MsMickey
Fanka BB :)
Hej Delwer ja Cię widzę:-) Przyznaj się, że chcialabys mieć taką moc czasami: Delwer the superwoman, special power: invisibility
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy sie rejestrowalas na stronie? Ja tez czekam , ale nie dostalam jeszcze paczuszki.
ale co? dziecko glodne, czy sama czujesz, ze leci slabo?
Delwer czemu niewidzialna? Ależ widzimy Cię
Ja bym chciała taka moc- łaziłabym cały dzień za moim D by słuchac co na mnie gada;-) Następna byłaby teściowa
Witajcie dziewczyny,postanowiłam do Was dołączyć , jeśli można
Josie myślałam że to mój Patryk tylko taki gryzoń się zrobił....dziś tak mnie ugryzł w sutka że gwiazdy prawie zobaczyłam
i nie podoba mi się pomysł z tym FB, wcale nie jestem pewna, czy tajna grupa jest tajna (sprawdzałyście, czy w tych powiadomieniach z prawej nie wyświetla się innym ludziom, co piszecie?). Nie ufam facebookowi, a poza tym wielu dziewczyn tam nie ma, a cała dyskusja jest jakaś mocno chaotyczna. moim zdaniem tu jest o wiele lepiej, więc nie rozumiem, po co to zmieniać...
Witajcie dziewczyny,postanowiłam do Was dołączyć , jeśli można
Josie myślałam że to mój Patryk tylko taki gryzoń się zrobił....dziś tak mnie ugryzł w sutka że gwiazdy prawie zobaczyłam
Bo nie masz avatarka i suwaczków! ;-)ja wprawdzie na forum jestesm niewidzialna ale pisalam wczesnie ze rafala zachowanie przez ostatnie dni jest straszne....bardzo podobne do zachowania twojego babla. To poprostu skok rozwojowy ktory ma trwac okolo dwoch tygodni....u nas do niedzieli.....moze przetrwam. Na przyklad dzisiaj wsal o 4 rano i do 13 spal 1.30 i zjadl 200ml w stu podejsciach
A co to za paczka? Ja też chcę!ze 2 msc temu.
Poza tym byłam w rossmanie - produkty hippa na promocji mają - 20% z kuponów z paczki i - 3% z karty rossnę zaszalałam