reklama
klusiaM
Fanka BB :)
Przypomnijcie proszę dobry szampon,bo nie zapisałam. Włosy wychodzą mi garściami ;(
No i gratuluję rocznicy i też Wam życzę pomyślności :-) 20 września to piękny dzień na ślub, prawda? My braliśy 9 lat temu, było wtedy jeszcze piękne, ciepłe lato
Pewnie, że tak!! Choć my nie trafiliśmy na piękną pogodę, ale słońce na szczęście się też pokazało.
Klusia - Dermena
Ostatnia edycja:
Szleję na FB- wysyłam zaproszenia, jak się zastanawiacie kto to taki taka laska co ma inicjały UW to ja- Jarząbek, znaczy Bąblik:-)
Buziak- szok i współczuje sytuacji
mi włosy jeszcze nie wypadają ale wiem, ze sie zacznie...niestety.
czuje w gardle dziwne coś, ni to ból, ni to jakaś gula. masakra.
dobrej nocki
Buziak- szok i współczuje sytuacji
mi włosy jeszcze nie wypadają ale wiem, ze sie zacznie...niestety.
czuje w gardle dziwne coś, ni to ból, ni to jakaś gula. masakra.
dobrej nocki
klusiaM
My nie we wrześniu, a w dzień Ojca, a pogoda ? Było piękne słońce, a w środku mszy mega ulewa, aż okiennice w drewnianym kościele szalały, patrzyliśmy się wszyscy na siebie. Wyszliśmy z kościoła i znowu piękna pogoda:-).Pewnie, że tak!! Choć my nie trafiliśmy na piękną pogodę, ale słońce na szczęście się też pokazało.
Acha mój nick to tak po prostu kiedyś koleżanka tak do mnie mówiła i mi sie podobało, i odruchowo wszędzie gdzie się rejestruję to tak wpisuję, bo Hanyska (od panieńskiego nazwiska) była zbyt popularna i musiałam zmieniać.
Teraz KLUSIA średnio mi sie podoba ze wzgl. na mój brzuch. Od kilku dni chodze w gaciach wyszczuplających, pas wyszczuplający mnie wkurzał, ale do chrzcin nie spadnie
Kasienka mi sudocrem sprawdzał się przy Kubie i teraz też go używam ale raz Kuba tak się odparzyl, ze i on nie dal rady. Dziewczyny z innego forum polecimy mi mąkę ziemniaczana na drugi dzień pupa była juz ok, polecam
Klusia mojemu Kubie od dwóch dni też się coś dzieje, masakra. Mam nadzieje, ze to chwilowe
Klusia mojemu Kubie od dwóch dni też się coś dzieje, masakra. Mam nadzieje, ze to chwilowe
kasia.natka
Buziak szczerze współczuję sytuacji ale widzę że jesteś zdecydowana i pewna swojej decyzji więc trzymaj się &&&
z ciuszków to u nas też podstawa to body! na noc zwykle krótki rękaw i pajac a w dzień to różnie, długi rękaw bo już zimno, śpiochy albo półśpiochy, sweterki najlepiej zapinane albo bluzy, najgorzej z sukienkami bo jak jest w foteliku to beznadziejnie to wygląda a na dodatek teraz jak jest co raz zimniej to nie bardzo mam pomysł co jej na nóżki zakładać???
z ciuszków to u nas też podstawa to body! na noc zwykle krótki rękaw i pajac a w dzień to różnie, długi rękaw bo już zimno, śpiochy albo półśpiochy, sweterki najlepiej zapinane albo bluzy, najgorzej z sukienkami bo jak jest w foteliku to beznadziejnie to wygląda a na dodatek teraz jak jest co raz zimniej to nie bardzo mam pomysł co jej na nóżki zakładać???
kasia.natka
sicil nie wiem jak to możliwe bo my oilatum 500 ml mieliśmy ponad 2 m-ce!!!
reklama
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Tak, USG mamy w każdym miesiącu. Badanie ogólne moczu co 2tygodnie i obowiązkowo posiew co 4tygodnie (bo zakażenie miała raz, a ono lubi wracać). Krew miała badaną w szpitalu wiele razy i narazie mówią, że nie trzeba. Czeka nas jeszcze scyntygrafia nerek, ale póki badania wychodzą ok to czekamy, aż będzie trochę większa. Mała ma prawdopodobnie podwójny układ kielichowo-miedniczkowy i dlatego ma powiększoną nerkę i poszerzoną miedniczkę. No nic, czekamy na dalszą diagnozę.
My też mamy powiększoną miedniczkę ale nic się nie dzieje- nie ma żadnych objawów zapalenia usg następne będzie miał za miesiąc.
mamy odparzonego pupulka... czy ktoras poleci cos co jest mega skuteczne?? sudocrem nie daje rady
dostalismy tez zyrafe i pierwsze co zaczal wcinac to tyleczek
ale mam dzisiaj humor do bani upilabym sie i tyle
Spróbuj Linomag maść i wietrz dupkę często- mój Julek miał tak delikatną skórę w okolicy odbytu, że aż mu pękała i to załatwiło sprawę.
Buziak- masz rację! Trzymam kciuki żeby dzieciaki jakoś to przetrwały &&&&&
Ja dziś byłam w CK w szkole i ostatni egzamin mam już z głowy. Muszę zacząć poważnie myśleć o obronie, ale odkąd mam Julka to mi się o szkole, nauce itd myśleć nawet nie chce... Mój Król Julian zachwycił dziś swoja osobą moją mamę i babcię- uśmiechał się do nich i wdzięczył okrutnie ;-). W drodze powrotnej miał problemy z zaśnięciem bo chciał zasnąć przy cycku a w aucie nie bardzo się da;-) więc po pół godz pojękiwania dossał się do smoczka(pierwszy raz) i zasnął. Eh jakby ten smoczek mi życie ułatwił...
Muszę zakupić synowi taką żyrafkę, może z kciuka zrezygnuje. Dziś po kąpieli opanował sztukę leżenia na brzuszku podpierania się na łokciach i wcinania kciuka jednocześnie
Edek:
Z ubrań to body są no.1 teraz z długim rękawem. Ja ostatnio zakupiłam 2 pary rajtuzów i Julek wygląda w nich bosko (choć mój D jest innego zdania, ale on mówi, że póki Julek jest mały to może je nosić ) U nas jest problem ze spodniami dresowymi bo wszystkie mają ciasne gumki w pasie;-) więc nosimy ogrodniczki. Na noc body i półśpiochy, bo nie nadążałam z kupowaniem pajacy;-)
Ostatnia edycja: