reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

HEj

Ja dzisiaj w pracy, to troche odpoczne :-D:-D:-D:-D:-D

xdorotka spoznione zyczenia dla Piotrusia - STO LAT
mlodak wszystkiego najlepszego dla Szymka

Kasia.natka, Kasienka zdrowka dla dzieczaczkow
Macku., Iwon dzieki za odp. w sprawie kolek (chociaz wy czytacie moje posty:-() Iwon moja siostra urodzila niedawno i niestety maluch ma kolki.

Agaundpestka- udanej podrozy i odpoczynku.

Iwon poprawy humoru
Alijenka - udanego dnia

Mati kaszle i nic wiecej mu nie jest. Bylam wczoraj u lekarza przypisala dwa syropki. W sumie sie nie dziwie ze mam lekko czerwone gardziolko, skoro buzia mu sie nie zamyka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej!

wczoraj wróciliśmy z S od mojej siostry trochę wcześniej niż było planowane, bo znowu S gorączkuje :-( podejrzewam, że ząbki, bo ślini się strasznie, jest marudny i kupy trochę rzadsze, ale chyba i tak pojadę z nim do lekarza dziś bądź jutro...

chciałam się pochwalić, że S nie je już w nocy mleczka (odstawił sam przez zęby), przesypia calą noc (ja nie, bo młody czasem coś stęknie, albo siada spiąć, więc ja wstaje, ale on śpi ) no i oficjalnie mamy już 4 ząbki, bo jedynke górnych na wierzchy jest już więcej jak pod dziąsełkiem ;)

wczoraj udało mi się wyskoczyć na browarka z koleżanką i mój D się obraził, że sam musiał wieczór spędzić, młody miał problem zasnąc i się wybudzał i o to się też wkurzył, że on sam był, ale że ja miałam mnóstwo takich wieczorów to nie pamięta:confused2: nie ukrywam, że się cieszę, że poczuł się dotknięty moim zachowaniem:-D

spóźnione STO LAT DLA KRÓLA JULIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muńka Kasienka zdrówka dla waszych dzieciaczków!!!

Muńka gratuluję siusiania do nocniczka!

Dorota przystojniak z Piotrusia, super ma tego pajaca!

Sunshine super, że Aurelka jest taka zadowolona z niani!

Iwon gratulacje dla Julka!!!

Josie Kasiek udanych pobytów!!!

Joł baby.
W wisielczym nastroju dziś jestem. Nie umiem sobie z tym poradzic.....
Mam chwile by cos napisac bo siedze w poczekalni u dermatologa i jakis działek mnie wykiwal w kolejce :)

Andzia my kolek nie przerabialismy ale moja koleżanka tak. Przez prawie 4 miesiace i to przez cale dnie i noce mieli jazdy. Pomagsl tylko lek robiony na recepte. Nazwy nie podam ale jak spytacie pediatrę to na bank będzie wiedziala o co chodzi.

Aga szczęśliwej podróży. Oby Antos zniosl dzielnie tyle km w pociągu.

Iwon gratuluję samodzielnego stania!

Kasia.natka zdrówka dla Misi.

I juz nie pamietam co jeszcze.

Zaza ale masz fajnie z tymi nockami! Kiedy mój przestanie się budzić na mleko?
Młodak witaj w klubie dziewczyn z wisielczym nastrojem :rolleyes2:

Wczoraj przebiła nam się w końcu górna lewa jedynka i dwójka :tak:

Mlodak- buziaki dla Szymka :-) za miesiac imprezka :tak: (wspolczuje nastroju :sorry:)

Iwon- glowa do gory nie jest chyba tak zle :sorry: Gratuluje zabka :tak:

Zaza- wkoncu nocki przespane... super:-):tak:

Moj szefunio przejechal z 5 innymi znajomymi 906mil na rowerze z Land's End do John O'Groats!!! Czyli CALA WYSPE po to aby 25 mlodych ludzi znalazlo prace.... :tak: (nasz nowy project). Tez bym kiedys chciala osiagnac cos takiego w swoim zyciu... Podzwiam tego czlowieka!

https://www.facebook.com/pages/Cycle-For-Work/415980078460729?ref=stream

Mlodak uszy do gory, powodzenia u dermatologa
Zaza - gratulacje i zdrowka dla maluszka
Iwon gratuluje kolejnych zabkow
Waris - pzryjemnego urzadzania domku. No i wychodzi na to, ze tylko twoja corcia zostala bezzebna. Swoja droga- dlugo to trwa.:szok:

Sunshine super masz szefa. Coraz mniej takich ludzi.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!!!

Bylismy wczoraj u znajomych, kolezanka ma 2 tygodnie do porodu:-) noie moge sie doczekac:-)

Dzis niestety spowrotem do tesciow... W dodatku musze pracowac dzis i jutro. No ale pogoda slaba wiec pol biedy...
Maz ma dzis urodziny. Wczoraj kupilam mu crocsy i schowalam za lozkiem to maly po drzemce wyciagnal i dal tacie :-) :-) :-) a tata sie dziwil kto sobie takie fajne crocsy kupil haha

reklama
Uff nadrobilam kilka ostatnich stron...

Katrina wszystkiego naj z okazji urodzinek. Szkoda, ze mnie nie bylo - na pewno bym cos wychylila ;)

Pamka dla krola Juliana moc caluskow - fajnie, ze imprezka sie udala.

Kasia. natka, Kasienka, Andzia zdrowka dla dzieciaczkow. Jesli jakies malenstwo jeszcze choruje, a przegapilam to tez oczywiscie zdrowka zycze.

Zaza mam nadzieje, ze temp od zebow i szybko przejdzie. Zebola (oficjalnego gratuluje) no i oczywiscie przespanych nocek.

Iwon super - masz teraz stacza na potege ;)

Mloda K 100 albo i 200 dla Szymka :)

Aga szczesliwej podrozy i milego pobytu.

Alijenka sily - wracam do Uk 5 maja, wiec bede czesciej na forum, a ze przywioze jakies zapasy z Pl (orzechowka) to bedziemy sie mogly wirtualnie kieliszkami/butelkami stuknac ;)

Sunshine ciesze sie, ze Aurelka jest zadowolona i szczesliwa u opiekunki :)

Josie ja juz sie uwolnilam od tesciow :p W pt tylko jedziemy na pare godzin :p A z mlodego spryciarz - pewnie chcial sam tacie dac :)

Pogoda paskudna - mlody spi. Jak sie obudzi, to chyba skocze do rossmana po zele wyszczuplajace, kremy do buzi i takie tam :)

Do góry