MsMickey
Fanka BB :)
MsMickey, to podium już obsadzone. Teściowa Młodak pierwsza, moja druga, Klusi-trzecia )))
Chwileczkę, chwileczkę... to się kasuje cotydzień. W tym tygodniu ok już po ptakach ale przyszły jeszcze otwarty. Hej Młodak, jeszcze będziesz teściówę podpuszczać, żeby nie spaść z podium
U mnie tak było przez dwa tyg ostatnio ale to dlatego, że P po prostu wkur... mnie niemiłosiernie już mi przeszlo więc sex był ale sny erotyczne jeszcze w zanikuMsMickey ja też biorę Azalię, plamień nie mam, czasami po stosunku, ale nie wiem czy to od tabletek czy to moja przypadłość
BTW jak u was z ochotą na seks???? u mnie zero chęci:-(
No to po konkursie A co wygralam? Pierwszy raz w zyciu zreszta i to dzieki tesciowej, hahahaha!
Mówię Ci Młodak, jeszcze daleko zajdziesz dzięki mamusi
A wygrałaś możliwość spędzenia upojnego wieczoru z teściówą tylko Happy?
Zresztą powiem Ci, że na razie ta Twoja teściówa nie wykazała się niczym wybitnym... weź nas zaskocz jakoś to się na coś może zrzucimy o i mam nawet pomysł: dwa bilety na seans filmowy z mamusią
btw tak, żeby nie było, że jestem gołosłowna i nie wiem, co to znaczy pierd... babka w rodzinie: teściówa mojej siostry ma jeszcze drugiego syna, swojego ulubieńca. I pamiętam jak dziś, gdy przy okazji remontu i wywalenia muszli klozetowej zachwycała się, że jak jej ukochany M uwali klocka, to taki duży i piekny.
I nie żartuję.
Przebijcie to Dziewczyny ze swoimi lekko tylko walniętymi teściówami