MsMickey
Fanka BB :)
Monika wyrazy współczucia. Bardzo mi przykro &&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwon Munka ale piszecie dluuuuugasne posty
U nas przełom, dwa razy zasnęła dziś już sama!
My też się dziś kontolowaliśmy wagowo i wzrostowo (tzn. tylko Kubę), 9220g i 71cm. Czyli jest OK.
Iwon - jakie zmiany na profilu ;]
A jednak by mikolaj:-) tableta mi przyniosl. A raczej nam -mi I mezowi.... :-)
Muńka, wybaw się! a jakie muffinki dostałas? Macie jakąś ulubioną cukiernię?
No i mamy oduczac dokarmiania w nocy, bo niby 6 miesieczne maluchy juz nie powinny jeszcze z nocy, a przynajmniej miedzy północą a 6.00 rano...hmmmm...dziś spróbuję oszukac wodą i smokiem, ale czarno to widzę...:/
Witajcie,
Chciałam Was nadrobić ale jakoś mi to nie wychodzi. Za bardzo jestem przybita tym wszystkim jakoś się trzymam bo muszę - dla dzieci. Od jutra przez jakiś czas mnie na pewno nie będzie. Postaram się do Was zajrzec chociaż i coś poczytać, żeby być na bierzaco a na razie przepraszam, ze tylko o sobie pisze.
MsMickey, ja też chyba bym nie wstawała, ale zobaczymy kto wygra moze pokręci się, pokręci i padnie...
Ja natomiast musiałam wstać z oczywistych wzgledów, ale zanim wstałam do przełożyłam P. ciut obok (spi w naszym łózku), bo...............zdolna matka oczywiscie podała mu w nocy w koncu butle, usnelismy i zawartosc butli cała wylala się obok malego...taaaaaaaaa....a pisałam, ze z butli nie wycieka......
P. tez zajmował się małym w nocy i tez mówi, że ocknął sie w pewnym momencie i okazało się, ze nadal trzyma butle, a Peter tez spi z butlą w buzi...
dzizzzzzaaaaassssss...co za rodzina...;-)
Dziewczyny,
Przepraszam że nic więcej nie napiszę, ale nie mogę.
Moja szwagierka zmarła w nocy. :-(Ryczę i ryczę.
Waris, no to niezle miała Amelka z tym bratankiem moze rzeczywiście tęskni :/ ale to wybudzanie jej tez by mnie wkurzalo...Zapraszamy na spotkanko jak będziesz w okolicach!
A co nie tak z zonkiem? U mnie działa...