reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

BTW jak u was z ochotą na seks???? u mnie zero chęci:-(
U mnie też zero... :dry:
a my weszlismy dzis w 16 tydzien i mlody obudzil sie w nocy o 3 pierwszy raz od bardzo dawna. dalam mu herbaty i zasnal. ale za to po poludniu bawie sie z nim smiejemy sie a ten nagle wrzask jakby go poparzylo :eek: nie moglam go uspokoic. pozniej znow bawimy sie i znow to samo!! a teraz o 22 tez sie obudzil nagle i tez placz na maksa... nie wiem o co chodzi wiec mowie sobie ze skok. bo nie wyglada jakby go cos bolalo... ale w sumie nie wiem :crazy:
Zosia ma od wczoraj podobnie, choć sporo młodsza... Ciągle krzyczy. Nie płacze, tylko krzyczy. I wybudza się z płaczem... I bardzo szybko nudzi się zabawą choć dostała nową zabawkę. :baffled: Już mi głowa od tego pęka!
biorę udział w konkursie - wygraną jest mój wymarzony fotel Egg:)
jeśli któraś z Was posiadająca konto na fb miałaby chęc i czas - proszę o "Lubię to" i komentarze przy 6 ściu zdjęciach mojego mieszkanie:)
Ja jeszcze nie gratulowałam, więc gratuluję fasolki! :tak: W szoku jestem, że tak szybko serduszko widać! Super!

Zaraz zagłosuję!

reklama
mój mój:)
głosujcie please:) ten fotel - same zobaczcie jak fajnie będzie wyglądał:

egg1.jpg

Witam po dłuższej nieobecność :biggrin2: pewnie nikt nie zauważył , ale się nie dziwie bo mało się udzielam :tak::biggrin2:

jak pisałam wcześniej pojechaliśmy nad morze :biggrin2: potem trzeba było odeprać wszystko , no a później przyplątało się choróbsko :-( najpierw 3 dni gorączkowania , a następnie wysypka - diagnoza trzydniówka , więc do poniedziałku siedzim w domu :-( generalnie wyjazd udany , mały bezproblemowo zniósł podróż , morze jak najbardziej pozytywnie na niego wpływa , przesypiał nam całe noce ( teraz już nie :-(), i uwielbiał patrzeć na fale , jak zaczynał marudzić to wystarczyło podejść do brzegu i już był spokój :-D w związku z pozytywną reakcją W na wyjazdy mieliśmy jeszcze pojechać do Zakopca, no ale przyplątała sie trzydnówka i i d...a :-( cóż i tak jestem zadowolona bo mały podróżnik rośnie a ja uwielbiam się przemieszczać :biggrin2:

przeczytałam tak pobieżnie bo tyle naskrobałyście że ciężko to ogarnąć :zawstydzona/y::-(

nanu - wielkie , wielkie , ogromniaste GRATULACJE !!!!! fasolka i domek cudne !!!!!!! aha i polubiłam też ten drugi :biggrin2:

wszystkim chorowitkom zdróweczka dużo !!!

BTW sexu u mnie ochoty też brak :-:)-:)-( w szoku jestem bo zawsze mega chcica była a teraz nic :no::szok:

w sprawie sexu - tez nie mam ochoty....

cycek dalej mnie boli. Najlepszy z laktatorów - córcia - nie dała rady sciąnąc.
Iwon - tys weteranka w walce z zastojami. Co jeszcze może pomóc oprócz prysznica, okładów z pieluszek i masażu???

kifsi - może klub małego podróżnika założymy?? Ja juz zaczynam pracowac nad mężem nad przyszłymi wakacjami :) te juz zaliczone :)

czyli u was też brak chęci - uff, bo już myślałam że jestem jakaś nienormalna

p.s. oczywiście życzę wam udanego pożycia hehe ;-)

MAM WIELKĄ PROŚBĘ!!!

biorę udział w konkursie - wygraną jest mój wymarzony fotel Egg:)
jeśli któraś z Was posiadająca konto na fb miałaby chęc i czas - proszę o "Lubię to" i komentarze przy 6 ściu zdjęciach mojego mieszkanie:)

to jest ostatnie moje, jest jeszcze 5 "w okolicach" - chyba łatwe do rozpoznania, bo są z tego samego wnętrza tylko z różnych stron:)

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Marzy mi się ten fotel:) miałabym gdzie wygodnie karmić maluszka:)

Z góry dziękuję:)
zrobione !śliczne pozdrawiam

Cześc dziewczyny.Mam problem z moim malym bo od 2 -3 dni nie bardzo chce jesc piersi w dzien.Je tyle zeby chyba tylko przesyc,a jak go przystawiam to placze.Za to w nocy bardzo chetnie budzi sie kilka razy.
Siula zdjecia polubione i to jak najbardziej szczerze.Super mieszkanko ,nowoczesnie zupelnie w moim stylu :-)
A tak przy okazji...musze dzieciakom urzadzic pokoj,jest maly i zupelnie nie mam pomyslu jak zorganizowac im to miejsce,zwlaszcza ze roznia sie plcoa i spora roznica wieku.Pomozecie mi ? Moze ktoras z Was ma taki zmysl projektowania?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry