temat.

Andzia nie pomogę w sprawie kolek, bo moje dzieci szczęśliwie nie miały :sorry: A czemu pytasz?

Aylin
przypomnij dokąd wyjeżdżasz na majówkę?

Młodak
fajnie, że chociaż zajrzałaś. Popraw się ;)

Maćku słitaśne te trampki :blink:

Sunshine Tobie również miłego weekendu :-)

reklama
Do góry