reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Delwer czemu niewidzialna? Ależ widzimy Cię:tak:

Ja bym chciała taka moc- łaziłabym cały dzień za moim D by słuchac co na mnie gada;-) Następna byłaby teściowa:tak:

Ostatnia edycja:
Kiedy sie rejestrowalas na stronie? Ja tez czekam , ale nie dostalam jeszcze paczuszki.

ale co? dziecko glodne, czy sama czujesz, ze leci slabo?

ze 2 msc temu.

U nas wieje jak w kieleckim. Masakra, ale na spacer z mała szybciutki pójde. Na razie rozrabia w lezaczku.

9 paździrenika ide z nia na kontrole do rehabilitanta. Taka akcje miejską mamy - sprawdzają bezpłatnie rozwój dzieci pomiedzy 2 a 6 msc życia. Bez skierowania.

Poza tym byłam w rossmanie - produkty hippa na promocji mają - 20% z kuponów z paczki i - 3% z karty rossnę :) zaszalałam :p

a i mam konto na facebooku - ale nie lubie
wiec ja tu bede :)

Witajcie dziewczyny,postanowiłam do Was dołączyć , jeśli można :)
Josie myślałam że to mój Patryk tylko taki gryzoń się zrobił....dziś tak mnie ugryzł w sutka że gwiazdy prawie zobaczyłam :)

Delwer czemu niewidzialna? Ależ widzimy Cię:tak:

Ja bym chciała taka moc- łaziłabym cały dzień za moim D by słuchac co na mnie gada;-) Następna byłaby teściowa:tak:

hehehehehe :-D

Josie myślałam że to mój Patryk tylko taki gryzoń się zrobił....dziś tak mnie ugryzł w sutka że gwiazdy prawie zobaczyłam :)

Witaj :-)

Jak ja nie lubię się pakować na dłuższy pobyt gdzieś poza domem...wrrr...będę podchodziła do tego pewnie przez cały dzień i po trochu coś dopakowywała.

magnii delwer a może wasi chłopcy mają skok rozwojowy? jak mój ma gorsze dni to zawsze trzymam się tych skoków jak koła ratunkowego, bo to daje mi nadzieję, że po pierwsze to się skończy,a po drugie po będzie lepiej :-D

i nie podoba mi się pomysł z tym FB, wcale nie jestem pewna, czy tajna grupa jest tajna (sprawdzałyście, czy w tych powiadomieniach z prawej nie wyświetla się innym ludziom, co piszecie?). Nie ufam facebookowi, a poza tym wielu dziewczyn tam nie ma, a cała dyskusja jest jakaś mocno chaotyczna. moim zdaniem tu jest o wiele lepiej, więc nie rozumiem, po co to zmieniać...

dziewczyny sprawdzałam z konta mojego D i nic nie widać:-D ani jednej aktywności z grupy mojej nie było u niego

witaj!!!

delwer ja przeczytalam twojego posta o skoku i nawet chyba odpisuywalam ze najbardziej mnie ten skok stresuje a zaraz po nim pewnie nastapi zabkowanie.... a moze to innym razem pisalam :)

witaj anja:-)

delwer, ja nie nadrabiam całego forum, więc pewnie dlatego nie widziałam, jak to piszesz, ale bardzo Ci dziękuję, że powtórzyłaś teraz, bo naprawdę już się zaczęłam poważnie martwić.

A to jakiś wielki słynny legendarny skok ma teraz nastąpić? 2 tygodnie... to znaczy, że jeszcze przez tydzień w tym domu może być takie wariatkowo, wspaniale ;). Mój zjadł dziś na razie 9.20 - 60 ml, 11.00 - 70 ml, 14.00 - 140 po pół godziny wciskania. i w międzyczasie musiałam go 3 razy dopajać, żeby znowu złapał rytm. Wspaniałe tempo. A jeszcze dziś mój mąż ma wychodne, wróci zapewne 1-2 w nocy w stanie mocno wskazującym, a ja z tym męczącym kurduplem mam sobie radzić sama, wybornie! :)

ja wprawdzie na forum jestesm niewidzialna ale pisalam wczesnie ze rafala zachowanie przez ostatnie dni jest straszne....bardzo podobne do zachowania twojego babla. To poprostu skok rozwojowy ktory ma trwac okolo dwoch tygodni....u nas do niedzieli.....moze przetrwam. Na przyklad dzisiaj wsal o 4 rano i do 13 spal 1.30 i zjadl 200ml w stu podejsciach
Bo nie masz avatarka i suwaczków! ;-)
ze 2 msc temu.

Poza tym byłam w rossmanie - produkty hippa na promocji mają - 20% z kuponów z paczki i - 3% z karty rossnę :) zaszalałam :p
A co to za paczka? Ja też chcę! :tak:

I muszę w końcu moją kartę aktywować...

Chyba faktycznie źle się dzieje z moimi cyckami, bo przed chwilą mała wypiła z dwóch a później jeszcze 100 ml mm wytrąbiła! :szok:

reklama
Ja też się zastanawiałam co się dzieje z moim małym...przesypiał ładnie nocki, budził się może z raz góra dwa-teraz co dwie , trzy godziny. Karmię go tylko piersią.

Do góry