reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

HEj

Ja dzisiaj w pracy, to troche odpoczne :-D:-D:-D:-D:-D

xdorotka spoznione zyczenia dla Piotrusia - STO LAT
mlodak wszystkiego najlepszego dla Szymka

Kasia.natka, Kasienka zdrowka dla dzieczaczkow
Macku., Iwon dzieki za odp. w sprawie kolek (chociaz wy czytacie moje posty:-() Iwon moja siostra urodzila niedawno i niestety maluch ma kolki.

Agaundpestka- udanej podrozy i odpoczynku.

Iwon poprawy humoru
Alijenka - udanego dnia

Mati kaszle i nic wiecej mu nie jest. Bylam wczoraj u lekarza przypisala dwa syropki. W sumie sie nie dziwie ze mam lekko czerwone gardziolko, skoro buzia mu sie nie zamyka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej!

wczoraj wróciliśmy z S od mojej siostry trochę wcześniej niż było planowane, bo znowu S gorączkuje :-( podejrzewam, że ząbki, bo ślini się strasznie, jest marudny i kupy trochę rzadsze, ale chyba i tak pojadę z nim do lekarza dziś bądź jutro...

chciałam się pochwalić, że S nie je już w nocy mleczka (odstawił sam przez zęby), przesypia calą noc (ja nie, bo młody czasem coś stęknie, albo siada spiąć, więc ja wstaje, ale on śpi ) no i oficjalnie mamy już 4 ząbki, bo jedynke górnych na wierzchy jest już więcej jak pod dziąsełkiem ;)

wczoraj udało mi się wyskoczyć na browarka z koleżanką i mój D się obraził, że sam musiał wieczór spędzić, młody miał problem zasnąc i się wybudzał i o to się też wkurzył, że on sam był, ale że ja miałam mnóstwo takich wieczorów to nie pamięta:confused2: nie ukrywam, że się cieszę, że poczuł się dotknięty moim zachowaniem:-D

spóźnione STO LAT DLA KRÓLA JULIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muńka Kasienka zdrówka dla waszych dzieciaczków!!!

Muńka gratuluję siusiania do nocniczka!

Dorota przystojniak z Piotrusia, super ma tego pajaca!

Sunshine super, że Aurelka jest taka zadowolona z niani!

Iwon gratulacje dla Julka!!!

Josie Kasiek udanych pobytów!!!

Joł baby.
W wisielczym nastroju dziś jestem. Nie umiem sobie z tym poradzic.....
Mam chwile by cos napisac bo siedze w poczekalni u dermatologa i jakis działek mnie wykiwal w kolejce :)

Andzia my kolek nie przerabialismy ale moja koleżanka tak. Przez prawie 4 miesiace i to przez cale dnie i noce mieli jazdy. Pomagsl tylko lek robiony na recepte. Nazwy nie podam ale jak spytacie pediatrę to na bank będzie wiedziala o co chodzi.

Aga szczęśliwej podróży. Oby Antos zniosl dzielnie tyle km w pociągu.

Iwon gratuluję samodzielnego stania!

Kasia.natka zdrówka dla Misi.

I juz nie pamietam co jeszcze.

Zaza ale masz fajnie z tymi nockami! Kiedy mój przestanie się budzić na mleko?
Młodak witaj w klubie dziewczyn z wisielczym nastrojem :rolleyes2:

Wczoraj przebiła nam się w końcu górna lewa jedynka i dwójka :tak:

Mlodak- buziaki dla Szymka :-) za miesiac imprezka :tak: (wspolczuje nastroju :sorry:)

Iwon- glowa do gory nie jest chyba tak zle :sorry: Gratuluje zabka :tak:

Zaza- wkoncu nocki przespane... super:-):tak:

Moj szefunio przejechal z 5 innymi znajomymi 906mil na rowerze z Land's End do John O'Groats!!! Czyli CALA WYSPE po to aby 25 mlodych ludzi znalazlo prace.... :tak: (nasz nowy project). Tez bym kiedys chciala osiagnac cos takiego w swoim zyciu... Podzwiam tego czlowieka!

https://www.facebook.com/pages/Cycle-For-Work/415980078460729?ref=stream

Mlodak uszy do gory, powodzenia u dermatologa
Zaza - gratulacje i zdrowka dla maluszka
Iwon gratuluje kolejnych zabkow
Waris - pzryjemnego urzadzania domku. No i wychodzi na to, ze tylko twoja corcia zostala bezzebna. Swoja droga- dlugo to trwa.:szok:

Sunshine super masz szefa. Coraz mniej takich ludzi.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!!!

Bylismy wczoraj u znajomych, kolezanka ma 2 tygodnie do porodu:-) noie moge sie doczekac:-)

Dzis niestety spowrotem do tesciow... W dodatku musze pracowac dzis i jutro. No ale pogoda slaba wiec pol biedy...
Maz ma dzis urodziny. Wczoraj kupilam mu crocsy i schowalam za lozkiem to maly po drzemce wyciagnal i dal tacie :-) :-) :-) a tata sie dziwil kto sobie takie fajne crocsy kupil haha

reklama
Uff nadrobilam kilka ostatnich stron...

Katrina wszystkiego naj z okazji urodzinek. Szkoda, ze mnie nie bylo - na pewno bym cos wychylila ;)

Pamka dla krola Juliana moc caluskow - fajnie, ze imprezka sie udala.

Kasia. natka, Kasienka, Andzia zdrowka dla dzieciaczkow. Jesli jakies malenstwo jeszcze choruje, a przegapilam to tez oczywiscie zdrowka zycze.

Zaza mam nadzieje, ze temp od zebow i szybko przejdzie. Zebola (oficjalnego gratuluje) no i oczywiscie przespanych nocek.

Iwon super - masz teraz stacza na potege ;)

Mloda K 100 albo i 200 dla Szymka :)

Aga szczesliwej podrozy i milego pobytu.

Alijenka sily - wracam do Uk 5 maja, wiec bede czesciej na forum, a ze przywioze jakies zapasy z Pl (orzechowka) to bedziemy sie mogly wirtualnie kieliszkami/butelkami stuknac ;)

Sunshine ciesze sie, ze Aurelka jest zadowolona i szczesliwa u opiekunki :)

Josie ja juz sie uwolnilam od tesciow :p W pt tylko jedziemy na pare godzin :p A z mlodego spryciarz - pewnie chcial sam tacie dac :)

Pogoda paskudna - mlody spi. Jak sie obudzi, to chyba skocze do rossmana po zele wyszczuplajace, kremy do buzi i takie tam :)

Do góry