A ja jednak jestem zmęczona, bo dałam ciała pod koniec dnia...otóż kąpałam G sama, bo mężulek późno dziś z pracy wrócił i mi młoda zrobiła pirueta w wannie w szoku była większym niż ja. Na szczęście się nie zachłysnęła, choć i tak profilaktycznie poklepałam ją po pleckach. Następnie po karmieniu odłożyłam ją do łóżeczka i wyszłam z pokoju. Zaczęłam szukać swoich okularów i co się okazało po jakimś czasie???? zostawiłam je w łóżeczku!!!!! pani już podziękujemy i wyślemy do łóżka, bo jeszcze męża skrzywdzi przez przypadek....
hatszept - zdrówka!! już od dawna myślimy, żeby z Wawy się w ogóle wyprowadzić i osiąść w Poznaniu, bo tam mam ukochaną moją siostrę, no i do rodziców bliżej. Łatwo nie jest,bo Wawe uwielbiam, no ale w końcu trzeba będzie zadecydować, czy szukamy czegoś tutaj, czy w Pozku
hatszept - zdrówka!! już od dawna myślimy, żeby z Wawy się w ogóle wyprowadzić i osiąść w Poznaniu, bo tam mam ukochaną moją siostrę, no i do rodziców bliżej. Łatwo nie jest,bo Wawe uwielbiam, no ale w końcu trzeba będzie zadecydować, czy szukamy czegoś tutaj, czy w Pozku
Ostatnia edycja: