Iwon na moim profilu tu na BB mam dużo fotek ale jeśli chcecie umieszczę zdjęcia w galerii czerwcówek ale to tam gdzie nasze dzieciaki/
Już sobie przejrzałam, fajne zdjęcia, fajna Ty!
Młody w domu najczęściej w bodziaku na krótki rękaw + na to bluzeczka z długim + spodnie albo bodziak na długi rękaw + na to krótka koszulka + spodenki
Na spacer do tego jeszcze dochodzi kamizelka z polaru lub podcieplana kurteczka + czapka+ buciki ze szmatki
i ciepły kocyk.
Josie mnie też wkurzają te kaptury, trzeba je zawsze "układać" żeby nie uwierały. Ale że kurtki i cieplejsze bluzy zazwyczaj jednak kaptur mają, to tak jak Ty wykorzystuję je jako dodatkowe okrycie na główkę na spacerze.
Kurde mój maly dalej nie moze przekonać sie do spacerow ryk taki ze ludzie sie ogladaja;-( juz wszystkiego probowalam. Moze sprobuje go w spacerowce na plasko wziac jak myslicie??
Jakby kto mnie chciał na facebooku znalezc to Dorota Kryszewska
Próbowałaś go może położyć na brzuchu? U mnie to działa i młody zasypia. Poza tym staram się wychodzić z nim, kiedy jest już raczej zmęczony i wtedy przez większość spaceru śpi, nie ma więc czasu na fochy
Postaram się jakieś swoje zdjęcie zamieścić... :-)
Iwon, przeszperałam kompa i nie mam żadnej aktualnej fotki. Zawsze stoję po drugiej stronie obiektyru i uwieczniam moje Skarby. W niedzielę chrzciny, więc wrzucę coś oby się Wam jakoś pokazać
Trzymam za słowo
Fajny pomysł ja na jednym forum 5lat temu poznałam parę dziewczyn i odwiedzamy się do dziś, a jedna jest z niemiec druga z gdańska no i ja wrocław
więc jak się chce to można
Spotkanie jest bardzo fajnym pomysłem, u nas na lipcówkach 2005 też było, i to niejedno - niezapomniane chwile, które wspominam do dzisiaj
A lipcowe mamy '05 są na forum do dzisiaj - w skromnym składzie, ale jednak
Buziak, zamarłam, kurde już drugi rozwód na tym forum
Przykro mi, zwłaszcza że świnia zdradził..
Ja też nie uznaję śpiochów. Ale pajace na noc jak najbardziej
Ogólnie też stawiam na bodziaki do tego jakieś portki lub ewentualnie półśpiochy.
Śpiochów też nie lubię, u mnie na noc pajace, właśnie rozglądam się na allegro za takimi welurowymi, bo jak mały siębudzi na karmienie, to ma zawsze zimny nosek i rączki, mimo że pod kołderką.