reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

MsMickey, to podium już obsadzone. Teściowa Młodak pierwsza, moja druga, Klusi-trzecia :))))

Chwileczkę, chwileczkę... to się kasuje cotydzień. W tym tygodniu ok już po ptakach ale przyszły jeszcze otwarty. Hej Młodak, jeszcze będziesz teściówę podpuszczać, żeby nie spaść z podium:-D:-D:-D:-D

MsMickey ja też biorę Azalię, plamień nie mam, czasami po stosunku, ale nie wiem czy to od tabletek czy to moja przypadłość

BTW jak u was z ochotą na seks???? u mnie zero chęci:-(
U mnie tak było przez dwa tyg ostatnio ale to dlatego, że P po prostu wkur... mnie niemiłosiernie :no: już mi przeszlo więc sex był ale sny erotyczne jeszcze w zaniku ;)

No to po konkursie :) A co wygralam? Pierwszy raz w zyciu zreszta i to dzieki tesciowej, hahahaha!

Mówię Ci Młodak, jeszcze daleko zajdziesz dzięki mamusi:-D:-D
A wygrałaś możliwość spędzenia upojnego wieczoru z teściówą tylko:) Happy?:):):):)

Zresztą powiem Ci, że na razie ta Twoja teściówa nie wykazała się niczym wybitnym... weź nas zaskocz jakoś;) to się na coś może zrzucimy;) o i mam nawet pomysł: dwa bilety na seans filmowy z mamusią;)

btw tak, żeby nie było, że jestem gołosłowna i nie wiem, co to znaczy pierd... babka w rodzinie: teściówa mojej siostry ma jeszcze drugiego syna, swojego ulubieńca. I pamiętam jak dziś, gdy przy okazji remontu i wywalenia muszli klozetowej zachwycała się, że jak jej ukochany M uwali klocka, to taki duży i piekny.
I nie żartuję.
Przebijcie to Dziewczyny ze swoimi lekko tylko walniętymi teściówami;):no:

reklama
MsMickey ja też biorę Azalię, plamień nie mam, czasami po stosunku, ale nie wiem czy to od tabletek czy to moja przypadłość

BTW jak u was z ochotą na seks???? u mnie zero chęci:-(

Ja mam ogromną, normalnie K czasami nie wyrabiał. Raz nawet stwierdził, że sie mnie zaczyna bać...... No ale teraz znów miesiąc wstrzemięźliwości po zabiegu usuwania nadżerki. Aż się boję myśleć co będzie ze mną za ten miesiąc......:szok:.

............Ja rodziłam CC i mój gin mi powiedział po 3 miesiącach od porodu, że jeśli mam ochotę to mogę już w ciążę zachodzić bo za rok blizna nie będzie wcale inna niż jest teraz:szok: a już teraz jest wszytsko zagojone...

Musisz jej podziękować:-D

Mojemu dzieciowi się dziś buzia nie zamykała- czy tak będzie już zawsze?

Ja od ginku usłyszałam, że po pół roku już mogę być w ciąży, a też miałam CC.

Oj podziękuję, podziękuję :-D.

Moje dziecię też non stop nawija. K twierdzi, że ma to po mnie cyt.: "jak matka, pierd...li byleby pierd...ić":-D:-D:-D.

Chwileczkę, chwileczkę... to się kasuje cotydzień. W tym tygodniu ok już po ptakach ale przyszły jeszcze otwarty. Hej Młodak, jeszcze będziesz teściówę podpuszczać, żeby nie spaść z podium:-D:-D:-D:-D
............................. Mówię Ci Młodak, jeszcze daleko zajdziesz dzięki mamusi:-D:-D
A wygrałaś możliwość spędzenia upojnego wieczoru z teściówą tylko:) Happy?:):):):)

Zresztą powiem Ci, że na razie ta Twoja teściówa nie wykazała się niczym wybitnym... weź nas zaskocz jakoś;) to się na coś może zrzucimy;) o i mam nawet pomysł: dwa bilety na seans filmowy z mamusią;)

btw tak, żeby nie było, że jestem gołosłowna i nie wiem, co to znaczy pierd... babka w rodzinie: teściówa mojej siostry ma jeszcze drugiego syna, swojego ulubieńca. I pamiętam jak dziś, gdy przy okazji remontu i wywalenia muszli klozetowej zachwycała się, że jak jej ukochany M uwali klocka, to taki duży i piekny.
I nie żartuję.
Przebijcie to Dziewczyny ze swoimi lekko tylko walniętymi teściówami;):no:

No bardziej mnie uradować nie mogłyście :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. To ja może podziekuję za nagrodę. Chętnie oddam komuś bardziej potrzebującemu. Która chętna?????;-);-).

Kochana ja marzę żeby już nic ten babol nie wywijał w moim życiu, a Ty mi tu o tym abym przebijała zachwyty nad kupą...... :-D:-D:-D:-D. To akurat przebije mój mąż - sfotografował pierwszą kupkę Szymka, którą zrobił w domu, wydrukował i to zdjęcie służy mu jako..... zakładka do książki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Ha, ha, ha tak sie zaczęłam śmiać, że prawie dziecko obudziłam...

Wyobrażacie sobie, że my możemy kiedyś tak się zachowywać??

dziewczynki sorry ze mnie dzis nie bylo i to nie dlatego ze bylam na fejsie bo tam mnie tez nie bylo :-D:-D:-D

widze ze temat tesciowych - moja wlasnie jest u mnie i glownie dlatego mnie nie ma.... musze ja miec na oku bo ma bzika na punkcie malego ze szok normalnie najchetniej by go obudzila zeby sobie go ponosic... ma kategoryczny zakaz noszenia to stoi nad nim i mowi: co? niedobrze ci? chcialbys na raczki nie?
ciagle mi patrzy na rece wszystko chce przy nim robic, nie wiem jak wytrzymam do poniedzialku.
zaproponowala ze raz w miesiacu moze wpadac na kilka dni mi "pomagac". powiedzialam ze ZOBACZYMY :laugh2:

a my weszlismy dzis w 16 tydzien i mlody obudzil sie w nocy o 3 pierwszy raz od bardzo dawna. dalam mu herbaty i zasnal. ale za to po poludniu bawie sie z nim smiejemy sie a ten nagle wrzask jakby go poparzylo :eek: nie moglam go uspokoic. pozniej znow bawimy sie i znow to samo!! a teraz o 22 tez sie obudzil nagle i tez placz na maksa... nie wiem o co chodzi wiec mowie sobie ze skok. bo nie wyglada jakby go cos bolalo... ale w sumie nie wiem :crazy:

w temacie lozkowym to ja tez nie mam potrzeby:sorry:

mam zastój pokarmu. Boli jak cholera. Prysznic, przystawianie młodej, gorąca pielucha ściąganie laktatorem - nic nie pomogło. A kurde wczoraj z kapuchy gołabki zrobiłam ...

Aylin współczuję bólu i zazdroszczę gołąbków. Chyba jutro robie na obiad...

Dziewczny wiem, że o tym już kiedys było pisane ale znaleźć nie mogę gdzie - maty edukacyjne które polecacie???? Muszę wykorzystać moment bo o dziwo K się zorientował sam że mały fajnie się bawi wszystkim co mu lata nad głową i stwierdził że musimy mu kupić. A zawsze był przeciwny takim zabawkom......

młodak gołabki super ale kapuste potrzebuje....

w temacie mat - nie kupuj tunelowych. Nie doradze nic wiecej bo mam zdobycz rózową na allegro za 5 zl. I docepiam do niej swoje grzechotki i inne zabawczaki

reklama
Do góry