reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

sorki ze tak egoistycznie tylko co u mnie, ale nie mam ani czasu nadrabiac ani mozliwosci ku temu.. ;/
brak mi forum strasznie ;///
narazie znikam papa

pozdrawiam Was wszystkie!!!

reklama
Ja w zyciu nie wybaczylabym i nie wybacze zdrady. Nie wyobrazam sobie zeby zyc z czlowiekiem ktory raz juz sie tego dopuscil..
nie wybaczylabym ani fizycznej ani psychicznej :no: nigdy

to tak jeszcze w temacie

papap

w temacie ciuszków to pokochaliśmy RAJSTOPKI :) Młody wygląda jak mały Robin Hood, ja jestem zachwycona, w nóżęta ciepło i skarpetek nie trzeba, a te ciągle spadały w dziwnych miejscach :)

U nas ta sama miłość do rajstopek nastąpiła i też uważam że młody wygląda w nich słodko, za to K twierdzi, że jak gej......

Widzialyście to, ja się strasznie wzruszyłam Oblicza wojny | Z Afganistanu

no ja też usłyszałam pomruk, coś o gejach, baletmistrzach itd... :> Póki to nie obciach - niech śmiga w rajtkach :D

o tej małej czytałam, powinni ją zabrać do Polski i oddać dobrej rodzinie. Byle nie takiej jak ta z Pucka. SZOK!!!

Iwon ja kupuję rajstopki na targu.... za 8-10zł, ale na allegro też widziałam i mają czaderskie wzory. Chyba za 6,99zł plus przesyłka.

W sklepach strasznie drogie są, nie widziałam taniej jak 16zł, a to chyba przesada, rajstopy dla mnie tyle kosztują.

buziak- o ja pitole :szok: ja nie wiem, kurde faceci to jednak jakis inny gatunek, niestety ewolucja ich ominela :dry::confused2:, my chyba ich czasem nie rozumieny, bo nie wpadamy na to, ze musimy myslec PROSTO. Moj maz czasem mi mowi, ze u niego tam sa dwa ziarenka, jedno na tak, drugie na nie i oni nie ogarniaja slow moze, zobacze, pomysle, zastanowie sie....
Buziak, chyle czola dla Ciebie!
Trzymaj sie kobieto, daj Buziak buziaki Twoim trzem chlopcom!

Dziewczyny, co sie dzieje, jejku, to juz drugi tu wniosek? :no:

A do mnie jada rajstopki, maz zakazal, ale co mi tam, grzdylek bedzie mial pande na dupce :tak:
Racja, moi rodzice i za 40zl widzieli :confused2:

reklama
Do góry