reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

witam wieczorowo :-)
ale tu dziś pustki :szok:
ja dziś zaliczyłam usg piersi i wszystko jest ok :cool2:
u Misi zęby w natarciu bo jest okropnie marudna i płaczliwa ehhhh niech już wyjdą :dry:

reklama
Melduję się! Zaza dzięki za wywołanie mnie do tablicy, zdjęcia Monisi obrabiałam :D

w przerwie na reklamy hahaha :p Zmierzch dzisiaj, Muńka pewnie o tym wie :p Iwon - jednak nie przegapiłam tej 3ciej części w TV :p

zaraz Was nadrobię, ogólnie to mam aż piasek w oczach, tak jestem niedospana, jutro rano dosypiam :D Zaraz się idę wykąpać i poczytać Was w łóżeczku :)

Witam,
JEdnak sie udalo i dostałam tą prace!!:) strasznie sie ciesze, maz chodzi dumny jak paw :) bomba!!

Macku
Ja ubieram czapeczke na uszka taką...jakos się boje bez czapki... czerwiec/lipiec pewnie bedzie to czapka z daszkiem albo chusta ale jakos nie moge sie przemoc do golej glowy!

A my dzisiaj pierwszy raz polozylismy Pitera w jego pokoju..przesypia juz dosc dlugo cale noce wiec uznalam ze to najwyzsza pora. A za miesiac zaczynamy odzwyczajac od dydusia!:)

agaundpestka - zdrówka!!!

nadrobilam jednak :)

Było kiedyś pytanie - czeo dzieciaki się boją.
MOja od tygodnia odkurzacza - jak włącze to ucieka az się za nia kurzy. Ale jak stoi wyłączony to jest jej ulubiona zabawką.

I - tunelu z Ikei - prezentu z delegacji od mamy..... czyli ode mła.....

Dorota - trzymam kciuki za kolejne rozmowy.

hahaha no to trafilas z prezentem :-D

aga czy ja przegapilam ze twoj juz chodzi sobie ladnie za raczke??? :szok: wspolczuje goraczki, oby jutro bylo lepiej!

MsMickey ty juz lepiej z Gosia przy krawedzi nie spij...

Dorota super, gratulacje!!!

alijenka zdjecia z basenu REWELACYJNE!!!! musze od kogos pozyczyc aparat podwodny koniecznie!!!!!!

co do spacerow - ja ubieram mlodego jak siebie, do tego biore kocyk jak zasnie zeby mial cieplo. wczoraj jak bylo tak goraco to bez czapki i w samych skarpetkach bylismy po poludniu. (tzn bez butow bo ubranie oczywiscie mial :-D) ogolnie czapka sie nie przejmuje za bardzo. rok temu w upaly tez nie zakladalam (no chyba ze byl wiatr) i wszyscy mnie krytykowali ale jakos sobie nie wyobrazam siedziec w czapce w upale wiec i jego nie zameczam :tak: a chyba nawet gdziesz czytalam rok temu ze z ta czapka to taka typowo polska mania
....rok temu.... :szok::szok::szok:

acha i z tymi drzemkami it's official... mlody nie potrzebuje juz dwoch drzemek dziennie :eek: jejku jak on dorosleje!

buziaczki dziewczynki

Ależ ostatnio zaganiana jestem.
Dziś zaliczyłam zakupy i kupiłam jedynie buty na wesele (rany julek jak mi się nie chce na nie iść!!!!!). Jutro brykam do janek po kieckę.
A buty to sobie strzeliłam z mega obcasem. Nie wiem jak w nich wytrzymam, ale wyjątkowo wyznałam zasadę "co mnie nie zabije to mnie wzmocni :) :)

Dorota cieszę się, że do nas wróciłaś i gratuluję posady!!!!!!

MsMickey - współczuję drugiego upadku Gosi. Chyba najwyższa pora nauczyć księżniczkę spać w łóżeczku co?

Alijenka super zdjęcia z basenu. Ja już sie cieszyłam, że wezmę młodego i wreszcie nawiedzimy nabytek basenem zwany, a tu od przedwczoraj znów lekki wysyp łojotokowego zapalenia skory. Na szczęście tylko na brzuszku i naprawdę trochę. No ale jednak teoria pani doktor z CZD się sprawdza, że do 1 roku życia nawraca..... Oznacza to, że teoria o pomidorach po 2 roku życia dopiero też się pewnie sprawdzi. Długo jeszcze będę samotnie zajadała swoją ulubioną pomidorówkę ;-)

agaundpestka - zdróweczka życzę!!!

I to na tyle bo więcej nie pamiętam.

Ostatnia edycja:
Hey zagladam do was I jakos niewiem jak sie wbic w to forum............U nas normalnie chyba lato bedzie a nie Zima przyjdzie wczoraj 35 stopni w sloncu masakra...........wszystkie okna otwarte wiatraki chodza I tak zaduch.Najlepszego z okazji 10 miesiecy dla waszych maluchow I powiem wam ze jutro dokladnie mija rok od mojego baby shower. Na tej imprezie tylko jedna osoba zgadla kiedy urodze Ethana....jest co wspominac.... I juz za 2 miesiace roczek malego . Prawdopodobnie pojedziemy do Australia Zoo - Home of the Crocodile Hunter - “Conservation through Exciting Education” . :-)

hello :)

Moja nie potrafi w aucie ostatnio jechać dłużej niż 3minuty, normalnie ją nosi, wrzeszczy i próbuje wyjść histerycznie z fotelika, więc ograniczamy wyjazdy do minimum.. :sorry:

Josie moja ostatnio też miała taki etap, że mnóstwo mleka piła, ale powoli wracamy do normalności, więc Janek pewnie też w końcu znudzi się mlekiem. A kle kle pewnie wygląda genialnie :-D

U nas hitem ostatnio jest zapytanie 'ile Lenka ma kłopotów?' w odpowiedzi na które mała chwyta się obiema rączkami za głowę i robi zmartwioną minę, a po chwili się chichra :rofl2: Tata chodzi dumny jak paw, bo on ją nauczył..

Dorota gratuluję pracy :happy: Czym fajnym będziesz się zajmowała?

Paulina taki urok chyba miejsca gdzie mieszkacie.. Ja tam lubię upały :rofl2: i do zoo też się wybieramy, ale to jak się trochę ociepli u nas bardziej, wiec pewnie w czerwcu :rofl2:

Niespodzianka zdrówka dla synusia!

Sunshinee gratulacje kosi-kosi :rofl2:

kasia.natka
1) na głowę opaskę
2) ja raczej długie rzeczy typu skarpetki, getry, body z krótkim i na to lekka bluza lub sweterek. Myślę, że jeszcze nie jest na tyle nagrzane, żeby szaleć z cienkimi ciuchami...
3) oilatum od urodzenia :)
4) Z reguły biorę wodę i robię mleko i albo jakiś deser. zależy ile nas nie będzie, czasem też ją próbuję oszukać chrupkami jeśli jest to np tylko godzina poślizgu względem jej pory jedzenia

MsMickey chyba czas wysłać G. do łóżeczka ;-) Pewnie mama gorzej to zniesie niż córka :-D wiem coś o tym.. :-p

hej,
mlodemu gardziołek dokuczał w nocy :( strasznie mi go żal :(

Aga zdrówka dla Antosia!!! może u was to też "tylko" trzydniówka

Aylin to ładny spacerek

xdorotaa gratuluję!!!

Rysica to dawaj jakieś foteczki!!!

Aylin no właśnie zapomniałam napisać, że zdjęcia z nurkowania są fantastyczne, bombowe!!! super pamiątkę będziecie mieć!!!

josie dobrze, że chociaż mleczko mu wchodzi :yes: bo naszemu to tylko deserki teraz :/ a co do czapek to mam podobne przekonania jak ty :) w zeszłym roku naszemu nie zakładaliśmy czapki w upały a miał niecałe 2 miesiące :)

kurcze czytam, że wasze maluchy mają 1 lub dwie drzemki, a S ciągle 3, rzadko zdarza mu się, że jedną ostatnią odpuści...
a odnośnie jeżdżenia autem to u nas też jest coraz mniej różowo :/

reklama
Do góry