reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ech młody jednak przeziębiony :-( kicha i smarka, ciekawe czy coś pośpię w nocy bo już miał jedną pobudkę na odciąganie smarków, a potem ani myślał iść spać, stan podgorączkowy, ale i tak dałam mu Panadol, może będzie lepiej mu się spało ;-)

Monika wyrazy współczucia, bardzo mi przykro

Muńka mój też szaleje na widok odbicia w lustrze :-D

claudette dawaj jedno ciasto, mnie tam wszystko jedno jak wygląda ;-)

reklama
Torby rozpakowane - 50 % nadaje się do wypranie i chodzenia a resztę odkładam bo albo za małe albo ja takich nie lubie (spiochy i kaftaniki - nie lubie tego ubierac :)) albo za szerokie a moja laska jest cwana i tak kombinuje że 2yciąga noge z nogawki i napierając na krok rozpina napki. Więc tylko wąskie rzeczy na noc mogę jej zakładac.

Idę spać - ledwo na oczy widzę....

Claudette ja tez zamawiam! Ja też!!! To czekoladowe ... :p

Munka świetnie, że zakupy się udały, ja planuję się wybrać ale jeszcze nie wiem kiedy. Jutro chciałam ale się nam samochod zepsuł i kiszka. Chcę tez do ikea w tyg ... plany plany. Na razie mam już plan na wtorek:-) Pe właśnie usypia Gochę i w ramach usypiania puścił jej kamizelkę... no nie wiem. Ja idę do wanny na wszelki wypadek niech sobie radzi chłopak:p

Aga wiersze Tuwima są fajne :-) Mój uwielbia jak się jemu czyta książeczki, jest wtedy skupiony i spokojniutki ;)
A no widzisz, najwyższy czas na zmiany. Poza tym jestem jedną z niewielu, która pokazuje swoje real foto, więc pomyślałam, że pewnie już macie dosyć mojej facjaty ;-) A poza tym, taka babska fanaberia - bo chciałam i już ;-):rolleyes:.
Wiersze znam w większości na pamięć:)
No i awatarek to ja we własnej osobie :D
Hej :-) wróciłam wczoraj do domu przed 1.00:-D mężulek się spisał, dał G mleczko jak się przebudziła i dalej spała. Chyba mnie wyczuła jak przyszłam,bo po jakimś czasie wchodzę do pokoju, a ona cichutko sobie leży i się na mnie patrzy. Zasnęła jak ją na chwilkę do cyca przystawiłam, ale długi czas otwierała oczka i patrzyła na mnie - miałam wrażenie, że dopiero wtedy była w stanie usnąć na noc, wiedząc, że jestem...
Ehhh...ciężko będzie przestać karmić...
Fajnie, ze wyjście udane, a córunia pewnie czekała na mamusie :)
https://picasaweb.google.com/100371...key=Gv1sRgCLiF1sSRrsHz-QE#5819268439200406418

pomysł na wspólną zabawę - wymyślał oczywiście Szymek i jak zwykle Monice się podobało :p swoją drogą Monika ma niezły refleks :p
Fajne masz te dzieciaki i myślę, ze będą się fajnie dogadywać w przyszłości :)
ech młody jednak przeziębiony :-( kicha i smarka, ciekawe czy coś pośpię w nocy bo już miał jedną pobudkę na odciąganie smarków, a potem ani myślał iść spać, stan podgorączkowy, ale i tak dałam mu Panadol, może będzie lepiej mu się spało ;-)
Zdrówka dla Sergiuszka!!!

My od wczoraj wieczora bez temperatury tzn. A bo dziś ja dostaje teraz mam dopiero 37.6, ale ja zawsze mam poniżej 36 stopni no i telepie mnie już :( kurcze a wszystko za sprawą kaszki którą dałam młodemu wczoraj wieczorem niby fajnie, bo w nocy jadł pierwszy raz o dawnaaaaaaaa tylko dwa razy, ale mi cały dzień pierś rozsadza :( i dziś już kaszki nie dostał.

Muńka moja na lustro reaguje tak samo! A upiekłam tort chałwowy, ciasto mega czekoladowe z kremem z bitej śmietany i serka mascarpone z kokosem (podobno smakuje jak bounty, pierwszy raz robiłam) oraz ciasto z kokosem i kremem z ananasem :-p
A te tureckie smakołyki jadłam ostatnio i tylko kebab o smaku kiwi z pistacjami mi podszedł z wszystkiego co wybrałam :sorry2:

no i po co ja zapytałam o te ciasta...:-p:-p:-p
Widziałam właśnie tego kebaba!! hhmm...musze kiedyś spróbować. Ja osobiście tych nugatów nie lubię za bardzo, ale szwagier tak, więc niech ma!:-)

Claudette ja tez zamawiam! Ja też!!! To czekoladowe ... :p

Munka świetnie, że zakupy się udały, ja planuję się wybrać ale jeszcze nie wiem kiedy. Jutro chciałam ale się nam samochod zepsuł i kiszka. Chcę tez do ikea w tyg ... plany plany. Na razie mam już plan na wtorek:-) Pe właśnie usypia Gochę i w ramach usypiania puścił jej kamizelkę... no nie wiem. Ja idę do wanny na wszelki wypadek niech sobie radzi chłopak:p

a jak się puszcza kamizelki??? :-D

My od wczoraj wieczora bez temperatury tzn. A bo dziś ja dostaje teraz mam dopiero 37.6, ale ja zawsze mam poniżej 36 stopni no i telepie mnie już :( kurcze a wszystko za sprawą kaszki którą dałam młodemu wczoraj wieczorem niby fajnie, bo w nocy jadł pierwszy raz o dawnaaaaaaaa tylko dwa razy, ale mi cały dzień pierś rozsadza :( i dziś już kaszki nie dostał.

Fajno, że młody już bez tempki, a Tobie życzę zdrófffka!!!
Ja się właśnie zastanawiam, czy nie dać G kaszki jak się obudzi, ale boję się właśnie o piersi...

agaundpestka - to super, że już bez tempki! Mam nadzieję, że Tobie też przejdzie :)

a co do dzieciaków moich - też mam nadzieję, że się będą fajnie dogadywać :) Póki co Szymek ani odrobinkę nie jest zazdrosny i coraz fajniej się do niej odzywa i potrafi sam z siebie przyjść dać jej buziaka, poczochrać grzywkę czy się powygłupiać żeby się śmiała :)

agaundpestka - to super, że już bez tempki! Mam nadzieję, że Tobie też przejdzie :)

a co do dzieciaków moich - też mam nadzieję, że się będą fajnie dogadywać :) Póki co Szymek ani odrobinkę nie jest zazdrosny i coraz fajniej się do niej odzywa i potrafi sam z siebie przyjść dać jej buziaka, poczochrać grzywkę czy się powygłupiać żeby się śmiała :)

Nie wiem jaki jest Twój mąż, ale Ty masz fajne do nich podejście :) no i kontakt z Szymkiem, więc czuje się ważny i nie ma powodu do zazdrości.

Kurcze mody jadł godzine temu, a ja znowu mam pełne piersi :(

Aga masz jakas nadprodukcje ;) Mam nadzieje, ze tempka szybko spadnie - dobrze, ze mlody juz nie ma. Jeeej jak ja sobie przypomne jak mialam takie piersi napompowane... swoja droga to ciagle mam pokarm jak scisne, a nie karmie juz 4 miesiace :confused:

Zaza oby Sergiusz sie szybko wykurowal.

Rysica super zabawa! Na pewno sie dogadaja w przyszlosci. Ja zawsze marzylam o starszym bracie, chociaz mam starsza siostre (8 lat) baaardzo kochana.

reklama
Siedze i rycze tak mnie wyprowadzil z rownowagi ten moj maz, poprostu nie mam juz sily na niego :zawstydzona/y: A najgorsze jest to, ze zawsze sobie mowi, ze sie nie ugne i tez bede tak beszczelna jak on i zawsze sie uginam bo dla dobra zabci mojej chce zeby miala normalna rodzine :zawstydzona/y: i tak w kolko. Modle sie o sily zebym mu sie postawila, normalnie mam same czarne mysli w glowie........

Do góry