reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

uuuuuu ale cisza :( ja się dołuję przed kompem przy kieliszku wina :( moje małżeństwo to totalna porażka, a mężuś chyba (a raczej na pewno) ożenił się z nieodpowiednią kobietą - jego ideał to ten co mu pępowiny nie pozwala odciąć... chociaż źle piszę, on nie chce tej pępowiny odciąć :/

odważna kobitka ci rośnie ;)

dołączyłam po przeczytaniu Twojego wpisu - z kieliszeczkiem winka oczywiście i 7 herbatnikami.
Ja dzis słomiana wdowa bo T. poszedł dorobic przy rozkładaniu ekranu - miało go nie być tylko 3 godziny. A wyszło ze był przez cały dzień 3 g......
Cały dzien z dziciem..... jutro odziemy na plac zabaw lub gdziekolwiek....

hej

jednak zajrzalam, nie moge bez was zyc!!!:-D dzieki ze takie łaskawe i prawie nic nie napisaly hihih

i jest totalnym kociarzem :-D jego ukochana zabawka to bialy kotek, druga ukochana to rudy kotek z wyciagnietym jezyczkiem ktory mozna tarmosic. od dawna juz jak tylko zrobie mial-mial to sie smieje. a teraz nauczyl sie wolac kota. dzis ide z nim na basen i mowie ze kotkow cos nie ma na ulicy a ten na to : kszi kszi (tak mowi kici kici :) jak tylko kota zobaczy u nas w ogrodzie - a przychodza czesto - to taki banan na twarzy ze az milo i wola je
swiadomie mowi tez bam i nie ma. i hmmm-hmmm zamiast hau-hau

no ale pomimo tego i tak mni wykonczyl nerwowo dzisiaj...:cool:

wracam do roboty ale chyba zajrze jeszcze

ciesze sie ze nas kochasz :) hehe z wzajemnością :)

moja naszą pusię uwoielbia. Pusia Tyśke troche mniej.... Ale kocha z nia spać. Mój kot jest po prostu uważny..... wie ze inaczej straci wąsy i uszy a i moze ogon :)

Ale jak czytam o sukcesach waszych dzieciów to moja jakaś taka niepozbierana - gadac nie chce :)
Ale steruje tatusiem jak koniem :) jak jest na rękach to ruchem mikrociałka daje znak ze do przodu - przechyłem w która strone ma skręcić a jak chce się zatrzymać to opiera się całą sila o niego :)

Znajomi powiedzieli ze jutro na cioacho wpadną - skończyłam robic tiramisu - bo najmniej z nim roboty. Wyszła cała foremka do zapiekania..... Duża..... Zapraszam was na jutro :) Będzie co jeść :) a i naić się jest co :)

reklama
Dobry wieczor Paniom - co tu taka cisza?!?!?

Niespodzianka i Aga
zdrowka dla chlopakow
Tialana fotelik zdecydowanie za duzy
Kasia.natka - dobrze ze usg prawidlowe. Ja od zawsze mam problemy z piersiami. Ostatnio nawet usyszalam, ze z takimi piersiami nie powinnam karmic.
Zaza wspolczuje sytuacji z mezam.

Sunshine u mnie tez wczoraj magiczny wieczor, ale z racji rocznicy slubu
Maz zrobil kolacje, nawet winka lyknelam.
No i dostalam prezent od mojego syna. Pierwszy raz w swoim zyciu przespal cala noc:szok::-):tak:.
Mogloby tak zostac, ale niestety nie zanosi sie, cos jeczy przez sen:-(

Adrian ma okulary sloneczne z diversa - fajne dobrze wyprofilowane, nie spadaja z noska. Matiemu taz tam kupie.

Kasiek z moczem nie pomoge :-(

Zapraszam was na jutro :) Będzie co jeść :) a i naić się jest co :)

oj uwazaj co piszesz, bo 2 h i jestesmy u ciebie:-)

Co do sukcesow dzieciakow - to moj wkoncu zaczyna "bzykac":-D
A tak poza tym to : piknie robi pa pa. kosi kosi, bije brawo, robi "indianina", i
pokazuje jaki ma wielki klopot, lapiac sie za glowe oczywiscie

edek: upssss i wkoncu ja na "cos" zasluzylam:-)

Witam!

Czyli ustalmy, że to jednak kolejny skok rozwojowy. Niedługo minie i nasze dzieci znowu będą kochane ;-)

U nas wczoraj dzień pełen wrażeń - byliśmy pół dnia na działce. Zosia raczkowała po trawie (najpierw badała co to z koca i bała się zejść ;-)), jadła piasek :eek:, widziała ognisko... Z tych wszystkich wrażeń nie mogła wieczorem zasnąć, aż w końcu odstawiła dziką histerię i padła...:confused2:

dzień dobry :-)
wczoraj byłam wykończona po pracy więc się nie odzywałam ale już jestem

dziękuję za miłe słowa po moim usg i za odpowiedzi na temat okularków dla maluszków :tak: ja oglądałam na necie takie na gumce ale mam mieszane uczucia bo to tak przylega mocno i nie wiem czy powietrze przepuszcza, poza tym Misia też nie lubi mieć nic na główce ale to przecież dla jej dobra no i jeszcze kwestia czy rzeczywiście zaburza to pole widzenia oraz ciekawość i powinno się zaczekać co najmniej do roku :sorry: tyle wątpliwości...

Kasia.natka - dobrze ze usg prawidlowe. Ja od zawsze mam problemy z piersiami. Ostatnio nawet usyszalam, ze z takimi piersiami nie powinnam karmic.

Adrian ma okulary sloneczne z diversa - fajne dobrze wyprofilowane, nie spadaja z noska. Matiemu taz tam kupie.
a co jest nie tak? ja mam "gęste" cokolwiek to znaczy :eek: a te okularki to takie na gumce? i od kiedy ich używa?

maćku super ten dzień u dziadków :tak:

maćku, Iwon, Paulina, kifsi - najlepszego dla maluszków!

Hej baby :)

Dzięki za życzenia :) Mój bąbel obudził się dzisiaj o piątej, za to jak poszedł w kimę o 12.30 to śpi do teraz :szok: M. też, to pewnie po pysznym obiedzie, jaki dzisiaj zrobiłam ;)

Czekam, jak się obudzą i śmigamy całą ekipą na spacer. Pogoda piękna.

Tialana
nie doradzę Ci chyba, bo mnie się też wydaje, że za wielki jakiś ten fotelik. No, ale skoro jest od 9 kg, to może tak ma być?

Aylin
ładne zdjęcie w avatarku :) Mój też nie jest zbyt gadatliwy, jedynie ma ma mu zaczyna ładnie wychodzić :)

Zaza tulę! Mam nadzieję, że nastrój lepszy?

Josie jaki spryciarz z małego z tymi kotkami ;)

Sunshine a którą część greya ogarniasz? Ja zaczęłam trzecią :)

Kasiekz fajnie, że wyniki moczu ok :)

Kasia.natka a o jakie okulary pytałaś, bo nie doczytałam - przeciwsloneczne? Kurczę, też o tym myślę, bo mojemu oczka bardzo łzawią na słońcu.

Maćku, paulinamaria, kifsi gratki dla 10 miesięczniaków!

Lecę, bo junior się obudził ;)

Iwon tak mówiłam o okularach przeciwsłonecznych :tak:

dziewczyny POMOCY! Misia chyba ma różyczkę :unsure: prawie cała jest obsypana czerwonymi plamkami :-( nie ma temperatury i raczej nie swędzi ją to ale co robić??? ma któraś doświadczenie???

reklama
Zosia, Wiktor, Julek,Ethan wszystkiego najlepszego

Kasia.natka nie mialam doczynienia z rozyczka. Nie pomoge.
Okularki o ktorych pisalam sa bez gumki. Adi dostal je jak mial 15 m-cy i odrazu polubil.
Mam takie piersi ze ciagle robia mi sie gruczolako-wlokniaki. Raz mialam wyciete, potem zrobily sie nastepne, ale juz nie dalam sie ciac -nie ma sensu, bo beda i tak tworzyc sie nowe. A po pierwzej ciazy wycieli mi zastoj mleka o wielkosci 5cm na 7cm. No i historia sie powtorzyla bo mam to znowu, ale troche mniejsze.:-(

Do góry