Leje !! Gabi właśnie nadaje: daj daj daj daj daj baba, daj daj daj daj daj baba :-)to mi się rozgadała kobietka w ciągu kilku dni! chciałabym ją nagrać, ale mi nie wychodzi. Albo przestaje, albo akurat nie mam kamery przy sobie.
ja na żadnym koncercie póki co nie miałam okazji być, przeważnie wpadam na posiadówę :-)
bidulko Ty nasza, dużo sił życzę!!
Wydatki przedświąteczne nie pozwalają na zakup biletu, ale po świętach może coś wymyślę ;-)
Iwon - ja Ci chyba nie odpowiedziałam na pytanie...zaraz przeczytam jeszcze raz i odpiszę.
edek: Iwon - młody musi poćwiczyć precyzję, więc spokojnie. Za jakiś czas powinien coraz lepiej/szybciej chwytać, a to że wyrzuca zabawkę to norma. Wiesz, ciężko tak stwierdzić nie widząc maluszka, ale z tego co piszesz, to się chłopak ładnie rozwija;-)
Muńka - ale fajny wieczór miałaś Ja też uwielbiam HRC Byłam tam ostatnio chyba aż rok temu z kawałkiem na koncercie NOKO
ja na żadnym koncercie póki co nie miałam okazji być, przeważnie wpadam na posiadówę :-)
Nie jestem w stanie was nadrobić. Kolejna noc z jękami, stękami kopaniem i rzucaniem sie po łóżku. Nie wiem czy to zęby czy szatan w nią wstapił....
Ale nie wystawie juz na allegro. Przmyslałam sprawe i tam nie ma zwrotów. Oddam do lombardu - a jak nauczy się przesypiac noce przyjdę wykupic...
bidulko Ty nasza, dużo sił życzę!!
Munka ja tez chce do knajpy - kup mi bilet na samolot, coooo? No i na piszingerka bym sie wtedy zalapala
Wydatki przedświąteczne nie pozwalają na zakup biletu, ale po świętach może coś wymyślę ;-)
Iwon - ja Ci chyba nie odpowiedziałam na pytanie...zaraz przeczytam jeszcze raz i odpiszę.
edek: Iwon - młody musi poćwiczyć precyzję, więc spokojnie. Za jakiś czas powinien coraz lepiej/szybciej chwytać, a to że wyrzuca zabawkę to norma. Wiesz, ciężko tak stwierdzić nie widząc maluszka, ale z tego co piszesz, to się chłopak ładnie rozwija;-)
Ostatnia edycja: