Dzień dobry! :-)
Czy teraz przypada jakiś skok rozwojowy, czy złe zachowanie mam zrzucić na rosnące ząbki? ;-) Zosia jest po prostu niemożliwa! I drugą noc z rzędu obudziła się o 4 i zrobiła awanturę. A jak coś chce lub jej się nie podoba to wrzeszczy!
Alijenka fotki faktycznie rewelacja!
Aylin ja sobie nie wyobrażam teraz tak długiej podróży. Samochodem ostatnio nie jechaliśmy nigdzie dalej, ale Zośka ma problem aby usiedzieć w wózku dłużej, niż pół godz.
A propo wózka - doszło nasze cudeńko ;-) Zosi bardzo się spodobał. Zaraz idziemy przetestować.
Czy teraz przypada jakiś skok rozwojowy, czy złe zachowanie mam zrzucić na rosnące ząbki? ;-) Zosia jest po prostu niemożliwa! I drugą noc z rzędu obudziła się o 4 i zrobiła awanturę. A jak coś chce lub jej się nie podoba to wrzeszczy!
Alijenka fotki faktycznie rewelacja!
Aylin ja sobie nie wyobrażam teraz tak długiej podróży. Samochodem ostatnio nie jechaliśmy nigdzie dalej, ale Zośka ma problem aby usiedzieć w wózku dłużej, niż pół godz.
A propo wózka - doszło nasze cudeńko ;-) Zosi bardzo się spodobał. Zaraz idziemy przetestować.
Ja w zeszłym roku też nie zakładałam małej czapeczki, ale wtedy była w gondoli, więc osłonięta od wiatru... Dlatego teraz mam dylemat.co do spacerow - ja ubieram mlodego jak siebie, do tego biore kocyk jak zasnie zeby mial cieplo. wczoraj jak bylo tak goraco to bez czapki i w samych skarpetkach bylismy po poludniu. (tzn bez butow bo ubranie oczywiscie mial ) ogolnie czapka sie nie przejmuje za bardzo. rok temu w upaly tez nie zakladalam (no chyba ze byl wiatr) i wszyscy mnie krytykowali ale jakos sobie nie wyobrazam siedziec w czapce w upale wiec i jego nie zameczam
Gratki!Witam,
JEdnak sie udalo i dostałam tą prace!! strasznie sie ciesze, maz chodzi dumny jak paw bomba!!