december
Fanka BB :)
Kupiłam na 68/74 w Smyku, Cool Club za 12złDecember, gdzie kupujesz takie małe rajstopki? Też chcę, nie wiem czy szukać w sklepie czy na allegro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiłam na 68/74 w Smyku, Cool Club za 12złDecember, gdzie kupujesz takie małe rajstopki? Też chcę, nie wiem czy szukać w sklepie czy na allegro.
Dzięki za info w sprawie rajstopek
Muńka ja jeszcze nie mierzyłam małemu temperatury i nie znam się niestety na zbliżeniowych, w domu mamy elektroniczny.
Nie mogłam się oprzeć i kupiłam sobie dzisiaj kawałek serniczka, który właśnie pochłonęłam
Dzisiaj rocznica naszego ślubu, a M. niestety po pracy wpadł tylko na chwilkę i musiał znowu wyjść. Fakt, oficjalną imprezkę robimy dopiero w niedzielę, ale to nie zmienia faktu, że dzisiaj mógłby mi chociaż dać buziaka albo wiecheć jakiś, na co oczywiście nie wpadł. Napisałam mu sms-ka z wyrzutem, odpisał że nadrobi... Zobaczymy...
Munka- kurcze, rozumiem Cie swietnie, serce sie kraja, jak nasze dzieciatka takei smutne a moze ma po prostu dzien refleksji? ;-) U mojego to np jest tak, jak ma wyrazne skoki rozwojowe, to dzien przed wlasnei taki jest. Nastepnego dnia nas mile zaskacza
My mamy termometr brauna do uszka- ufam mu
Juz Wam wszystko tłumacze...
Otoz pisałam chyba wczesniej, ze nie układa mi sie ostatnio z mężem prawda?? Czy nie bo juz szczerze mowiac nie pamietam (tak dawno mnie tu nie bylo zeby usiasc i popisac ze juz trace orientacje ;// )
Tak wiec ROZWODZE SIE )) I w calym tym zamieszaniu mąż stwierdził ze laptop jest jego i nie mam do niego dostepu.
A ze rozstaniom z reguły towarzysza rozne emocje i dorosli ludzie zachowuja sie jak dzieci tak wiec pousuwalam znajomych z fb zeby ktos nie napisal czegos niepotrzebnego... Niedlugo zycie wroci do normy i ja wroce na forum a znajomi na fb ;-)
MY po paru lyzkach kaszki i mlesiu...mlody chrapie mi na nogach
Buziakowa jaja sobie robisz? Twoj maz wydawal sie taki ...idealny??!!
ps. czym sie rozni spioch od pajaca dla mnie to jedno i to samo...dlugie na zatrzaski ze stopkami ...chyba ze spioch to bez stopek??
w takim ukladzie my tylko to ze stopkami uzywamy i tylko do spania