reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam wieczornie. Impreza wczorajsza super. Pogoda dopisała, goście też. Chrzestny oprócz prezentu dla J przyniósł również skrzynkę własnego piwa- a ja nie pije... Ale próbowałam troszkę.;-) pycha. Julek bawił się doskonale.
Alijenka- napij się za mnie
Kasienka zdrowia dla Nikosia.
Josie fajnie, że Janek już je normalnie
Aga mój Julek jest chyba taki sam sęp jak A. Normalnie jakby mógł to by mi wyrwał z rąk jedzenie:-p

Idę sprzątać...

reklama
Witam wieczorowa pora :cool2:

Dolaczam do pijacych pifffko... :-)

U nas majowki brak dopiero 6 maja wolne.... ale planow brak....

Kasienka- zdrowka dla Nikusia :tak:
MsMickey- calkiem spoko te lozeczka :tak: my w PL mamy Coto baby a w UK Cosatto i z oby dwu jestem zadowolona :tak:
Josie- moj tata tez uzalezniony od neta :-D wszystkie seriale i pasjans jego :-D
Alijenka- masz nas wiec nie jestes sama :no::tak:
Pamka- super, ze imprezka sie udala :tak:
Katrina- imprezka fajna tyko to sprzatanieeeee :confused2: dobrze ze widac skutki :tak:
Iwon- dzisiaj Ty zajmusze sie mezem?! :-D

Pozostalym udanej majowki :tak: buziaki ;-)

Kasia.natka a co z nia? Zdrowka!!!!

Kasia.natka i jak malutka?
dzięki dziewczynki :*
mąż był dziś z Misią na pogotowiu bo niestety chociaż temp. spada po lekach to potem wraca nawet do 40 stopni :-( możliwe że to trzydniówka, ma lekko zaczerwienione gardło a poza tym wszystko ok, ogólnie jak nie ma gorączki to jest w super humorze i ma mnóstwo energii... teraz śpi... zobaczymy co dalej

sorki ale głowa mi pęka
papa

Hej baby :)

Aga już pewnie za późno, ale szerokiej drogi i uważajcie na siebie! :tak:

Alijenka a czemu noc nieprzespana? Mala dała do wiwatu?

Josie masz pewnie luz, bo rodzicie się zajmują bąblem? ;-)

Kasieńka zdrówka dla Nikosia!

Sunshine ja też bez planów majówkowych.

Ja jestem dzisiaj niewyspana i z wisielczym nastrojem. Idę po kawę i do roboty. Byle za dużo nie myśleć :confused2:

reklama
Kasia.natka zdrowka dla Misi... ehhh oby trzydniowka i przeszlo szybko ... chodzicie juz do zlobka ?

Aga udanej podrozy

u nas nie za ciekawie ... nocka 100 pobudek bo kaszel i katar ... do tego kaszle ciagle ...

Do góry