reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

BTW jak u was z ochotą na seks???? u mnie zero chęci:-(
U mnie też zero... :dry:
a my weszlismy dzis w 16 tydzien i mlody obudzil sie w nocy o 3 pierwszy raz od bardzo dawna. dalam mu herbaty i zasnal. ale za to po poludniu bawie sie z nim smiejemy sie a ten nagle wrzask jakby go poparzylo :eek: nie moglam go uspokoic. pozniej znow bawimy sie i znow to samo!! a teraz o 22 tez sie obudzil nagle i tez placz na maksa... nie wiem o co chodzi wiec mowie sobie ze skok. bo nie wyglada jakby go cos bolalo... ale w sumie nie wiem :crazy:
Zosia ma od wczoraj podobnie, choć sporo młodsza... Ciągle krzyczy. Nie płacze, tylko krzyczy. I wybudza się z płaczem... I bardzo szybko nudzi się zabawą choć dostała nową zabawkę. :baffled: Już mi głowa od tego pęka!
biorę udział w konkursie - wygraną jest mój wymarzony fotel Egg:)
jeśli któraś z Was posiadająca konto na fb miałaby chęc i czas - proszę o "Lubię to" i komentarze przy 6 ściu zdjęciach mojego mieszkanie:)
Ja jeszcze nie gratulowałam, więc gratuluję fasolki! :tak: W szoku jestem, że tak szybko serduszko widać! Super!

Zaraz zagłosuję!

reklama
mój mój:)
głosujcie please:) ten fotel - same zobaczcie jak fajnie będzie wyglądał:

egg1.jpg

Witam po dłuższej nieobecność :biggrin2: pewnie nikt nie zauważył , ale się nie dziwie bo mało się udzielam :tak::biggrin2:

jak pisałam wcześniej pojechaliśmy nad morze :biggrin2: potem trzeba było odeprać wszystko , no a później przyplątało się choróbsko :-( najpierw 3 dni gorączkowania , a następnie wysypka - diagnoza trzydniówka , więc do poniedziałku siedzim w domu :-( generalnie wyjazd udany , mały bezproblemowo zniósł podróż , morze jak najbardziej pozytywnie na niego wpływa , przesypiał nam całe noce ( teraz już nie :-(), i uwielbiał patrzeć na fale , jak zaczynał marudzić to wystarczyło podejść do brzegu i już był spokój :-D w związku z pozytywną reakcją W na wyjazdy mieliśmy jeszcze pojechać do Zakopca, no ale przyplątała sie trzydnówka i i d...a :-( cóż i tak jestem zadowolona bo mały podróżnik rośnie a ja uwielbiam się przemieszczać :biggrin2:

przeczytałam tak pobieżnie bo tyle naskrobałyście że ciężko to ogarnąć :zawstydzona/y::-(

nanu - wielkie , wielkie , ogromniaste GRATULACJE !!!!! fasolka i domek cudne !!!!!!! aha i polubiłam też ten drugi :biggrin2:

wszystkim chorowitkom zdróweczka dużo !!!

BTW sexu u mnie ochoty też brak :-:)-:)-( w szoku jestem bo zawsze mega chcica była a teraz nic :no::szok:

w sprawie sexu - tez nie mam ochoty....

cycek dalej mnie boli. Najlepszy z laktatorów - córcia - nie dała rady sciąnąc.
Iwon - tys weteranka w walce z zastojami. Co jeszcze może pomóc oprócz prysznica, okładów z pieluszek i masażu???

kifsi - może klub małego podróżnika założymy?? Ja juz zaczynam pracowac nad mężem nad przyszłymi wakacjami :) te juz zaliczone :)

czyli u was też brak chęci - uff, bo już myślałam że jestem jakaś nienormalna

p.s. oczywiście życzę wam udanego pożycia hehe ;-)

MAM WIELKĄ PROŚBĘ!!!

biorę udział w konkursie - wygraną jest mój wymarzony fotel Egg:)
jeśli któraś z Was posiadająca konto na fb miałaby chęc i czas - proszę o "Lubię to" i komentarze przy 6 ściu zdjęciach mojego mieszkanie:)

to jest ostatnie moje, jest jeszcze 5 "w okolicach" - chyba łatwe do rozpoznania, bo są z tego samego wnętrza tylko z różnych stron:)

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Marzy mi się ten fotel:) miałabym gdzie wygodnie karmić maluszka:)

Z góry dziękuję:)
zrobione !śliczne pozdrawiam

Cześc dziewczyny.Mam problem z moim malym bo od 2 -3 dni nie bardzo chce jesc piersi w dzien.Je tyle zeby chyba tylko przesyc,a jak go przystawiam to placze.Za to w nocy bardzo chetnie budzi sie kilka razy.
Siula zdjecia polubione i to jak najbardziej szczerze.Super mieszkanko ,nowoczesnie zupelnie w moim stylu :-)
A tak przy okazji...musze dzieciakom urzadzic pokoj,jest maly i zupelnie nie mam pomyslu jak zorganizowac im to miejsce,zwlaszcza ze roznia sie plcoa i spora roznica wieku.Pomozecie mi ? Moze ktoras z Was ma taki zmysl projektowania?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry