hello
Moja nie potrafi w aucie ostatnio jechać dłużej niż 3minuty, normalnie ją nosi, wrzeszczy i próbuje wyjść histerycznie z fotelika, więc ograniczamy wyjazdy do minimum..
Josie moja ostatnio też miała taki etap, że mnóstwo mleka piła, ale powoli wracamy do normalności, więc Janek pewnie też w końcu znudzi się mlekiem. A kle kle pewnie wygląda genialnie
U nas hitem ostatnio jest zapytanie 'ile Lenka ma kłopotów?' w odpowiedzi na które mała chwyta się obiema rączkami za głowę i robi zmartwioną minę, a po chwili się chichra
Tata chodzi dumny jak paw, bo on ją nauczył..
Dorota gratuluję pracy
Czym fajnym będziesz się zajmowała?
Paulina taki urok chyba miejsca gdzie mieszkacie.. Ja tam lubię upały
i do zoo też się wybieramy, ale to jak się trochę ociepli u nas bardziej, wiec pewnie w czerwcu
Niespodzianka zdrówka dla synusia!
Sunshinee gratulacje kosi-kosi
kasia.natka
1) na głowę opaskę
2) ja raczej długie rzeczy typu skarpetki, getry, body z krótkim i na to lekka bluza lub sweterek. Myślę, że jeszcze nie jest na tyle nagrzane, żeby szaleć z cienkimi ciuchami...
3) oilatum od urodzenia
4) Z reguły biorę wodę i robię mleko i albo jakiś deser. zależy ile nas nie będzie, czasem też ją próbuję oszukać chrupkami jeśli jest to np tylko godzina poślizgu względem jej pory jedzenia
MsMickey chyba czas wysłać G. do łóżeczka ;-) Pewnie mama gorzej to zniesie niż córka
wiem coś o tym..